Friday 6 June 2014

Το ψέμα Κουτσοκούμνη περί μη ύπαρξης της σημαίας του ψευδοκράτους, εξόργισε τους οργανωμένους

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, με νέα ανακοίνωση του διαψεύδει τον Κουτσοκούμνη περί μη ύπαρξης της σημαίας του ψευδοκράτους στην αίθουσα απονομής του τροπαίου της "Πρωταθλήτριας" Λεύκας και τον καλούν εκ νέου σε άμεση παραίτηση.

Συνεχίζουν τον πόλεμο ενάντια σε κάθε αντιΑΠΟΕΛλίστα κι ιδιαίτερα στον αποστάτη Πρόεδρο του εφετείου, και γνωστό ανορθωσιάτη κ.Κορφιώτη

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση (05/06/2014) au-79.net

Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θα ήθελε και δημόσια να ευχαριστήσει όλους όσους έβαλαν το λιθαράκι τους ώστε ο μεγαλύτερος σύλλογος της Κύπρου να κατακτήσει ασπίδα και ντάπολ στο ποδόσφαιρο, πρωτάθλημα στην καλαθόσφαιρα και ντάπολ στο φούτσαλ.

Τίτλους τους οποίους εμείς παίρνουμε σε μια χρονιά άλλοι δεν τους βλέπουν σε ολόκληρη τους την ιστορία, τίτλοι οι οποίοι έγιναν ο λόγος για όλους τους αντιΑΠΟΕΛίστες να ξημεροβραδιάζονται μέσα στα ερμάρια.

Περηφάνια και μόνο περηφάνια μας έχει γεμίσει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο αφού ολόκληρη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ είχε να αντιμετωπίσει ένα άνευ προηγούμενο πόλεμο.

Το -8 που βρεθήκαμε αρχές Νοεμβρίου πείσμωσε την καινούρια διοίκηση, προπονητή, ομάδα και με μπροστάρη τον κόσμο άρχισε η αντεπίθεση εναντία σε όλους και όλα. Η ΚΟΠ ζούσε και ζει ακόμα στον δικό της κόσμο, συντηρούσε τα στημένα και τους κόκκινους φακέλους, η αέλ δεν άφησε φιλικό για φιλικό αφού μόνο το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων ήταν οι μοναδικοί της αντίπαλοι, η δικαστική έκανε τα δικά της στο τελευταίο παιχνίδι που έπρεπε να κατακυρωθεί υπέρ της ομάδας μας και το εφετείο ρεζίλεψε τους θεσμούς.

Οι κύριοι Κουτσοκούμνης, Ανθούλης, Κορφιώτης, Πλουτής και Σοφοκλέους μέσα στο μίσος τους γύρισαν τον κόσμο ανάποδα ώστε να ξαναγίνει το παιχνίδι. Έτσι και έγινε και εκείνο το απόγευμα του Σαββάτου, έντεκα κομάντος μπήκαν στο Αντ. Παπαδόπουλους με ένα και μοναδικό σκοπό. Να παίξουν για τον Σύλλογο, να παίξουν για τον κόσμο αλλιώς θα ήταν άξιοι αιώνιας προδοσίας και περιφρόνησης. Το ΑΠΟΕΛ πήρε μια δίκαιη και πανάξια νίκη, η ιστορία γράφτηκε για μια ακόμη φορά με χρυσά γράμματα και οι ΑΠΟΕΛίστες σε κάθε γωνιά του πλανήτη δικαιώθηκαν και πανηγύρισαν τον πιο γλυκό τίτλο στην ιστορία μας.

Ο κ. Κουτσοκούμνης μαζί με τον κ. Κορφιώτη και το εφετείο που το έβαλε στα πόδια, έχουν καταντήσει το Κυπριακό Ποδόσφαιρο περίγελο σε όλη την Ευρώπη. Επί δύο ολόκληρες βδομάδες, το ποδόσφαιρο της Κύπρου βρισκόταν στην κόψη να καταρρεύσει και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας βρισκόταν σε διακοπές στην Ιαπωνία.

Τρομάρα τους όλα τα Σωματεία που περίμεναν τον μέγα Πρόεδρο να επιστρέψει να δώσει λύσεις στο ποδόσφαιρο που κινδύνευε να μην τελειώσει ποτέ. Κούνια που τους κούναγιε όλους αφού όλα τα Σωματεία συντηρούν αυτόν τον καταστροφέα και κάνουν τα καπρίτσια του, ξέροντας ότι θα τους τα ανταποδώσει και με το παραπάνω. Είχε το τουπέ αυτός ο κύριος να καλέσει όλους τους Προέδρους Σωματείων στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ενώ αυτός ήταν απών και είχε τα μούτρα να βρεθεί σε εκδήλωση στα κατεχόμενα και να δίνει βραβεία σε μια  ψευδό-ομοσπονδία η οποία δεν ανήκει ούτε στην ΦΙΦΑ ούτε στην ΟΥΕΦΑ.

Είναι τόσο αφελής και θολωμένος από συμφέροντα και χρήμα που ενώ καπάρτιζε σε πρόσφατη εκπομπή στο ΡΙΚ, έλεγε ότι δεν έβγαλε φωτογραφία με την σημαία του ψευδοκράτους, αλλά με ένα πράσινο σήμα το οποίο ανήκει στην ομοσπονδία. Αν το ψάξει καλύτερα (όταν επιστρέψει από τις διακοπές του στην Βραζιλία ένεκα Παγκ. Κυπέλου) θα διαπιστώσει ότι το συγκεκριμένο σήμα, το μισό είναι μεν πράσινο, αλλά το υπόλοιπο είναι η σημαία του ψευδοκράτους.

Ήδη αρκετοί Σύνδεσμοι φιλάθλων έχουν τοποθετηθεί για αυτή την επίσκεψη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν κινητοποιήσεις και ο Σύνδεσμος τις επόμενες βδομάδες θα βγάλει στην φόρα πολλές βρωμιές της ΚΟΠ και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν μέχρι οι κύριοι Κουτσοκούμνης και Κορφιώτης παραιτηθούν.

ΥΓ. Απατεώνες και Προδότες δεν θέλουμε στο ποδόσφαιρο μας.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι

Εκ φύσεως ανώτεροι..

No comments:

Post a Comment