Tuesday 22 July 2014

Ο Μικρός κι ο Ντέβις


Βγάζει μάτια ο "Μικρός"...

Έχει όλα τα προσόντα να φανεί αντάξιος του ονόματος που καβαλά, και γιατί όχι; να ξεπεράσει ακόμα και τον ίδιο του τον πατέρα.

Μιλάμε για τον Νικόλα Ιωάννου, υιό του Δημήτρη Ιωάννου.

Είναι πάρα πολύ νωρίς να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, όμως η Αγγλική ποδοσφαιρική προπαίδεια του "Μικρού" άρχισε να φαίνεται στο γήπεδο... και είναι μόνο η αρχή.

Ο Νικόλας είναι μόνο 18 χρονών, και για 6 χρόνια 2008-2014, "σπούδαζε" το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζώντας δίπλα από τους άσσους της Αγγλικής ομάδας και κάτω από το βλέμμα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Έχουμε να δούμε πάρα πολλά, από τον πολλά υποσχόμενο νεαρό "Σκούλλο" τον Νικόλα Δημήτρη Ιωάννου.

(χαϊδευτικό τον αναφέρουμε έτσι, αφού "Σκούλλος" ήταν το παρατσούκλι του πατέρα του και που τον συνόδευσε σε ολόκληρη την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα, σκούλλος ένεκα Παφίτικης καταγωγής)
apoelphotogallery
Ένας ΝΤΕΒΙ αλλά τι ΝΤΕΒΙΣ...

de vincenti is back λέει η φανέλα της νεαρής θαυμάστριας του Ντέβι... και τη comeback λέμε εμείς... εκκωφαντικό? δεν θα ήταν υπερβολή!!!

Ένας Ντε Βινσέντι που έβγαζε μάτια, έπαιξε, μοίρασε, εκτέλεσε. Ο Ντέβι έχει την ικανότητα να βρίσκεται μέσα στις φάσεις.

Μπορεί τα φώτα να ήταν στραμμένα στον παλαίμαχο πια, Μαρίνο Σατσιά, όμως την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο την έκανε ο Τόμας, παρόλω που δεν έχει ικανοποιητικό αριθμό προπονήσεων στα πόδια του όπως οι υπόλοιποι!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ήταν άψογος στην χθεσινή του εμφάνιση, στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε, κάτι που αφήνει εμφανώς ικανοποιημένους όσους πίστεψαν και επέμεναν στην απόκτηση του "Κοτσιανιού" του Αργεντίνου μάγου, κυρίως του Προέδρου Πετρίδη.

Η χρονιά που διανύουμε άρχισε πολύ καλά για τον Ντέβι, αφού με τον ερχομό στον ΑΠΟΕΛ συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Νταμπλ κάτι που έκανε τους Διοικούντες να τα σπρώξουν χοντρά στον ΟΣΦΠ, κάνοντας τον Τόμας κάτοικο Αρχαγγέλου για τα επόμενα 3 χρόνια.

Αν συνεχίζει να χτίζει πάνω στις καλές του εμφανίσεις, θα μπορούσε να πωληθεί σε ψηλή τιμή στα επόμενα 1-2 χρόνια.

Η παρουσία του Ντε Βινσέντι στην Ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ θα είναι καταλυτική.



1 comment:

  1. Giannis Mourtikas22 July 2014 at 20:00

    kalispera k kali xronia sto apoeli mas... paidia h omada petaei ma eida me gia alli mia fora tin kerkida na min skeftete tin omada k na ksiloni kathismata k na kanei katastrofes sto gipedo pou pame me autous tous opadous stin europi h omada tha timorite sinexos gia 10 malakes eleos pia den skeftonte tin omada den skeftonte tpt to mono pou skeftonte pws tha kanoun zimies sto gipedo k tpt allo. ntrepome poli gia tis oikones pou eida stin notia k leipame to apoel mas gt tha exoume megalo provlima fetos me autous. prepei kapoioi anoteroi tou apoel na kanoun kati me auta ta atoma... akoma k na tous apagorefti h eisodos sto gipedo ama xriasti gia na prostatepsoume tin omada mas...

    ReplyDelete