Thursday 21 March 2013

ΑΠΟΕΛ - αποσύρουμε ΑΜΕΣΑ την εμπιστοσύνη μας στις Δικαστικές και Πειθαρχικές διαδικασίες της ΚΟΠ


Λευκωσία 21.3.2013

Κ. Άριστο Βρυωνίδη
Επικεφαλής Πειθαρχικό Εισαγγελέα
ΚΟΠ
Κύριε,
ΘΕΜΑ: Αγώνας Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2012-2013 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΕΠ (17/03/2013), επιστολή σας ημερ. 21/03/2013
Αναφέρομαι στο πιο πάνω θέμα και σας ενημερώνουμε τα εξής:

α. Παρά τις εκκλήσεις μας από την αρχή της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου εξακολουθείτε να έχετε τον ΑΠΟΕΛ στο στόχαστρο παραπέμποντας μας για διάφορους ήσσονος σημασίας λόγους με προφανή στόχο την εξεύρεση πόρων για την Ομοσπονδία εκμεταλλευόμενοι την σχετική οικονομική ευρωστία του ΑΠΟΕΛ.

β. Αντί να ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα του ποδοσφαίρου, ασχολείστε με το αν φέρει π.χ. ο κος Ιβάν Γιοβάνοβιτς κονκάρδα ή αν βρίσκεται ο Χ παράγοντας στο χώρο των αποδυτηρίων για δηλώσεις (εκπληρώνοντας συμβατικές μας υποχρεώσεις).

γ. Η παραπομπή μας δυνάμει της πιο πάνω επιστολής σας γίνεται για πανό τα οποία ανάρτησαν οι οπαδοί μας αναφερόμενοι στις πολύ δύσκολες ώρες τις οποίες περνά ο τόπος μας, που όπως φαίνεται δεν είσαστε σε θέση να αντιληφθείτε και να αφουγκρασθείτε.

Έχετε παρεξηγήσει το ρόλο σας και η λογοκρισία την οποία επιχειρείτε στον κόσμο είναι παράλογη, αψυχολόγητη και αντισυνταγματική.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


δ. Η συνεχιζόμενη αυτή συμπεριφορά σας τόσο ως «Πειθαρχικού Εισαγγελέα» όσο και τα όσα απίστευτα και απαράδεκτα έχουν λάβει χώρα στα Δικαστικά σώματα της Ομοσπονδίας (Δικαστική Επιτροπή και Εφετείο) δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από του να αποσύρουμε ΑΜΕΣΑ την εμπιστοσύνη μας στις Δικαστικές και Πειθαρχικές διαδικασίες της ΚΟΠ αρχίζοντας με εσάς ως «Πειθαρχικού Εισαγγελέα» και καταλήγοντας στο Εφετείο της Ομοσπονδίας.

Σεβόμενοι τις κρίσιμες μέρες που περνά σήμερα η Κύπρος επιφυλασσόμαστε να αναφερθούμε λεπτομερώς με στοιχεία και στους άλλους πολύ πιο σοβαρούς λόγους οι οποίοι μας έχουν ωθήσει σε αυτή μας την απόφαση μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Την πιο πάνω θέση μας εξ’ όσων πληροφορούμαστε συμμερίζονται και άλλα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.

Φοίβος Ερωτοκρίτου
Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ (Ποδόσφαιρο) Λτδ

Kοιν: κ.Κωστάκη Κουτσοκούμνη, Προεδρο Κ.Ο.Π. Αρ.Φαξ. 22 59054

No comments:

Post a Comment