Saturday 4 January 2014

Με την ψυχολογία στα ύψη, πάμε σήμερα στο ΓΣΠ

Μια νίκη στο σημερινό παιγνίδι, και μας φέρνει στον "Πούντο".
Τα δώρα μας τα πήραμε, παράπονο δεν έχουμε, τώρα μένει να βάλουμε την μπάλα κάτω και τους κάθε 3 επόμενους βαθμούς στο λογαριασμό μας.

Με βάση την άκρατη θετική ψυχολογία που επικρατεί στον ΑΠΟΕΛίστικο κόσμο, το παιγνίδι σήμερα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, έχουμε πάρει το ΝΤΑΜΠΛ, κάναμε το B2B, μπήκαμε ξανά ομίλους ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ που είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος και βλέπουμε πρόκριση στους 8.

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, όχι με τέτοια μυαλά. Το παιγνίδι σήμερα είναι ότι πιο δύσκολο μπορούσε να μας παρουσιαστεί την δεδομένη στιγμή. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε προσγειωμένοι, σοβαροί και πάνω από όλα υπομονετικοί στο παιγνίδι μας. Θέλουμε παλμό και συνεχή φωνή από την κερκίδα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Η αέλ είναι μια εξαιρετική καλοδουλεμένη ομάδα με πολύ καλό και αήττητο προπονητή. Έχουν δικτυωμένο Πρόεδρο και μάγκα αντιπρόεδρο / εκπρόσωπο. Στην Λευκωσία δεν έρχονται για εκδρομή. Έχουν στόχο, δυναμική και πλάνο.

Ο Γιώργος Δώνης τα γνωρίζει όλα αυτά, πάρα πολύ καλά, γι αυτό στην προπόνηση δούλεψε πολύ στη σημερινή στρατηγική. Είναι ο αγώνας των Στρατηγών και θα τον κερδίσει η ομάδα που θα εφαρμόσει πιστά το πλάνο του Στρατηγού της. Ευχόμαστε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές που θα καρπωθούμε τους 3 βαθμούς της νίκης.

Με τον Τόμας Ντε Βινσέντι στην Κερκίδα, τον Σαντίν στην κορυφή της επίθεσης και πιθανώς τον Πιπίνη στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα κατεβούμε σήμερα, στις 3 το απόγευμα, στο Κάστρο ΓΣΠ για να κατασπαράξουμε τα λιονταράκια της αέλ και να τους πιάσουμε στον "Πούντο".

Η ήττα του πρώτου γύρου στο Τσίρειο, μπορεί να ήλθε κάτω από διαφορετικές συνθήκες, όμως μας πλήγωσε πολύ.

Διαιτητής του αγώνα ο έμπειρος Γιάννης Αναστασίου.

No comments:

Post a Comment