Friday 8 May 2015

Χαμόγελα έφερε η επαναφορά Vinicius - Η σημερινή προπόνηση

Σε ρυθμούς Τσιρείου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Βασικός σκοπός και ο στόχος του κ.ΦΙΝΚ είναι η απόδραση από το Τσίρειο με βαθμολογικό κέρδος.

Χαμόγελα έφερε η επαναφορά των Βινίσιους και Καρλάο σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, κάτι που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στο Τσίρειο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάρουν θέση στην αρχική 11αδα, ιδιαίτερα ο ΒΙΝΙ που θα είναι στην αποστολή περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Οι δυο ποδοσφαιριστές έχασαν όλες τις προπονήσεις της βδομάδας καθώς ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα. Περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί, συγκεντρώνει ο ΚΑΡΛΑΟ, αυτό όμως θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το πως θέλει να διαχειριστεί το παιγνίδι ο κύριος ΦΙΝΚ.

Ως γνωστό, η εκστρατεία του Τσιρείου θα γίνει χωρίς φιλάθλους, αφού η Διοίκηση -σωστά- αποφάσισε να μην διαθέσει εισιτήρια του αγώνα προς στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, θέλοντας έτσι να προστατέψει την ομάδα - αλλά και ολόκληρη τη φετινή πορεία - από τυχόν ανεπιθύμητους εξωγενείς παράγοντες, μασκοφόρους ή μη, με τα περσινά γεγονότα να είναι ακόμη νωπά στη μνήμη όλων.

Διαιτητές της συνάντησης ορίστηκε ο κύριος Λεόντιος Τράττου με βοηθούς τον Μιχάλη Τσεντή και τον Κυριάκο Κυριάκου. 4ος θα είναι ο Πέτρου και επιπρόσθετοι οι Σκαπούλλης και Ψευδιώτης.

Για τον αγώνα του Τσιρείου δεν υπολογίζεται ο Νορβηγός Ρίισε λόγο κίτρινων καρτών, την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Μάριος Αντωνιάδης. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Μάριος ήταν στο 3-0 πάνω στον Ερμή στο ΓΣΠ όταν αντικατέστησε τον Ρίισε στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα.

Ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης, συνεχίζει να ακολουθεί ο Πιέρος Σωτηρίου.

Ο τερματοφύλακας Ούρκο Πάρντο συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα τον κρατήσει στη Βαρκελώνη ακόμα 2 μήνες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Κύπρο.

 Όχι κι άσχημα, μας γράφει στο Τουίτερ ο Ούρκο, διαβάστε ΕΔΩ το νέο τιτίβισμα.





apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment