Friday 4 December 2015

Κοινή πορεία εταιρείας ΑΠΟΕΛ και Παν.Συ.Φι. | Η συνάντηση


  • Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
  • Ανακοίνωση εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ
Σε συνάντηση μεταξύ μελών της Διοίκησης της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ υπήρξε κοινή αντίληψη, ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να προστατευτεί από ενέργειες που έχουν ως συνέπεια τιμωρίες και χρηματικά προστίματα.

Η διοίκηση της εταιρείας είναι πρόθυμη να υποστηρίξει την προσπάθεια που γίνεται από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να επιστρέψει στις κερκίδες ένα από τα πιο ζωντανά κομμάτια του κόσμου της ομάδας.  Αναμένει όμως μέσα από τις διαβεβαιώσεις που έχουν δοθεί ότι η ηγεσία και τα μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να μην παρουσιάζονται στην κερκίδα που βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, συμπεριφορές και ενέργειες που δεν συνάδουν με το φίλαθλο πνεύμα και που δεν έχουν ως μοναδικό σκοπό την υποστήριξη της ομάδας. Με πνεύμα ομοψυχίας και συσπείρωσης θα πρέπει όλοι να προχωρήσουμε προς τον κοινό σκοπό που είναι, ο ΑΠΟΕΛ να μεγαλουργήσει μέσα από νέες επιτυχίες ξεκινώντας με την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Από κοινού υπάρχει κατάληξη σε συγκεκριμένη μέθοδο ταυτοποίησης που  θα ισχύσει  ως εξής:
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

-Θα διατεθεί συγκεκριμένος αριθμός  εισιτηρίων στα μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μόνο μέσω προπώλησης. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα έχουν ειδική αρίθμηση.
-Η διάθεση των εισιτηρίων θα είναι ονομαστική και οι κάτοχοι τους θα δικαιούνται να εισέλθουν μόνο από συγκεκριμένη θύρα του Νοτίου Πετάλου.
-Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο οι κάτοχοι των ταυτοποιημένων εισιτηρίων που διατέθηκαν από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να επιδεικνύουν ταυτόχρονα την ταυτότητα μέλους του συνδέσμου. Η ταυτότητα μέλους του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ έχει ισχύ μόνο από την συγκεκριμένη θύρα του Νοτίου Πετάλου.
-Η ονομαστική λίστα των συγκεκριμένων ταυτοποιημένων εισιτηρίων θα παραδοθεί στην εταιρεία από την προηγούμενη ημέρα του αγώνα.
-Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου από αυτά που έχουν προπωληθεί από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ   δεν προσκομίσει τα απαραίτητα στοιχεία για την μέθοδο ταυτοποίησης τότε δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.
-Αποκλειστική ευθύνη για την συμπεριφορά των κατόχων των συγκεκριμένων εισιτηρίων έχουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ.

Εννοείται ότι η εφαρμογή μεθόδου ταυτοποίησης με προσκόμιση πολιτικής ταυτότητας ισχύει για όλα τα άλλα εισιτήρια και για όλες τις άλλες θύρες σε Δυτική, Ανατολική, Βόρειο Πέταλο και Νότιο Πέταλο.

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21:00 ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ Ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

No comments:

Post a Comment