Friday 17 October 2014

Ευθύμιος Αγαθοκλέους, ο νέος Γενικός Διευθυντής της εταιρείας - Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ - ΠΑΡΙ

@apoelgroup 
#APOEL - Αλλαγή στην Διευθυντική ομάδα της εταιρείας είχαμε σήμερα. Ο κύριος Ευθύμιος Αγαθκλέους, μέχρι χθες επιχειρησιακός Διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, στην θέση του Χρίστου Χατζηκυριάκου που αποχώρησε. Η ανακοίνωση της εταιρείας στο τέλος.

Ξεκίνησε σήμερα η μεμονωμένη προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΡΙ, την Τρίτη στο ΓΣΠ. Το κόστος είναι 80 ευρώ για την Βόρεια και 90 ευρώ για την Ανατολική. Μέχρι τώρα έχουν διατεθεί 770 πακέτα για τους 2 αγώνες με ΠΑΡΙ και ΜΠΑΡΤΣΑ.
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ...

Προπώληση εισιτηρίων για αγώνα APOEL FC - PSG FC
Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτ 17, 2014

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι η έναρξη προπώλησης των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα για την φάση των Ομίλων του UEFA Champions League 2014/15, ΑΠΟΕΛ – Paris Saint-Germain που θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 21:45 στο Στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 14:00 τόσο από το Orange Shop όσο και από το Διαδίκτυο για τους υφιστάμενους χρήστες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες για τη φάση των Ομίλων του UEFA Champions League συμπεριλαμβάνονται στα πακέτα εισιτηρίων του Champions League των οποίων η προπώληση συνεχίζεται κανονικά μόνο για τη Βόρεια κερκίδα.

Διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα υπάρχουν στις κερκίδες:


Δυτική Πάνω (Τμήματα 401, 405, 407, 310)
*Ανατολική (τμήματα 220 και 126)
Βόρεια (Τμήματα 120, 121, 216, 217, 218)

*Τα εισιτήρια στην Ανατολική κερκίδα είναι θέσεις που απελευθερώθηκαν από την UEFA για τον συγκεκριμένο αγώνα μόνο.

Τιμές
• Δυτική κερκίδα - €100
• Ανατολική κερκίδα - €90
• Βόρεια κερκίδα - €80


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η διάθεση των εισιτηρίων από το διαδίκτυο θα ξεκινήσει από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ (όλο το 24ωρο) από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 14:00 μέχρι την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 στις 15:00.

Για αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου οι φίλαθλοι έχουν τις 2 πιο κάτω επιλογές:
1. ΑΓΟΡΑ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:

Τα εισιτήρια θα μπορούν να τυπωθούν από το σπίτι (για όσους έχουν εκτυπωτές) και απλά οι κάτοχοι τους να προσκομίσουν το τυπωμένο εισιτήριο τους στις εισόδους του Σταδίου (όχι στα ταμεία). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγοραστής που θα εκτυπώσει το εισιτήριο από το σπίτι φέρει την αποκλειστική ευθύνη ούτως ώστε το εισιτήριο που θα εκτυπωθεί να μην φωτοτυπηθεί από οποιονδήποτε, διότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα καταστεί δυνατή η είσοδος στο γήπεδο. Όλα τα εισιτήρια θα ελέγχονται ηλεκτρονικά στην είσοδο και στην περίπτωση δεύτερης προσπάθειας εισόδου τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

2. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ORANGE SHOP/ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ:

Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής την ίδια μέρα από το Orange Shop και καθ’ όλη τη διάρκεια προπώλησης των εισιτηρίων στο Οrange Shop και ή από τα εκδοτήρια του Σταδίου ΓΣΠ (στο ταμείο Δ6) την ημέρα του αγώνα πριν την έναρξη μέχρι και την έναρξη του αγώνα, προσκομίζοντας τον αριθμό τιμολογίου και επιδεικνύοντας την ταυτότητα του.

- Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο.
- Είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας και ο αριθμός τιμολογίου κατά την παραλαβή των εισιτηρίων.
- Το κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελείται από ένα αρχείο pdf το οποίο θα πρέπει να εκτυπώνεται πριν την προσέλευση στο γήπεδο. Το αρχείο pdf θα βρίσκεται στις συναλλαγές εισιτηρίων στο λογαριασμό σας εφόσον επιλέξατε την «εκτύπωση στο σπίτι».
- Το email επιβεβαίωσης της αγοράς δεν περιλαμβάνει το αρχείο pdf και δεν αποτελεί εισιτήριο εισόδου.
- Για κάθε χρήστη (λογαριασμό), αγορά μέχρι 5 εισιτήρια αγώνα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP
Από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 14:00 έως και την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 15:00 (ωράριο Orange Shop).
*Πληρωμές με τραπεζική κάρτα και μετρητά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Οι φίλαθλοι θα πρέπει να εισέρχονται στο στάδιο από τις θύρες όπως αυτές αναγράφονται στο εισιτήριο εισόδου και/ή στο πακέτο. Σε αντίθετη περίπτωση η είσοδος στο στάδιο δεν θα είναι εφικτή.
- Όλες οι κερκίδες θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων μας.
-Οι φίλαθλοι της Paris Saint-Germain δεν θα χρησιμοποιήσουν τη Βόρεια Κερκίδα.
- Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου.
- H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου.
- Οι θέσεις που αναγράφονται στα εισιτήρια και στα πακέτα θα τηρούνται αυστηρά εκτός από τη Νότια και Βόρεια κερκίδα.
- Προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με εισιτήριο ή πακέτο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για είσοδο στον ίδιο αγώνα είναι παράνομη και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα λάβει μέτρα εναντίον των παρανομούντων. Στις δε περιπτώσεις των πακέτων διατηρεί το δικαίωμα να τα ακυρώσει.
- Με κάθε εισιτήριο και/ή πακέτο επιτρέπεται η είσοδος σε ένα φίλαθλο, ανάλογα της κατηγορίας εισιτηρίου και της ηλικίας του φιλάθλου.
-Σχετική ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας καθώς και για τη διαδικασία προσέλευσης στο Στάδιο θα εκδοθεί από την Αστυνομία πριν τον αγώνα.


Αποχωρεί ο Χατζήκυριακου, αναλαμβάνει ο Αγαθοκλέους
Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτ 17, 2014

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ πληροφορεί ότι ο Χρίστος Χατζήκυριακου, έχει ενημερώσει την διοίκηση για την απόφαση του να αποχωρήσει από την θέση του Γενικού Διευθυντή  της εταιρείας, αφού δέχθηκε επαγγελματική πρόταση σε  άλλο επαγγελματικό τομέα και την  έχει αποδεχτεί.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον Χρίστο για την άψογη συνεργασία και τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε κατά την διάρκεια της διετούς του θητείας από την θέση του Οικονομικού και Γενικού Διευθυντή και του εύχονται ότι καλύτερο τόσο στην επαγγελματική του σταδιοδρομία όσο και στην οικογενειακή του ζωή.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι την θέση του  Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Ευθύμιος Αγαθοκλέους, πρότινος επιχειρησιακός Διευθυντής της εταιρείας. Ευχόμαστε στον Ευθύμιο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

apoelfc.com.cy

No comments:

Post a Comment