Saturday 2 August 2014

Κράτησε την υπόσχεση που έδωσε στον Πρόδρομο, ο Τζιμπούρ

en.wikipedia.com
Ένα σήριαλ που κράτησε σχεδόν 2 μήνες, έφτασε επιτέλους στο τέλος του. Ο Αλγερινός Διεθνής ποδοσφαιριστής Rafik Zoheir Djebbour "φόρεσε" τα γαλαζοκίτρινα και τέθηκε (ανεπίσημα) κάτω από τις διαταγές του Γιώργου Δώνη.

Χθες το μεσημέρι έφθασε στην Κύπρο και αμέσως πήγε κατευθείαν στα γραφεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ όπου συμφωνήθηκαν όλα, πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις Ιατρικές εξετάσεις και αργά το βράδυ ο ποδοσφαιριστής έστειλε το συμβόλαιο στο Δικηγόρο του, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, για μελέτη του εγγράφου και τώρα περιμένει την γραπτή απάντηση του Δικηγόρου κι ακολούθως θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΑΠΟΕΛ, ίσως και εντός της ημέρας. Το θέμα είναι Διαδικαστικό και τυπικής σημασίας.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ μάλιστα πήγε και στον Αρχάγγελο το απόγευμα, όπου έβαλε την αθλητική του φόρμα, και γνωρίστηκε με κάποιους από τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Τζιμπούρ, είναι γνωστός του προπονητή Γιώργου Δώνη, από την  θητεία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Εθνικό Αστέρα, Ατρόμητο ενώ τον είχε κάτω από τις διαταγές του στην ΑΕΚ Αθηνών. Η επιμονή του ΔΩΝΗ να ντύσει τον Τζιμπούρ στα γαλαζοκίτρινα έφερε τελικά καρπούς, μετά από 2 δύσκολους μήνες καρτερίας και υπομονής. Σε όλο αυτό το διάστημα, ποτέ δεν έπαψε ο ΔΩΝΗΣ να πιστεύει στην έλευση του ποδοσφαιριστή και να που δικαιώνεται.
footballzz.com
Κάποιες Ιστοσελίδες του εξωτερικού τον έχουν εντάξει ήδη στον ΑΠΟΕΛ
Πρόκειται για μεγάλο γκολτζή, που μπορεί να στελεχώσει επάξια τη γραμμή κρούσης του ΑΠΟΕΛ.
Είναι 30 χρονών και αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα από το 2011 μέχρι το 2013, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει στην ΑΕΚ Αθηνών από το 2008 μέχρι το 2011 ενώ επίσης είχε αγωνιστεί ένα χρόνο στην ομάδα του Πανιώνιου από το 2007 μέχρι το 2008.

Η περσινή χρονιά ήταν καταστροφική από αγωνιστικής άποψης για τον ποδοσφαιριστή, αφού το πρώτο 6άμηνο ήταν στην Τουρκία και τους υπόλοιπους 6 στην Αγγλική Νότιγκαμ.
 - Ο Τζιμπούρ είχε μόνο τρεις συμμετοχές με την Α΄ομάδα της Νότινγκαμ και 4 με την αναπληρωματική από τον Ιανουάριο, σκοράροντας μόνο ένα γκολ.
 - Στην Τουρκική Sivasspore, είχε δοθεί δανικός από τον ΟΣΦΠ, τον περασμένο Σεπτέμβρη όπου αγωνίστηκε σε 10 παιγνίδια σκοράροντας 2 τέρματα.

Στις αρχές Ιουνίου, γράφαμε, "Ποιο εύκολο τώρα το DEAL με Ραφίκ παρά με Ντιαφρά" πιστεύοντας ότι μπορούσε να γίνει η μεταγραφή.
Στα μέσα του Ιούνη, βλέποντας το οικονομικό αλαλούμ που υπήρχε γύρω από την μεταγραφή του Τζιμπούρ, κρίναμε, "Τέλος για Djebbour, μένει Νότινγκαμ" και από έκτοτε δεν αναφερθήκαμε ξανά στον ποδοσφαιριστή.
Χθες το πρωί, σας δώσαμε την βέβαιη πια, έλευση του Τζιμπούρ, "Ο Δώνης κρατά το "κλειδί" του Τζιμπούρ".

Δικαίωση και για τον Πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος δήλωσε ότι είχε προφορική συμφωνία και την υπόσχεση του ποδοσφαιριστή, ότι αν έμενε ελεύθερος από την Νότινγκαμ θα ερχόταν στον ΑΠΟΕΛ και βγήκε αληθινός.

Καλωσορίζουμε τον Ραφίκ Τζιμπούρ στον ΑΠΟΕΛ!

3 comments:

  1. Kwstas Athanatos2 August 2014 at 12:58

    ok eprepe na dexotan tous orous tou melisanidi tzai na sou pw an erketoun..... allou afta

    ReplyDelete
  2. Jorge Van Frupihnio2 August 2014 at 12:59

    @Apoelgroup
    Φυσικά εν γνωστός επαγγελματίας ο Ράφικ. Αφου απ΄ολα "εν ο λόος του αδρώπου". Ατε γιε μου φκάρτες μπαζούκκες τζαι κανεί πελλάρες

    ReplyDelete
  3. "Αν δεν έρθει το SMS δεν έκλεισε"

    ReplyDelete