Thursday 27 March 2014

Κάλεσμα στον κόσμο από τους ΠΑΝΣΥΦΙδες

Ο κόσμος πάει πλέον με σπασμένα τα φρένα, αφού μετρά μια σειρά συγκλονιστικών παρουσιών σε τσιμέντα και κλειστά, και θα σταματήσει ΜΟΝΟ στον εξώστη.... λέει η ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ...

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση (27/03/2014)
Οι οπαδικές μας υποχρεώσεις συνεχίζονται αδέλφια και η αρχή θα γίνει αύριο την Παρασκευή (28/03/2014)  στις 7.00μμ στο Λευκόθεο. Το δεύτερο γαλαζοκίτρινο τρόπαιο είναι γεγονός, αφού μετά την καλαθόσφαιρα το ΑΠΟΕΛ μας θα σηκώσει την κούπα και στο Φούτσαλ κάνοντας έτσι ακόμα ένα άθλημα δικό μας με την μόλις πρόσφατη δραστηριοποίησή του.

Ο κόσμος καλείται να δώσει το παρών του στο παιχνίδι εναντίων της ΣΠΕ και να παραμείνει στην απονομή του τροπαίου μετά το τέλος του αγώνα. Η ομάδα θα πάρει το χειροκρότημα που πανάξια δικαιούται και οι περήφανοι ΑΠΟΕΛίστες να προσθέσουν μια ακόμη κούπα στην ήδη βαριά τους τροπαιοθήκη.

Το Σάββατο (29/03/2014) στις 5.00μμ, η ποδοσφαιρική μας ομάδα δίνει ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Έχουμε μπει αισίως στην τελική ευθεία για το τέλος του πρωταθλήματος και η φανατισμένη αντεπίθεση πρέπει να συνεχιστεί. Η λύσσα για την νίκη πρέπει να κυριαρχήσει στους ποδοσφαιριστές μας για να στείλουν την απομίμηση ταπεινωμένη πίσω στο βρωμολιμάνι.

Ο κόσμος πάει πλέον με σπασμένα τα φρένα, αφού μετρά μια σειρά συγκλονιστικών παρουσιών σε τσιμέντα και κλειστά, και θα σταματήσει στον εξώστη, κάπου μέσα του Μάη με το τρίτο φετινό τρόπαιο του πρωταθλητή.

Βάλτε όλοι πορτοκαλιά, γεμίστε το ΓΣΠ, ενώστε την φωνή σας με τον πυρήνα και δώστε την δική σας βοήθεια για την αντεπίθεση που ήδη ξεκίνησε..

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ (ΚΑΙ ΕΔΩ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Υ.Γ. Pregame party στο Φαν Κλαμπ στις 1.00μμ με σούβλες και μπύρα, μέχρι τις 4.00μμ όπου θα αναχωρήσει η πορεία για ΓΣΠ. (29/03/2014)

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι..

Εκ φύσεως ανώτεροι.. au-79.net

No comments:

Post a Comment