Friday 8 January 2016

Τα Αστυνομικά μέτρα του αγώνα Άρης - ΑΠΟΕΛ


Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ |  Κυριακή 10/01/2016 και ώρα 18:00 | Τσίρειο Στάδιο | 08/01/2016 (Αστυνομική Ανακοίνωση 4)

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/01/2016 και ώρα 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:30 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Σε συνεννόηση με τα δύο Σωματεία συμφωνήθηκε όπως στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα και στους οπαδούς του γηπεδούχου ΑΡΗ παραχωρηθεί η Δυτική Κερκίδα.

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ Θα γίνει μόνο προπώληση εισιτηρίων και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο. Για τους οπαδούς του ΑΡΗ θα ανοίξουν ταμεία.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως να κατευθύνονται νότια και να στρίβουν δεξιά στην οδό Στ. Κυριακίδη. Οι οπαδοί του ΑΡΗ κατά την αφιξοαναχώρηση τους να χρησιμοποιήσουν την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και να σταθμεύουν στην δυτική πλευρά του σταδίου.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου.

Τα δύο Σωματεία, καλούν τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια, σε κόσμια πλαίσια και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.

Η Αστυνομία σε συνεργασία με τους επιτηρητές θα μεριμνήσουν για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

No comments:

Post a Comment