Monday 11 January 2016

Η νίκη κράτησε ζωντανό το όνειρο | Οι Φωτογραφίες του αγώνα Άρης 1-2 ΑΠΟΕΛ

Η νίκη κράτησε ζωντανό το όνειρο...
 ΠΟΙΟΣ θα μπορούσε να φανταστεί στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ τον Καβενάγκι και στη θέση του Αργεντίνου σούπερ σταρ να ξεκινά ο Πιέρος; ή την ομάδα χωρίς Μάριο Σέρτζιο; ή ακόμα τον Αντωνιάδη σε ρόλο κεντρικού αμυντικού; ή δυο νεοφερμένους την επαύριο της άφιξης τους να παίρνουν φανέλα βασικού και να είναι ανάμεσα στους ιδιαίτερα διακριθέντες;
 ΟΛΑ αυτά τα έκανε ο Φαλακρός Γεωργιανός Κόουτς, τα άλλαξε όλα και του βγήκαν, εξάλλου είναι το δικό του το κεφάλι που παιζόταν χθες.
 ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ του αγώνα ο Τόμας Ντε Βινσέντι με ένα γκολ ποίημα και μια εξαιρετική εμφάνιση, αχρείαστη η απάντηση του στον κόσμο αλλά και η "αντιπαράθεση" που έχει ξεσπάσει, πολύ καλός ο Πιέρος Σωτηρίου, ξεχώρισαν οι Γιώργος Εφραίμ, Γιάννης Γιαννιώτας και Zhvikov Milanov.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

 ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ πρωταγωνιστές, ο Βινίσιους με την συνεχή πτωτική πορεία, ο Βάτερμαν που συνεχίζει να δέχεται αψυχολόγητα γελοία τέρματα κι ο Νεκτάριος που έπρεπε να αποφύγει κάποιες αναφορές στις δηλώσεις που έκανε, το ίδιο κι ο συνονόματος του.
 Καταδικάζουμε τους δειλούς "φίλους" του Απόλλωνα που έγραψαν συνθήματα και έκαναν ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα των φίλων του ΑΠΟΕΛ, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι.
 Η παρουσία του κόσμου στην κερκίδα, "μύριζε" ΑΠΟΕΛ, μπράβο.

Με τον ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκαν:

Temuri Ketbaia προπονητής:
Boy Waterman, Zhvikov Milanov, Amorin, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Nuno Morais (c), Vinicius, Γιάννης Γιαννιώτας, Tomas De Vincenti, Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου.

Αλλαγές: Semir Stilic, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Vander Vieira.

Τέρματα: Tomas De Vincenti 0-1, Πιέρος Σωτηρίου 0-2, Mathew Boniface 1-2.

Κάρτες: Zhvikov Milanov, Nuno Morais.

Όλες οι Φωτογραφίες του αγώνα στο QUICK PHOTO GALLERY

Photo Gallery by QuickGallery.com

Το Φωτογραφικό πανόραμα στο AG DOWNLOAD

Το βίντεο του αγώνα στο AG VIDEO GALLERY

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα στο AG LIVEchat

SPONSORED: Team ApoelGroup

No comments:

Post a Comment