Wednesday 4 March 2015

Ηρεμία, Ψυχραιμία και στήριξη στην ομάδα.. κι ο ΑΠΟΕΛ ξέρει να κερδίζει πρωταθλήματα..


Ο Προύντζος ήταν καλεσμένος του Ανδρέα Πογιατζή στην εκπομπή του ΡΙΚ, "Γκολ και Θέαμα". Στο πάνελ ο Ρολάνδος Σκέττος κι ο αντιπρόεδρος της ομόνοιας Πολυκάρπου.

"Δεν ήταν εικόνα ενός ΑΠΟΕΛ, όπως τον θέλουν οι οπαδοί του... κρατάμε νηφάλια το αποτέλεσμα", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Χαράλαμπου Προύντζου.
"Θα έρθουν όλοι οι τραυματίες πίσω στην ώρα τους... πρέπει με αυτούς που έχουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και μακάρι να γυρίσουν οι ποδοσφαιριστές μας όλοι υγιείς" ολοκλήρωσε ο Προύντζος.

Ολόκληρη η συνομιλία Προύντζου - Πογιατζή:

Στην 1η ερώτηση του Α.Π. αν νιώθει ικανοποίηση, προβληματισμό ή πικρία από το τελικό αποτέλεσμα?

Προύντζος
- "Σε 1 μεγάλο ντέρμπι, είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία τα συναισθήματα, υπό την έννοια ότι όσο αυξάνεται η ικανοποίηση του ενός, μειώνεται η ικανοποίηση του άλλου, όσο αυξάνεται ο προβληματισμός του ενός...

Α.Π. ...το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ παρόλο που δεν δεν ήταν καλός, προηγείτο μέχρι το 80'?

Προύντζος                                   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...    Ολόκληρη η συνομιλία...

- "Νομίζω λειτούργησαν αντίστροφα τα συναισθήματα, δλδ, αν βλέπαμε τον ΑΠΟΕΛ του 1ου μέρους, μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακή η απόδοσης μας, αλλά καταφέραμε να προηγηθούμε, είχαμε κι 1 δοκάρι" - "Σε γενικές γραμμές, η ομάδα στάθηκε όπως έπρεπε για ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι"

- "Για την παρουσία του 2ου ημιχρόνου, σίγουρα πέραν από το ότι απολέσαμε το προβάδισα υπέρ μας, δημιούργησε και προβληματισμό υπό την έννοια ότι δεν ήταν εικόνα ενός ΑΠΟΕΛ όπως θα τον ήθελαν οι οπαδοί του, ιδιαίτερα σε 1 ντέρμπι κορυφής, αλλά κρατάμε νηφάλια το αποτέλεσμα".

Α.Π. Αν η διαφορά των 2 βαθμών έφερε πανικό στην ομάδα...

Προύντζος
- "Αν κάποιος πει ότι 1 ισόπαλο αποτέλεσμα σε 1 ντέρμπι ομόνοιας - ΑΠΟΕΛ, δεν είναι ένα πιθανό αποτέλεσμα, τότε είναι εκτός πραγματικότητας, ιστορικά έχει αποδειχθεί μάλιστα, ότι ανεξαρτήτως της κατάστασης είτε της ομόνοιας είτε του ΑΠΟΕΛ, τα ντέρμπι κορυφής έχουν 1 δικό τους κώδικα, έχουν τους δικούς τους νόμους, έτσι νομίζω ότι το αποτέλεσμα σίγουρα δεν προκαλεί ούτε πανικό ούτε οτιδήποτε άλλο".

Α.Π. Αν η εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου, προκαλεί προβληματισμό?

Προύντζος
- "Αυτό το οποίο σίγουρα εμείς χρησιμοποιούμε για να αντλήσουμε, αν θέλετε, παραδείγματα προς αποφυγήν είναι η νοοτροπία και η ψυχολογία που επέδειξε η ομάδα στο 2ο ημίχρονο, γιατί, όταν πας για να πάρεις το πρωτάθλημα, όταν είσαι στη 1η θέση, μετά από αυτή τη νίκη που κάναμε απέναντι στον Απόλλωνα, όταν έχεις 1 καλό σερί αποτελεσμάτων και προηγείσαι και στο ημίχρονο, πρέπει να μπεις και να καθαρίσεις το παιγνίδι, κι αυτές ήταν κι οι οδηγίες του προπονητή μας, να μπούμε και να προσπαθήσουμε για το 2ο τέρμα για να καθαρίσουμε το παιγνίδι γιατί πιστεύω μετά θα ήταν πολύ δύσκολο στο 2-0 να αντιδράσει η ομόνοια".

Α.Π. Γιατί καθυστέρησε να αντιδράσει το ΑΠΟΕΛ?

Προύντζος
- "Αυτό δείχνει μια ψυχολογία, η οποία δεν είναι αναμενόμενη για το ΑΠΟΕΛ, για τους ποδοσφαιριστές που έχει και για το μέταλλο μας σαν ομάδα, και σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε νομίζω, βάζοντας τις βάσεις για το μέλλον, γιατί φάνηκε και μετά από την αντίδραση μας, μετά από το γκολ που δεχθήκαμε της ισοφάρισης της ομόνοιας, που η ομάδα μας έκανε 2 με 3 ευκαιρίες εκεί"

- "Δείξαμε ότι δεν είναι πλέων θέμα φυσικής κατάστασης, δεν είναι δηλαδή σωματικό θέμα, αλλά ήταν καθαρά θέμα προσέγγισης του παιγνιδιού από μέρους του ΑΠΟΕΛ".

Α.Π. Δεν θα στίσουμε τον προπονητή στον τοίχο, δεν είναι αποτυχία η ισοπαλία μετά την προβληματική εμφάνιση του Β', ... γιατί όμως ο προπονητής δεν βοήθησε από τον πάγκο? ίσως αυτό να προκάλεσε και πανικό στην ομάδα? Γιατί 2 αλλαγές ταυτόχρονα?

Προύντζος
- "Νομίζω ότι ο κάθε προπονητής έχει τη δική του ανάγνωση στον αγώνα, ο προπονητής μας είχε πει στο ημίχρονο στους ποδοσφαιριστές να μείνουν ψηλά, να πιέσουν ψηλά, γιατί πίστευε ότι μπορεί να γίνει λάθος από την άμυνα της ομόνοιας που θα έδινε τη δυνατότητα στην ομάδα να πετύχει 1 δεύτερο τέρμα" - "Ο ΚΑΡΛΑΟ την είχε δεχθεί τη κίτρινη κάρτα πάρα πολύ νωρίς και υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να δεχθεί κόκκινη παρότι δέχθηκε κριτική για αυτή την αλλαγή, εγώ πιστεύω ότι ήταν μια λογική κίνηση εκ μέρους του προπονητή  μας"

- "Σε σχέση με τον Ναφιού... ο Ναφιού έχει κάποια χαρακτηριστικά όπως είναι η διεισδυτικότητα και η ταχύτητα, που σε ένα παιγνίδι που προσπαθείς να βάλεις 1 δεύτερο τέρμα, ο προπονητής έκρινε ότι είναι η στιγμή να μπει ένας ποδοσφαιριστής που θα επέφερε ρήγματα"

- "Εκεί που πιστεύω ότι η αλλαγή του ΚΑΡΛΑΟ, γενικά, άλλαξε το σχεδιασμό του προπονητή μας μέσα στο παιγνίδι, όμως είναι και κάτι άλλο" - "Ήταν το 1ο μεγάλο ντέρμπι του προπονητή μας, στο ΓΣΠ, σε μια έδρα με πάρα πολλή κόσμο, πολύ μεγάλη υποστήριξη του κόσμου της ομόνοιας και ιδιάζουσες συνθήκες... πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε, αν θέλετε, ισοπεδωτικοί απέναντι σε ένα προπονητή που έκανε εκπληκτική δουλειά σε μια ομάδα στα κυβικά του ΑΠΟΕΛ, την Βασιλεία, έχει πάει σε μεγάλες Ευρωπαϊκές έδρες".

Α.Π. Στη Βασιλεία, όλοι παίρνουν πρωταθλήματα... όπως και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο μόνος που δεν πήρε πρωτάθλημα είναι ο Αλέφαντος. Γιατί είναι παροπλισμένος ο Σέρινταν?

Προύντζος
- "ΟΧΙ, όχι διαφωνώ... Δεν πρόκειται περί παροπλισμού, ο Σέρινταν είναι Υγιής, υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή μας ο οποίος έχει πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή, ήταν θέμα καθαρά όπως έχω εξηγήσει, ερμηνείας του κ.ΦΙΝΚ του συγκεκριμένου αγώνα"

- "Το θέμα είναι στο μάκρος αγώνων που έχουμε, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να δώσουν λύσεις, οπότε δεν τίθεται θέμα παροπλισμού του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστού".

Α.Π. Γιατί αυτό το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ντε Βινσέντι? Γιατί δεν έχει σκοράρει ακόμα μια τόσο μεγάλη επένδυση?

Προύντζος
- "Σίγουρα έχουμε κάνει μια πάρα πολύ μεγάλη επένδυση για να κρατήσουμε τον Ντε Βινσέντι και ήταν μια απόλυτα λογική επένδυση, δεδομένου της ηλικίας του ποδοσφαιριστή και των όσων έκανε στο περσινό πρωτάθλημα, άρα νομίζω ότι για τις δυνατότητες του Ντε Βισέντι κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτό το πράγμα, όμως, εγώ πιστεύω ότι ο Ντε Βινσέντι έχει τεράστιες δυνατότητες, αυτό όμως που πρέπει να καταλάβουμε είναι το εξής, όταν έρχεται ένα παιδί, 25 χρονών από την Ελλάδα στην Κύπρο για να αγωνιστεί για μισό γύρο, η ψυχολογία του είναι διαφορετική, είναι πιο ελεύθερος και πιο άνετος"

- "Όταν αυτός ο ποδοσφαιριστής κατανοήσει ότι βρίσκεται σε μια ομάδα όπου το πρωτάθλημα είναι το λιγότερο που μπορείς να πετύχεις, γιατί αυτό συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ, και ότι μάλιστα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στην επίτευξη αυτού του στόχου, σίγουρα το βάρος κάποιες φορές είναι δύσκολο να το διαχειριστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές"

- "Αυτό ενδεχομένως να συμβαίνει και με τον Ντε Βινσέντι, αυτό είναι το 1, το 2ο όμως που πιστεύω είναι πολύ σημαντικό, είναι ότι ο Ντε Βινσέντι δεν έκανε το κανονικό μέρος της προετοιμασίας, αυτό είναι για 1 ποδοσφαιριστή με ξεπέταγμα με τεχνική κατάρτιση με ταχύτητα όπως τον Ντε Βινσέντι είναι 1 σοβαρό πρόβλημα, χρειάζεται πολλή χρόνο ο ποδοσφαιριστής για να μπορέσει να αποκαταστήσει την απώλεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, και το 2ο είναι ότι, όταν μια ομάδα έχει 7 με 8 απουσίες συνεχείς, σημαίνει ότι δεν έχει την ηρεμία και τον ρυθμό για να δουλέψει με ένα ενιαίο σύνολο"

- "Εάν παραδείγματος χάριν πάρουμε παράδειγμα από τον Απόλλωνα, που είναι επίσης μια πάρα πολύ καλή ομάδα, φανταστείτε τον Απόλλωνα χωρίς τον Γκιέ, τον Χαμπτανί, τον Αντράντε, και πόσο θα επηρέαζε και τον Απόλλωνα αυτό το πράγμα, δηλαδή, να λέμε ότι έχει βάθος μια ομάδα είναι ένα πράγμα...

Πολυκάρπου
- "Η ομόνοια δεν έχει βάθος... οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές (όπως ο Οικονομίδης) και άλλοι, έδωσαν λύσεις συν οι επιστροφές και οι προσθήκες.

Προύντζος
- "Ναι είναι πρώτος μου ξάδερφος ο Οικονομίδης.. Χαίρομαι για την εξέλιξη του Γιώργου" ενώ για τον Οικονομίδη είπε ότι είναι μεγάλο ταλέντο, καλός χειριστής της μπάλας, και αδαμάντινος χαρακτήρας.

- "Εμείς έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη επένδυση στις ακαδημίες μας, και για οικονομικούς λόγους και επειδή ο ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή με τις απανωτές προκρίσεις σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να είναι σχετικά - οικονομικά σταθερός, όμως δεν έχουμε την δυνατότητα διενέργειας ελλειμματικών προϋπολογισμών στο μέλλον, άρα μια σοβαρή επένδυση που έχουμε κάνει είναι στις ακαδημίες μας, πράγματι ο προπονητής μας προσπαθεί να αναδείξει Κύπριους ποδοσφαιριστές, όμως, το να είναι κάποιος ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, δεν είναι θέμα μόνο ταλέντου, είναι και πολλή άλλοι παράγοντες όπως ο καλός χαρακτήρας, ο επαγγελματισμός, η ισορροπία και οι συνθήκες που δίνει μια ομάδα για να μπορέσει να δουλέψει αυτός ο ποδοσφαιριστής και είναι με χαρά που βλέπουμε ότι όλες οι Κυπριακές ομάδες παίρνουν τα μηνύματα των καιρών".

Α.Π. Ευτυχώς που είναι και ο Πάρντο κ.Προύντζο...

Προύντζος
- "Ο Πάρντο είναι πολυτέλεια για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, που έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Πάρντο, κι εκείνος επαναλαμβάνω, είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας, πολύ καλός τερματοφύλακας και ένας αδαμάντινος χαρακτήρας, και δεν είναι τυχαία κάποιες φορές αυτά τα πράγματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, κι όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και οι οικογένειες τους, έχουν ότι ζητήσουν, ζουν σε ένα περιβάλλον που είναι χαρά ενός ποδοσφαιριστή για να δουλέψει απερίσπαστος".

Α.Π. Ποια τα Οικονομικά του ΑΠΟΕΛ? κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ...

Προύντζος
- "Νομίζω αυτό το θέμα κάπου έχει, αν θέλετε, παρερμηνευθεί, σίγουρα υπάρχουν αυξημένα έσοδα, αλλά δεν σημαίνει ότι υπάρχει και μεγάλο πλεόνασμα απαραίτητα όταν έχεις μεγάλα έσοδα, γιατί, ο ΑΠΟΕΛ για να μπορέσει να φτάσει στο ανταγωνιστικό επίπεδο αυτό και στις προκρίσεις σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι μυστικό ότι έχει αυξημένους προϋπολογισμούς, επίσης και οι Ευρωπαϊκές πορείες έχουν έξοδα και οι ίδιες οι πορείες, δλδ δεν είναι καθαρά τα έσοδα που ακούμε, τα 10 τα 11 τα 12 εκατομμύρια και πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας το ότι κι εμείς είχαμε να πληρώσουμε πολύ μεγάλα ποσά"

"Όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση, υπήρχε ένα χρέος σοβαρό, υπήρχε ένας ελλειμματικός προϋπολογισμός της προηγούμενης χρονιάς τον οποίο καλύψαμε εν μέρει με ιδίους πόρους και εν μέρει μέσω των ταμειακών ροών από τα πλέϊοφς του Τσάμπιονς Λιγκ".

- "Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι φέτος η χρονιά είναι σίγουρα με θετικό πλεόνασμα, το οποίο θα μεταφερθεί στον επόμενο χρόνο για να διασφαλίσει ότι κι η επόμενη χρονιά πάνω κάτω θα βγει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά εκεί τα χρήματα τελειώνουν, άρα κι εμείς, λήγουν αυτοί τη στιγμή συμβόλαια, έληγαν 13 συμβόλαια, τα 3 έχουν ανανεωθεί μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια, για τα άλλα 10 θα ακολουθηθεί μια πολιτική πλέων ... σίγουρα υπάρχουν περισσότερα έξοδα παρά έσοδα ... όπως έχω πει ... ο ΑΠΟΕΛ έχει 1 κορμό ποδοσφαιριστών όπως γνωρίζεται οι οποίοι βρίσκονται στο ΑΠΟΕΛ τα 3 με 4 τελευταία χρόνια, αυτό σημαίνει συμβατικές υποχρεώσεις σε βάθος χρόνου τις οποίες πρέπει να τιμήσεις, δεν μπορείς να μην τις τιμήσεις"

- "Δεύτερο ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος σε παίρνει σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτον πρέπει να του δώσεις το πριμ που του αναλογεί το οποίο το δικαιούται και το έχει κερδίσει και 2ο όταν θα έρθει η ώρα ανανέωσης του συμβολαίου του, αυτός ο ποδοσφαιριστής, φυσιολογικά, απαιτεί μια αναγνώριση της προσφοράς του πέραν από το πριμ, από εκεί και πέρα είναι γεγονός ότι πρέπει πλέων να σκεφτούμαι πρώτα τον ΑΠΟΕΛ και μετά τι πρέπει να κάνει ικανοποιημένους, είτε τους οπαδούς μας είτε το, συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, πάνω από όλα είναι η διασφάλιση της συνέχειας της ομάδας".

- "Αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο εγώ το δήλωσα για 1η φορά στη καλοκαιρινή περίοδο  όπου πρέπει να σας πω ότι προσεγγίστηκαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έρχονταν στην Κύπρο για 2 λόγους.

  • ο 1ος ήταν ότι και η Κύπρος σαν χώρα ήταν αυξημένου ρίσκου λόγου και του κουρέματος, πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές έχασαν χρήματα στο κούρεμα και κυκλοφόρησε πάρα πολύ στην ποδοσφαιρική πιάτσα 
  • ο 2ος λόγος είναι ότι οι ομάδες μας στην Κύπρο δυστυχώς έχουν ένα όνομα αφερεγγυότητας.. Αυτό μαζί με ένα πρωτάθλημα που δεν είναι περιωπής άλλων προηγμένων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σίγουρα δημιουργεί προβλήματα, και πρέπει και να τους πληρώσεις...".

Ρολάνδος: Ποια η θέση του ΑΠΟΕΛ για την αύξηση των ομάδων? Είναι δίκαιο οι ομάδες της Β' κατηγορίας να αποφασίζουν πως θα διεξάγεται το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας?

Προύντζος
- "Υπάρχει μια γενική συνέλευση στη οποία οφείλουμε όλοι να πάμε και να ακούσουμε ποια είναι η πρόταση και πως στοιχειοθετείται, πως δικαιολογείται και τι υποστηρίζει αυτή τη πρόταση από εκεί και πέρα όλοι θέλουμε ένα πρωτάθλημα ειδικά και μετά από τα τελευταία γεγονότα απαξίωσης του ποδοσφαίρου του προϊόντος και του αθλήματος που όλοι εξυπηρετούμε, που πρέπει να είναι ανταγωνιστικό, βιώσιμο οικονομικά και το οποίο πρέπει να μειώνει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την αδιαφορία των ομάδων, γεγονός που υποβαθμίζει σίγουρα το προϊόν"

- "Από εκεί και πέρα εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες που υπάρχουν στο πρωτάθλημα και θα ακούσουμε τι υπάρχει ως πρόταση"

- "Για το 2ο ερώτημα αν είναι δημοκρατικό ή όχι, επειδή δεν είναι σωστό θεωρώ εγώ, να ασκούμε κριτική για κάτι στο οποίο συμμετέχουμε, κι αυτό είναι το καταστατικό της ΚΟΠ, νομίζω εάν οποιοσδήποτε θεωρεί ότι μια απόδοση ψήφου στους εκπροσώπους είτε της 2ης είτε της 3ης κατηγορίας δεν είναι το πρέπων ή το ορθών ας πάει κι αυτό στη ΓΣ της ΚΟΠ να αλλάξει το καταστατικό, νομίζω οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση θα ήταν εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς κριτική".

Προύντζος
- "Η ομάδα ειναι πάρα πολύ ανταγωνιστική, τώρα ξεκινά για μας ένα καινούργιο πρωτάθλημα 10 ολόκληρων αγώνων, με πάρα πολύ ανταγωνιστικές ομάδες"

- "Έχουμε απόλυτη πίστη στην ομάδα μας, για κάποιους που μπορεί να αμφισβητούν ενδεχομένος ή τις δυνατότητες ή τη δυναμική του ΑΠΟΕΛ" - "Θέλω να θυμίσω ότι αυτή η ομάδα κοίταξε την ΠΑΡΙ με εκπληκτική απόδοση, όχι απλά με αξιοπρεπές αποτέλεσμα, την Μπαρτσελόνα και τον ΑΓΙΑΞ, έχει μεγάλες δυνατότητες, αυτό που λείπει ειναι η σταθερότητα από την ομάδα μας και η σωματική υγεία"

Α.Π. Λείπει ο Στάθης, ο Μαντούκα κι ο Βινίσους, πότε έρχονται?

Προύντζος
- "Θα έρθουν όλοι πίσω στην ώρα τους... πρέπει με αυτούς που έχουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και μακάρι να γυρίσουν οι ποδοσφαιριστές μας όλοι υγιείς"

- "Ο Στάθης κι ο Βινίσιους είναι σε μια πορεία επανόδου"

- "Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο, είναι μήνυμα ηρεμίας - ψυχραιμίας και στήριξης προς την ομάδα κι ο ΑΠΟΕΛ ξέρει να κερδίζει πρωταθλήματα κάτω από αυτές τις συνθήκες".


Λάκης Πολυκάρπου (περιληπτικά) 
Νιώθουμε πικρία που δεν κερδίσαμε το ματς...
Στο τέλος μείναμε ικανοποιημένοι.
Η ομόνοια έδειξε ότι έχει καταπληκτική ομάδα!!!
Προσπαθούμε να μειώσουμε το χρέος της ομόνοιας.
Θα μειώσουμε τον προυπολογισμό.
Παραλάβαμε τεράστια χρέοι.
Χρωστούμε 13,500 εκατομμύρια
Η ομόνοια κάνει έκκληση στο κόσμο για αγορά του πακέτου εισιτηρίων διαρκείας.
Αν δεν περάσει η ομόνοια τα κριτήρια θα της αφαιρεθούν 6 βαθμοί από τη νέα σεζόν.
Δεν θα της επιτραπεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη και θα απαγορευτούν οι μεταγραφές.

Επιμέλεια άρθρου: Α.Ευαγόρου > apoelgroup.com 
Βίντεο: Γκολ και Θέαμα > Cybc.com.cy

No comments:

Post a Comment