Wednesday 1 October 2014

ΑΠΟΕΛ Futsal: Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας - Η χθεσινή άφιξη και προπόνηση

@apoelgroup
ΑΠΟΕΛ Futsal: 
- Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας
- Άφιξη και τελευταία προπόνηση

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προπόνηση της ομάδας futsal

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προπόνηση της ομάδας futsal ενόψει του αυριανού 1ου αγώνα για τον 6ο όμιλο του UEFA Futsal Cup με αντίπαλο την Slov-Matic Bratislava.

Οι ποδοσφαιριστές μας δοκίμασαν για πρώτη φορά τον αγωνιστικό χώρο του Pálffy István Rendezvénycsarnok, γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει τους αγώνες του Main Round και έδειξαν ετοιμότητα ενόψει της πρεμιέρας του ομίλου.
@apoelfutsal
Παράλληλα η τεχνική μας ηγεσία δούλεψε κυρίως στις ασκήσεις τακτικής ενώ είδε με ικανοποίηση όλους τους φουτσαλιστές μας να ανταποκρίνονται θετικά στην ένταση της προπόνησης.

Ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας είναι προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη στις 18:00 ώρα Κύπρου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


ΑΠΟΕΛ Futsal: Άφιξη και τελευταία προπόνηση 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (30/9) στον τελικό της προορισμό η ομάδα futsal του Σωματείου μας η οποία συμμετέχει στον 6ο όμιλο του Main Round του UEFA Futsal Cup τον οποίο φιλοξενεί η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας MVFC Berettjóújfalu.

Παρόλο που στη χθεσινή μέρα υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να παραχωρήσει ρεπό λόγο της κούρασης που υπήρχε στην αποστολή ενώ σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία θα είναι τελευταία πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας.

Η προπόνηση είναι ορισμένη για τις 17:30 (ώρα Κύπρου) ενώ στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο βίντεο ανάλυσης της πρώτης αντιπάλου μας που είναι η πρωταθλήτρια Σλοβακίας Slov-Matic Bratislava.

Φωτορεπορτάζ

apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment