Thursday 7 May 2015

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Έτσι, θα επιβληθούμε στον Απόλλωνα

Είπε ο Νεκτάριος, στον Νεκτάριο:
"Στον ΑΠΟΕΛ έχουμε αυτή τη τάση του εφησυχασμού, που όσο πλησιάζουμε στο τέλος, νομίζουμε ότι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα κι αυτό είναι μεγάλο λάθος να το πιστεύουμε.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μίλησε στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ και στον Νεκτάριο Πετεβείνο για το πλάνο νίκης κόντρα στον Απόλλωνα.

Αλεξάνδρου:
- Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πιο ποιοτικό και τον κυριότερο αντίπαλο που είχαμε για όλη τη χρονιά, μαζί μας, για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
- Είναι 1 παιγνίδι που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.
- Ο Απόλλωνας είναι αρκετά πληγωμένος τον τελευταίο καιρό και θέλει να κερδίσει αυτό το παιγνίδι οπωσδήποτε.
- Εμείς έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία, να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε περισσότερο τον τίτλο.
- Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί, διότι δεν έχουμε πετύχει κάτι στον προηγούμενο αγώνα.
- Ο μόνος στόχος για να πετύχουμε κάτι την Κυριακή, είναι να είμαστε ακόμα περισσότερο σοβαροί, πιο πειθαρχημένοι και παθιασμένοι για το αποτέλεσμα.

Πετεβείνος: Ο κόσμος πιστεύει ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ανάσα από τον τίτλο... την ίδια αντίληψη έχουν και οι παίκτες;

Αλεξάνδρου:
- Είναι πολύ πρόσφατο το περσινό παράδειγμα... όταν και πάλι είμασταν μπροστά και λόγο του εφησυχασμού και αυτής της τάσης που έχουμε στον ΑΠΟΕΛ να πιστεύουμε ότι όταν πλησιάζουμε, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα και είναι ένα μεγάλο λάθος να πιστέψουμε κάτι τέτοιο.  ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

- Η πιο σημαντική προσπάθεια που πρέπει να γίνει αυτή την βδομάδα είναι να καταλάβουμε όλοι ότι είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιγνίδι και δεν έχει γίνει τίποτα στον προηγούμενο αγώνα.
- Είναι 1 παιγνίδι που πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς οπωσδήποτε, αν θέλουμε να επιβληθούμε στον αντίπαλο και να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Σοβαρότητα, πειθαρχία, πάθος
Στην κάμερα του APOEL FC Media μίλησε μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης ένας από τους αρχηγούς της ομάδας μας, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Ημερομηνία Έκδοσης: Μάη 07, 2015 Video | apoelfc.com.cy

apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment