Saturday 13 September 2014

Τι θα κάνουν στους σημερινούς αγώνες τους, η BARCELONA, η PSG, ο ΑΠΟΕΛ και ο AJAX

@apoelgroup
Οι τέσσερις ομάδες του 6ου ομίλου του Uefa Champions league, ΜΠΑΡΤΣΑ, ΠΑΡΙ, ΑΠΟΕΛ και ΑΓΙΑΞ, δίνουν σήμερα αγώνες για τα τοπικά πρωταθλήματα της χώρας τους.

Πρώτη στον χορό, ρίχνεται η Μπαρτσελόνα στις 17:00 η ώρα, η οποία φιλοξενεί την Αθλέτικο Μπιλμπάο εκεί που θα βρεθεί ο ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη, στο γήπεδο Καμπ-Νου!

Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει στο 18:00 η ώρα, η ΠΑΡΙ, η οποία ταξιδεύει στη πόλι ΡΕΝ για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα RENNES.

Ακολουθεί στις 19:00 η ώρα, το ΑΠΟΕΛλί που φιλοξενεί τον ΕΡΜΗ Φανιέρου για την 3η αγωνιστική στο ΓΣΠ.

Η 4η ομάδα του Ομίλου μας, ο ΑΓΙΑΞ, αντιμετωπίζει στις 19:30 τον Ηρακλή -HERACLES- στο Amsterdam Arena.                                  (Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ)
17:00 BARCELONA - ATHLETIC CLUB @Camp Nou 
Η Athletic Bilbao πρέπει να βρει τη δύναμη να προσπεράσει το βάρος της κακής προϊστορίας, αν θέλει να φύγει νικήτρια από την Barcelona στον αγώνα για την Ισπανική La Liga.
GROUP F STARS
Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που η Αθλέτικο κέρδισε για τελευταία φορά στο Camp Nou και το μέγεθος αυτού του στόχου φαντάζει είδη δύσκολο, αφού η Μπαρτσελόνα στο γήπεδο της εξολοθρεύει όλους τους αντιπάλους της.
Μετά την σοκαριστική ήττα με 2-0 από την Hercules το Σεπτέμβρη του 2010, η Barca έχασε μόνο 2 από τα 76 εντός έδρας παιγνίδια πρωταθλήματος.
Lionel Messi 
Ο Luis Enrique έχει κάνει ένα υποσχόμενο ξεκίνημα παίρνοντας το μάξιμουμ των 6 πόντων από τους 2 πρώτους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα του, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί κανένα γκολ, ενώ απολαμβάνει την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών του αφού δεν έχει απουσίες.
Ο αμυντικός Jeremy Mathieu είναι το μόνο ερωτηματικό αφού είχε ένα τραυματισμό στο γόνατο, ενώ στην διάθεση του είναι και οι Ivan Rakitic, Neymar, Rafinha μετά την επιστροφή τους από τους αγώνες με τα Εθνικά τους συγκροτήματα.
Νέα εποχή, νέο ξεκίνημα στο Camp Nou, μετά από μια καταστροφική σεζόν που δεν κατάφερε να πάρει κανένα τίτλο.
Ο Lionel Messi σκόραρε 2 τέρματα στον θρίαμβο της πρεμιέρας με την Elche και ευελπιστεί να γράψει ακόμα μια ιστορία στην καριέρα του αφού του υπολείπονται μόνο 2 γκολ για να φτάσει τα 400 με την ομάδα του και την χώρα του. Οι οιωνοί είναι με το μέρος του 27χρονου Αργεντινού, αφού συνεχίζει να σκοράρει για 6η συνεχόμενη σεζόν.
Η Αθλέτικο τερμάτισε 4η στην περσινή σεζόν ενώ κέρδισε την Napoli στα play-off και μπήκε στους ομίλους του Champions League, στην πρεμιέρα έχασε από την Malaga ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Levante με 3-0.
Η διοργανώτρια αρχή έχει δώσει άδεια στις 2 ομάδες να αγωνιστούν με τα Εθνικά τους χρώματα, στην Αθλέτικο τη 'Senyera' στολή και στην Barca την στολή με τα εθνικά χρώματα της Καταλονίας, κι αυτά για τους σημερινούς αγώνες μόνο για να γιορτάσουν τα 300 χρόνια από την απελευθέρωση της Βαρκελώνης στις 11 του Σεπτέμβρη το 1714.
18:00 RENNES - PARIS SAINT GERMAIN @Route de Lorient
Η Paris Saint-Germain επιστρέφει στην μάχη του Γαλλικού πρωταθλήματος Ligue 1, απέναντι στην Rennais και φέρεται έτοιμη να κτίσει πάνω στην συντριπτική νίκη που πέτυχε επί της Saint-Etienne με 5-0 πριν τη διακοπή για τον αγώνα της Εθνικής. Οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι στην 2η θέση του le Championnat, 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Girondins de Bordeaux, ενώ η Rennes είναι στην 5η θέση με 1 βαθμό λιγότερο.
 Zlatan Ibrahimovic (Victor Fraile/Getty Images)
Ο αγώνας στο Stade de la Route de Lorient υπόσχεται να είναι μια μεγάλη μάχη με τους ποδοσφαιριστές του Philippe Montanier και του Laurent Blanc να είναι σε πολύ καλή φόρμα.
Η νίκη στον αγώνα με τους Bretons της Rennes μακρυά από το Παρίσι, είναι παραδοσιακά ένας δύσκολος στόχος για τους Γάλλους πρωτευουσιάνους και η PSG έχει κερδίσει μόνο σε 2 από τις 10 τελευταίες επισκέψεις της στη Rennes.
19:00 APOEL - ERMIS @GSP Stadium
Μετά την επιστροφή των 10 ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών και Εθνικής Ελπίδων στις διοργανώσεις της UEFA, μπαίνουμε σε ρυθμούς Πρωταθλήματος για την 3η αγωνιστική υποδεχόμενοι στο στάδιο της πρωτεύουσας ΓΣΠ τον ΕΡΜΗ Φανιέρου.

Tomas De Vincenti
Ο σημερινός αγώνας, είναι η έναρξη ενός αγωνιστικού γολγοθά, όπου η ομάδα μας μέσα σε 17 μέρες, θα δώσει 5 αγώνες με αρχή τον ΕΡΜΗ, ενώ ακολουθεί η Μπαρτσελόνα, η Αγία Νάπα, η Ανόρθωση και στις 30 του Σεπτέμβρη ο ΑΓΙΑΞ.
Πριν από την αποστολή του ΑΠΟΕΛ στην Βαρκελώνη για την πρεμιέρα με την Μπαρτσελόνα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, προηγείται η ομάδα του Ερμή Αραδίππου που έχει στον πάγκο της νέο προπονητή τον Νίκκι Παπαβασιλείου.
Ο Γιώργος Δώνης κράτησε τον ανέτοιμο Ρίσε εκτός αποστολής, ενώ εντός έβαλε τον Στάθη Αλωνεύτη και τον Ραφίκ Τζιμπούρ.
Αμφίβολος αν θα ξεκινήσει ο Στάθης καθώς προβλέπεται να προφυλαχθεί εν όψη Μπάρτσα, ενώ το παρών στην ομάδα θα δώσει ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου που έλειπε με την Εθνική, ενώ χθές είχε άδεια αφού ως γνωστόν παντρεύτηκε την Κωνσταντίνα του στην Μύκονο.
19:30 AJAX - HERACLES @Amsterdam Arena
Θέλοντας να υπερασπιστούν το τίτλο τους, οι περσινοί πρωταθλητές του Αίαντα -Ajax- Ολλανδίας, υποδέχονται στο Amsterdam Arena, την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα  Ηρακλή -Heracles-, η οποία είναι με υπηρεσιακό προπονητή, μετά την αποδέσμευση του του Jan de Jonge τον περασμένο μήνα.
Niki Zimling 
Ο προπονητής του Ajax, Frank de Boer, μετά από τις 2 συνεχόμενες ήττες της ομάδας του, δήλωσε ότι "δεν θα είναι αποδεκτή ακόμα μια ήττα για τον Αίαντα", σκοπεύει μάλιστα να δώσει φανέλα βασικού, στον Δανό μέσο Niki Zimling για την δική του πρεμιέρα, τον οποίο πήρε δανικό από την Γερμανική FSV Mainz.
Ντεμπούτο με την βασική ομάδα θα κάνει κι ο τερματοφύλακας Diederik Boer.
"Στη νέα περίοδο η ομάδα πρέπει να προστατευτεί από την αφέλεια, θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος με αρκετούς συνεχείς αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League,"
δήλωσε  ο De Boer στην επίσημη ιστοσελίδα του Αίαντα.
"Εύχομαι να πάρουμε μερικά καλά αποτελέσματα για να μπούμε σε θετική ροή. Το να χάσουμε για τρίτη συνεχόμενη φορά, δεν είναι επιλογή." ολοκλήρωσε ο Ντε Μπουρ,


ΑΡΘΡΟ: Άνδρου Ευαγόρου

No comments:

Post a Comment