Sunday 26 July 2015

Σε "μπελάδες" ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ με το πανό «Macedonia is Greek»


- Εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε από το νέο κλειστό κύκλωμα του ΓΣΠ, ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ με το πανό «Macedonia is Greek» όπως μας ενημερώνουν οι αρχές του σταδίου, χωρίς να μας λεν για τυχόν "συνέπειες" για την ώρα, μάλλον περισσότερο με άσκηση επί χάρτου έμοιαζε, αλλά στο μέλλον θα υπάρξουν τιμωρητικά μέτρα κατά των παραβατών, αυτός ήταν εξάλλου κι ο στόχος εξ υπαρχής... (με αγωνία αναμένουμε το ίδιο να πράξει και για εκείνους τους Ομονοιάτες, με τις σημαίες του Τσε Γκεβάρα και τα ανθελληνικά πανό στον αγώνα με την JAGIELLONIA.. έστω κι επί χάρτου)

Ικανοποίηση από τα πρώτα δείγματα του νέου τηλεοπτικού συστήματος κλειστού κυκλώματος (CCTV) στο ΓΣΠ, το οποίο κόστισε €720.000 χιλιάδες ευρώ

Άριστα ήταν τα πρώτα δείγματα, στην αποτροπή παράνομων ενεργειών εντός του αγωνιστικού χώρου, που έδωσε το νέο τηλεοπτικό σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (CCTV) που εγκατέστησε αυτό το καλοκαίρι ο Γυμναστικό Σύλλογος Παγκύπρια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΣΠ, το τηλεοπτικό σύστημα λειτούργησε για πρώτη φορά στον αγώνα της Ομόνοιας με την FC DINAMO BATUMI και ακολούθως στον αγώνα ΑΠΟΕΛ - FK VARDAR SKOPJE όπου εντόπισε και βοήθησε στην αναγνώρισή του ατόμου που ανάρτησε το πανό «Macedonia is Greek», καθώς και φίλαθλο στην ανατολική κερκίδα ο οποίος είχε ρίξει χάρτινο ποτήρι στον βοηθό διαιτητή.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Λειτούργησε, επίσης, στον αγώνα της Ομόνοιας με τη SSA JAGIELLONIA BIAŁYSTOK... (χωρίς να μας δίνει όμως κάτι αντίστοιχο το ΓΣΠ)

Το υπερσύγχρονο σύστημα, που αποτελείται από 120 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, είναι το ίδιο ακριβώς που είναι εγκατεστημένο στα αγγλικά στάδια Wembley και Emirates και θα είναι πλήρως έτοιμο με την έναρξη της νέας σεζόν. Το νέο σύστημα κλειστού κυκλώματος μπορεί να κάνει μέχρι και ταυτοποίηση προσώπου, συνδεόμενη με την τράπεζα δεδομένων που θα προκύψει από τη λειτουργία του νόμου κατά της βίας στα γήπεδα.

Λόγω της εγκατάστασης του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στο στάδιο ποδοσφαίρου ΓΣΠ, εντός του Αυγούστου θα αφαιρεθεί (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) το δίκτυο ασφαλείας από τη βόρεια και τη νότια κερκίδα, ώστε να μην εμποδίζεται η ορατότητα των καμερών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη άνοιξη ολοκληρώθηκε στο στάδιο η εγκατάσταση του αυτόματου συστήματος ελέγχου εισόδων, το οποίο κόστισε στον ΓΣΠ €720.000. Οι 38 είσοδοι που εγκαταστάθηκαν μπορούν σε μία ώρα να εξυπηρετήσουν 22.000 φιλάθλους. Το ΓΣΠ είναι το μοναδικό στάδιο στην Κύπρο στο οποίο η FIFA και η UEFA έχουν παραχωρήσει άδειες για να διεξάγονται αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του EURO καθώς και αγώνες ομίλων Champions League και Europa League.

- Ευχή όλων μας είναι όπως επιτέλους αναβαθμιστούν οι τουαλέτες καθώς και η ποιότητα των προϊόντων στις καντίνες, κυρίως όμως πρέπει να προσεχθούν οι ιδιαίτερα τσουχτερές τιμές, που είναι μια καθαρή κλοπή χωρίς ίχνος σεβασμού στον πελάτη.


Α.Ευαγόρου | apoelgroup.com
info | gsp.com.cy


1 comment:

  1. Ε τι θέλουν να κάμουν, να μεν πηγαίνουμε γήπεδο ή να πηγαίνουμε και να καθούμαστε στις καρέκλες όπως την τιμωρία; Όχι κύριοι, το σύστημα αυτό δεν πρέπει να λειτουργήσει ή πρέπει να καταστραφεί. ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ

    ReplyDelete