Saturday 3 May 2014

Το σημερινό παιγνίδι του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, είναι πάρα πολύ σημαντικό από κάθε άποψη

Μετά την ήττα στο ΓΣΠ, μόνο με νίκη βολεύεται η ομάδα στο Τσίρειο, διαφορετικά θα είμαστε εκτός πρωταθλήματος πλέων, φυσικά θα περιμένουμε και το αποτέλεσμα από το Ερμής - Αέλ στην έδρα της Αραδιππιώτικης ομάδας το στάδιο Αμμόχωστος, όμως σίγουρα θα είναι δύσκολα τα πράγματα.
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΠΟΕΛ
Είναι πλέων από όλους αντιληπτό, ότι μετά την ήττα από τον Ερμή, θα έχουμε κάθε εβδομάδα αυτό το σκηνικό, διότι μπορεί να λέμε ότι εξαρτάτε από τα δικά μας πόδια, το ίδιο φυσικά λέει κι η αέλ, η διαφορά όμως είναι ότι η ομάδα μας δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας κάποιου βαθμού, εν αντιθέσει με την αέλ που αντέχει μιαν ισοπαλία.

Τι κλίμα αυτές τις μέρες στην ομάδα ήταν γενικά καλό, σαφώς υπήρχε απογοήτευση και στεναχώρια, η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ όμως, προσπάθησε στις δημόσιες τοποθετήσεις της να δείξει ότι δεν χάθηκε κάτι. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια για να στηριχθούν οι ποδοσφαιριστές και να μπορέσει η ομάδα να κάνει ένα νικηφόρο σερί για να μπορέσει στη συνέχεια να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

Μετά τα λόγια και τα τραπέζια από τον κ.Δώνη, απομένει τώρα να δούμε στην πράξη και στο γήπεδο πως θα αντιδράσει το ΑΠΟΕΛ, έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιγνίδι μπροστά μας, κι αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε που είναι κι ο στόχος μας, στην ουσία σφραγίζουμε μια θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και από εκεί και πέρα πάμε για να διεκδικήσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι και ο μεγάλος μας στόχος.

Το σημερινό παιγνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό από κάθε άποψη, και για την έξοδο μας στον Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για τον τίτλο.

Από το ρεπορτάζ του Αρχαγγέλου βγαίνει το συμπέρασμα ότι επιστρέφουν βασικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός, στον αγώνα με τον Ερμή, φυσικά οι επιστροφές αυτές θα είναι ένα βήμα, αλλά η ομάδα χρειάζεται περισσότερη βελτίωση.

Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα της ομάδας, είναι αλήθεια ότι πειραματίστηκε πολύ ο κ.Δώνης στο παιγνίδι και το παραδέχθηκε και ο ίδιος με το τέλος του αγώνα με τον Ερμή, και από τη στιγμή που το λέει ο προπονητής αυτό, νομίζω ότι είναι κατανοητό ότι θα γίνουν αλλαγές.

Θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 3 αλλαγές, με τον Ολιβέιρα να παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας και στα μεσοεπιθετικά άκρα, ο Χαραλαμπίδης με τον Αλωνεύτη.
Θα έχουμε τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, τον Σέρτζιο με τον Αντωνιάδη στα άκρα της άμυνας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ολιβέιρα και Αμορίν, ενώ στη μεσαία γραμμή θα έχουμε τον Μοράις με κατά πάσα πιθανότητα το Βινίσιους, εδώ να πούμε ότι θέτει υποψηφιότητα κι ο Γκόμεζ για την ενδεκάδα.

Δεξιά θα πάει ο Χαραλαμπίδης, αριστερά ο Αλωνεύτης και κορυφή ο Ντε Βινσέντι με τον Μαντούκα, ένα σχήμα που έχει στηριχθεί για πάρα πολλά παιγνίδια το ΑΠΟΕΛ πάνω του.

Οι Αλωνεύτης και Ντε Βινσέντι έχουν την ποιότητα και μπορούν ανέβουν κι άλλο σε σχέση με τα τελευταία τους παιγνίδια και ο ΑΠΟΕΛ θα στηρίξει πολλά πάνω σε αυτούς τους 2 παίκτες.

Ο κόσμος αναμένεται να είναι στο πλευρό της ομάδας, εκστρατεύουν στη Λεμεσό για το συγκεκριμένο παιγνίδι περίπου 2,000 φίλοι του ΑΠΟΕΛ, ενώ από πλευράς Απόλλωνα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έλλειψη ενδιαφέροντος από τους φίλους τους για το παιγνίδι, με τις πληροφορίες μας να λένε για περίπου 1,500 Απολλωνίστες.

No comments:

Post a Comment