Friday 6 June 2014

ΣΥΜΦΩΝΙΑ CYTAVISION ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Η ηλεκτρονική έκδοση του "Πολίτη" politis online, με ανάρτηση της πριν από λίγο, αποκαλύπτει ότι:

Τρεις Κυπριακοί αγώνες (συνολικά τη σεζόν, πρωτάθλημα και κύπελλο) ποδοσφαίρου θα μεταδίδονται σε ανοιχτή ζώνη από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Πρόκειται για Ευρωπαϊκή οδηγία και είναι κάτι που χαροποιά όλους όσους δεν έχουν την δυνατότητα συνδρομητικής πλατφόρμας.

Η εξέλιξη αυτή, γέρνει προς το μέρος του καταναλωτή, και ευελπιστούμε στο τέλος να δούμε τις συνδρομητικές πλατφόρμες να συνεργάζονται για το καλό όλων.

Η Ευρωπαϊκή οδηγία εξελίσσεται σε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες εξακολουθούσε να είχε ο Κουτσοκούμνης με τον συνεργάτη του Α.Παντελή για την ΚΟΠ ΤΒ.

Η ανάρτηση του "Πολίτη" politis online:

Την συμφωνία ανάμεσα σε Cytavision Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για μετάδοση τριών σημαντικών αγώνων του κυπριακού ποδοσφαίρου τη νέα σεζόν 2014 -2015 ανακοίνωσε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Ανδρέας Πετρίδης. Πρόκειται για συμμόρφωση σε ευρωπαϊκή οδηγία η οποία ορίζει να καθορίζονται τρεις σημαντικοί αγώνες εθνικού ποδοσφαίρου για να προβάλλονται σε ζώνη προσβάσιμη προς όλους τους τηλεθεατές.

Ένας εκ των δύο αγώνες οι οποίοι θα μεταδίδονται σε ανοιχτή ζώνη είναι ο τελικός κυπέλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Πετρίδης, την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίζουν διαβουλεύσεις με την LTV και την Primetel, οι οποίες έχουν τηλεοπτικά δικαιώματα ποδοσφαιρικών αγώνων με στόχο να προχωρήσει η συμφωνία για την μετάδοση τριών αγώνων σε ανοιχτή ζώνη.

1 comment:

  1. Σαββίδης7 June 2014 at 12:51

    μα 3 παιγνίδια από ολόκληρο πρωτάθλημα και κύπελλο; μα περιπαίζουν μας σιορ;

    ReplyDelete