Monday 15 February 2016

Ασταμάτητος ο «ΘΡΥΛΟΣ» | Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες, ΑΠΟΕΛ 2-0 Ομόνοια

- ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ σημασίας νίκη πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ επί της αιωνίου αντιπάλου, Ομόνοιας. Τεράστια νίκη που τον κρατά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά με παράλληλες απώλειες, αφού ο Ούρκο Πάρντο αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο με φορείο, από το δολοφονικό κτύπημα του Σκέμπρι, που κτύπησε τον Γίγαντα Ούρκο με τις τάπες των παπουτσιών του, με αποτέλεσμα ο Τεράστιος να χρειαστεί 15 ραφές.

- Η Ομόνοια παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών του Τιμούρ χωρίς να προβάλει αντίσταση, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα στο γήπεδο, κάτι που έκανε όμως στη φυσούνα με προκλητικές χειρονομίες και βρισιές από τους ποδοσφαιριστές της προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που ήταν στην κερκίδα, πάνω και πλάγια της φυσούνας. (υπάρχουν βίντεος).
- ΤΑ ΑΚΡΑ του ΑΠΟΕΛ, Γιαννιώτας και Εφραίμ έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο. Ο Γιάννης σέρβιρε τον Γιώργο δυο φορές, κι ο Εφραίμ σκόραρε ισάριθμα τέρματα τα οποία πανηγύρισε με έξαλλο τρόπο. Μεγάλο παιγνίδι από τον Ντε Βινσέντι που έχασε 2 κλασσικές ευκαιρίες και τον Νούνο Μοράϊς που ήταν το μυαλό της ομάδας για ακόμα 1 αγώνα. Η άμυνα ήταν απροσπέλαστη με τον Καρλάο να παίρνει άριστα στο αριστερό άκρο  και τον Γιώργο Μερκή με ειδικά καθήκοντα στο ρόλο του "εκκαθαριστή".
- ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με τον ΑΡΗ την Τετάρτη στο Τσίρειο, πριν η ομάδα ταξιδέψει στο ΠΑΠ την Κυριακή, για την μάχη των μαχών κόντρα στην Ανόρθωση.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


MATCH FACTS

Οι φωτογραφίες του αγώνα στο Quick photo gallery

Photo Gallery by QuickGallery.com

Όλες οι φωτογραφίες: AG PHOTO GALLERY

Το βίντεο του αγώνα: AG VIDEO GALLERY

Η άμεση περιγραφή του αγώνα: AG LIVEchat

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές: ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Sponsored:

No comments:

Post a Comment