Monday 6 October 2014

Τέρμα η Αποχή, επιστροφή.. αλλά μόνο ΓΣΠ - Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ

@apoelgroup @ApoelUltras1979
Γυρνάνε σελίδα οι οργανωμένοι, επιστροφή, αλλά μόνο ΓΣΠ. Η αποχή θα συνεχιστεί για τους εκτός έδρας αγώνες.
Η σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ, λίγο πριν τον αγώνα με τον Οθέλλο,

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια, τους πάντες που βοήθησαν στην διεθνή επιτυχία της διπλής χορογραφίας προωθώντας το πρόβλημα της Κύπρου μας σε εκατομμύρια μάτια που πιθανών να μην γνώριζαν ή ξέχασαν. Ο ΑΠΟΕΛ όπως όλοι ξέρουμε, δεν είναι ένα απλό σωματείο αλλά έχει μαζί του ιδανικά και βαρβάτη ιστορία βαμμένη με μπόλικο αίμα, και αλίμονο μας αν την λησμονήσουμε.

Πέρασε κιόλας ένας μήνας από την απουσία μας από τις εγχώριες διοργανώσεις , ένας μήνας γεμάτος επιτεύγματα. Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με τις φήμες να οργιάζουν περί νομοσχεδίου «εγωισμού» από 2-3 ξεροκέφαλους ονειροπόλους του χρήματος.
http://au-79.net
Η αποχή μας στα εντός αποσκοπούσε προς το οικοδόμημα ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να ακούσει τους προβληματισμούς μας και παράλληλα με τους δικούς τους να συντελέσουν την θέση τους. Το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ αφού αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς μας, πήρε θέση και με ανακοινώσεις (Εταιρείας & Σωματείου) πίεσε ώστε ο πρώτος στόχος να επιτευχθεί που δεν είναι άλλος από τη μη έκδοση της κάρτας φιλάθλου από ανθρώπους τύπου «Κουτσοκούμνη» βάση του ιδιωτικού τομέα.

Μετέπειτα, η έκδοση της κάρτας και στην ουσία η τελειοποίηση του νομοσχεδίου που ταλανίζει τον κυπριακό αθλητισμό, μεταφέρεται και πάλι στον ΚΟΑ,  ημικρατικό οργανισμό, και διαμέσου δηλώσεων της προέδρου του, η έκδοση της κάρτας μένει στο άπειρο χωρίς να ξέρει κάποιος πότε, ποιός και τι θα γίνει τελικά με το θέμα αλλά με μόνο δεδομένο πως η έκδοσή της δεν θα γίνει πριν τη καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά!

Οι εξελίξεις ρέουν και βάση των πιο πάνω, ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ ξαναζυγίζοντας τα δεδομένα, ενημερώνει τα μέλη του και τους λοιπούς ΑΠΟΕΛίστες πως από τον ερχόμενο αγώνα ΕΝΤΟΣ έδρας επαναδραστηριοποιεί την παρουσία του στο γήπεδο! Συνεχίζουμε με περισσότερο ζήλο, την ΑΠΟΧΗ μας στα ΕΚΤΟΣ έδρας παιχνίδια του Θρύλου έτσι ώστε ΟΛΑ τα σωματεία να τοποθετηθούν όπως συνέβηκε και στο δικό μας.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους ΑΠΟΕΛίστες να αντιληφθούν πραγματικά τι γίνεται και να στηρίξουν έμπρακτα και με μαζικότερη ΑΠΟΧΗ στα εκτός έδρας παιχνίδια σε ΟΛΑ τα αθλήματα και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βοηθήσουμε στην ανατροπή του νομοσχεδίου βάση του χρόνου που πλέον διαθέτουμε αλλά και των οποιωνδήποτε αντισυνταγματικών νόμων που περιέχει!

Μέσα από την επιστροφή μας στους ΕΝΤΟΣ έδρας αγώνες επιδιώκουμε να συστρατευθεί μαζί μας και ο τελευταίος ΑΠΟΕΛίστας και να αναλογιστούν όλοι συγκρίνοντας τις διαφορές μεταξύ του τώρα και των παιχνιδιών που απείχαμε. Εάν το νομοσχέδιο δεν ανατραπεί, θα έρθει η μαύρη μέρα που τα γήπεδα θα γίνουν εκκλησίες μιας και είναι αδιαπραγμάτευτο πως «κάρτα φιλάθλου» δεν θα εκδώσει ΚΑΝΕΝΑΣ μας.

Τελειώνοντας, ξανακαλούμε τις διοικήσεις μας αλλά και των άλλων σωματείων να συμπράξουν και απαιτήσουν όλοι τους ανεξαιρέτως την καταστολή του νομοσχεδίου λόγω αντισυνταγματικότητας αφού ζημιογόνα θα είναι τα ίδια τους τα σωματεία!

Υ.Γ Όλοι ΑΠΟΕΛίστες ας υιοθετήσουμε τις απόψεις των διοικήσεων Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, Σωματείου ΑΠΟΕΛ και εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Υ.Γ.2 Δεν τελειώσαμε.. ΤΩΡΑ ξεκινούμε!! Ο-Χ-Ι ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Υ.Γ.3 Οποιοδήποτε πρόστιμο προκύψει λόγω της χορογραφίας μας με τον Άγιαξ, δώστε το στους πολιτικούς για πληρωμή που δεν κατάφεραν ΠΟΤΕ να μεταφέρουν το μήνυμα που δώσαμε εμείς!

Υ.Γ.4 ΤΕΡΑΣΤΙΟ σεβασμό στους λεβέντες του Φούτσαλ για την υπερηφάνεια που μας έδωσαν και πάλι! Μπράβο μάγκες..

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ,

Εκ φύσεως ανώτεροι..

Εκ φύσεως ανώτεροι..

http://au-79.net/

No comments:

Post a Comment