Saturday 25 January 2014

Να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε την Τετάρτη

Ο στόχος σήμερα, είναι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στην προηγούμενη μας επίσκεψη στο Τσίρειο στάδιο την περασμένη Τετάρτη. Η καλή απόδοση που είχαμε στο παιγνίδι κυπέλλου με την Αέλ, θα πρέπει να είναι ο Φάρος του σημερινού αγωνιστικού μας πλάνου.

Ο Άρης είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, είναι ομάδα του προπονητής της, του Τομ Κάανεν. Ο Ολλανδός προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά στην Άρη Λεμεσού, εξ άλλου ο Τομ άφησε εξαιρετικά σημάδια της δουλειάς του και στις προηγούμενες ομάδες που δούλεψε.

Ο απογευματινός αγώνας παραείναι δύσκολος κι απαιτητικός. Η απόσταση μας από την κορυφή καθώς και οι 6 βαθμοί διαφοράς από την πρωτοπόρο Αέλ κάνει τους 3 βαθμούς πολύ πιο σημαντικούς από την ίδια την καλή εμφάνιση. Ζητούμενο είναι οι 3 βαθμοί και ίσως έρθει και το καλό θέαμα.

Αν ο προπονητής Γ.Δώνης, προτιμήσει τον Σαντίν στην κορυφή της επίθεσης με τον Ντε Βινσέντι παρτενέρ του, τότε σίγουρα έχουμε την 20η διαφορετική 11αδα του κυρίου Δώνη άσχετα ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν μαζί τα 2 αστέρια της ομάδας μας.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο τερματοφύλακας του πρωταθλήματος Πάρντο, στα 2 άκρα θα έχουμε τους Πιπίνη - Σέρτζιο, κεντρικοί αμυντικοί, Μπόρδα και Αμορίν, στο κέντρο θα έχουμε τον Μοράις με τον Βινίσιους, στα άκρα Αλωνεύτη και Χαραλαμπίδη, τέλος στην επίθεση Ντε Βινσέντη με Μαντούκα ή Σαντίν.

ΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ apoelfc.com.cy
Το Σάββατο, 25/1 στις 18:00, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας (Τσίρειο Στάδιο) τον Άρη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης».

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Θωμάς Μούσκος με βοηθούς τους Αριστείδη Χρίστου και Ανδρέα Ανδρέου.

Τέταρτος διαιτητής ο Λεόντιος Τράττου.

Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Δημήτρης Δημητρίου.

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ (22):

Pardo, Χιώτης, Κίσσας, Amorin, Αρτυματάς, Sheridan, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Πιπίνης, Vinícius, Benachour, Ηλία, Σωτηρίου, Manduca, Morais, Borda, Mario Sergio, De Vincenti, Αλωνεύτης, Santin, Σολωμού, Καλυφόμματος.

Ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη του αγώνα από το επίσημο twitter της ομάδας μας.

No comments:

Post a Comment