Sunday 5 January 2014

ΑΠΟΕΛ 2-2 ΑΕΛ, Θα γυρεύουμε αυτούς τους 2 βαθμούς που πετάξαμε χθες με την ΑΕΛ

MVP ξανά και ξανά
Είχαμε προειδοποιήσει για την αέλ, δυστυχώς, εμείς τα γράφουμε, εμείς τα διαβάζουμε, φαίνεται. Χάσαμε 2 βαθμούς και δυστυχώς θα τους ψάχνουμε. Η ΑΕΛ εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι καθώς και το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. Η ΑΕΛ είχε άψογη αγωνιστική συμπεριφορά στα πρώτα 25΄του Α΄μέρους ενώ η ομάδα μας  έδειχνε εγκλωβισμένη και αναγκαζόταν να παίζει με βαθιές μπαλιές. Δεν μπορούσαμε καν να περάσουμε το κέντρο. Προηγήθηκε η αέλ νωρίς, με τον Μοντέϊρο αλλά μέσα σε ένα τετράλεπτο ισοφαρίσαμε και μπήκαμε μπροστά στο σκορ, προβάδισμα που δεν κράτησε καθώς η Αέλ ισοφάρισε με τον ΣΑ από δώρο του κεντρικού αμυντικού μας διδύμου αλλά και το πορτιέρο μας.

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ 2-2, Η ισοπαλία ισοδυναμεί με ήττα, πρέπει να το χωνέψουμε επιτέλους αν θέλουμε τον τίτλο.
Ο Μαντούκα σερνόταν στο γήπεδο σε όλο τον αγώνα με εξαίρεση το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ, κι όμως έμεινε μέσα.
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω, ο άσχετος, τη σόι σύστημα 4-4-2 παίξαμε με τον Μπενασούρ στο παιγνίδι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Η ισοπαλία στο άλλο ντέρμπι του Απόλλωνα με την Ανόρθωση μας κράτα κοντά και στην ίδια διαφορά από τους πρωτοπόρους όπως και πριν τα σημερινά παιγνίδια, κάτι που κάνει επιτακτική ανάγκη την άμεση κάθοδο του ΦΥΤΑΝΙΔΗ στο κέντρο της άμυνας μας.
Πάλι μείναμε εκτεθειμένοι σ΄αυτήν την θέση.

ΠλΟΥΤΗΣ

Ίσχυσε ο νόμος του ΓΣΠ, δήλωσε ο πιστός "φίλος" του ανθρώπου κ. Πλουτής Αβραάμ, ξέχασε όμως να μας πει πως κέρδισε το πρωτάθλημα με νίκη μέσα στο ΓΣΠ το 2011-12, ή εκεί δεν ίσχυε ο νόμος του ΓΣΠ. Επειδή όμως το φερέφωνο αυτό, "εκεί που λάσση τρώει" τον αφήνουμε στην κρίση σας. Δεν είναι για να τον παίρνει κανείς στα σοβαρά τον ελεεινό.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Γ.ΔΩΝΗΣ
"Ήταν ένα δυνατό, σκληρό και περίεργο παιχνίδι δήλωσε ο κύριος Γιώργος Δώνης και σωστά διερωτήθηκε γιατί δεν πήρε κόκκινη ο Ουόν στη φάση του πέναλτι." «Το γυρίσαμε, όμως...» είπε, επίσης τόνισε με νόημα και καθόλου τυχαία "ότι έγιναν έγκαιρα οι μεταγραφές"

Ξεχωρίσαμε
Το "Τάιμ άουτ" του Δώνη και το πηγαδάκι με τους παίκτες του σε μια διακοπή στην αρχή του παιγνιδιού ένεκα τραυματισμού ποδοσφαιριστή, για να δώσει εκ νέου οδηγίες.

Ο ΚΟΣΜΟΣ
Λίγος ο κόσμος στο ΓΣΠ, κόπηκαν συνολικά 11,116 εισιτήρια

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ
Οι δυο προπονητές πριν από τον μεταξύ τους αγών, προέρχονταν από συνεχόμενες νίκες, ο μεν Δώνης από 4 κι ο δε Πέτεφ από 6. Η ισοπαλία έσπασε το σερί νικών και των 2.

ΑΜΥΝΑ
Ο Αντωνιάδης ξεκίνησε για 3ο συνεχόμενο παιγνίδι βασικός, δυστυχώς δεν ικανοποίησε και έγινε αλλαγή. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο παράπαιε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η έλευση του ΦΥΤΑΝΙΔΗ κρίνεται πέραν από αναγκαία. Ο Ολιβέιρα πείρε την πιο ανόητη κίτρινη κάρτα ενώ έπαιξε με την φωτιά και φλέρταρε με την κόκκινη.

ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ
Ξεκίνησε το παιγνίδι και ένα φάουλ στο 2΄εκτελεσμένο από τον Χαραλαμπίδη αποκρούστηκε από τον Ουόν.
5΄η αέλ πείρε γρήγορο προβάδισμα στο σκορ με τον Μοντέιρο, μετά από πάσα του Μπεμπέ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα στο κέντρο μετά από ένα εγκληματικό λάθος του Αμορίν. Δεν τρώγεται τέτοιο γκολ κύριες Πάρντο, από τέτοιο σημείο, από τέτοια απόσταση και ένα τόσο αδύναμο σουτ.. ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.
9΄τετ α τετ του Αλωνεύτη από πολύ πλάγια όμως, γυρίζει την μπάλα πίσω, στο ύψος της μ. περιοχής, το σουτ του Μοράις όμως πάει στους πορτοκαλί.
18΄καλή σέντρα του Αλωνεύτη στον Χαραλαμπίδη, ο ποίος πάσαρε χλιαρά με το κεφάλι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
24΄φάουλ πάνω στον Βινίσιους έξω από την περιοχή δίνει την ευκαιρία στον Σέρτζιο να το εκτελέσει χαμηλά στην κλειστή γωνία όπου πέφτει και αποκρούει ασταθώς ο Φε Γκρουζ κι ο επερχόμενος Αλωνεύτης έστειλε την μπάλα στον ουρανό των δικτύων της αέλ.
27΄κερδίσαμε πέναλτι σε ανατροπή του Αλωνεύτη από τον Ουόν, ο Ουόν τιμωρήθηκε επιεικώς με κίτρινη κάρτα αντί της κόκκινης. Το εκτέλεσε άψογα ο Μαντούκα πετυχαίνοντας το 2-1 και κάνοντας τα πλήθη στην εξέδρα να παραληρούν από έκσταση.
33΄ανεκμετάλευτο φάουλ της αέλ έξω από την περιοχή.
34΄Ισοφάριση της αέλ με κεφαλιά του Ορλάντο Σα μετά από βαθιά μπαλιά του Ντε-Ντε. Τραγικό το κεντρικό μας αμυντικό δίδυμο αλλά κι ο Πάρντο που ήταν απλά θεατής στην φάση.
38΄ένα φάουλ του ΑΠΟΕΛ φέρνει 2 συνεχόμενα κόρνερ τα οποία περνούν ανεκμετάλευτα, μόνιμος εκτελεστής συνεχίζει να είναι ο μόνιμα ντεφορμέ Χαραλαμπίδης.
46΄κόρνερ της αέλ στο 1 λεπτό καθυστερήσεις που έβαλε ο "λίγος" διαιτητής Αναστασίου.
Τέλος ημιχρόνου.
Το Β΄μέρος ξεκίνησε με κίτρινη κάρτα του Μπε-Μπε για φάουλ πάνω στην Αντωνιάδη.
48΄κόρνερ με τον Χαραλαμπίδη καταλήγει στον Μπενασούρ ο οποίος αστόχησε βγάζοντας την μπάλα έξω.
Συνεχίζει να είναι ανούσιο το Β΄μέρος.
52΄αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ αποφέρει το 5ο κόρνερ, το τροπάριο γνωστό κι κεφαλιά πάει στην κερκίδα.
54΄εξαιρετική επίθεση του ΑΠΟΕΛ με όμορφη εναλλαγή της μπάλας, καταλήγει  στον επερχόμενο Σέρτζιο ο οποίος με κεραυνό, αναγκάζει τον Φε Γκρους στην απόκρουση του αγώνα. Ακολουθεί κόρνερ που περνά ανεκμετάλευτο.
Το ΑΠΟΕΛ έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.
57΄κίτρινη στον Ολιβέιρα και στο 60΄στον Σακέτι της αέλ.
63΄φάουλ με εκτελεστή τον Μπίδη πάει χαμένο,
65΄είχαμε το 2ο κόρνερ για την αέλ στο παιγνίδι και στο 66΄σωθήκαμε κυριολεκτικά. από την κατά λάθος κεφαλιά του Αμορίν.
67΄τετ α τετ του ΣΑ αποκρούει ο Πάρντο σε κόρνερ.
68΄στον ΑΠΟΕΛ, με την παρθενική είσοδο του ΣΑΝΤΙΝ στην θέση του Μπενασούρ, ο Σαντίν παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.
69΄βαθιά μπαλιά προς τον Σαντίν, του οποίου η ελαφριά κεφαλιά πάει στην αγκαλιά του Φε Κρους.
73΄Ο Πιπίνης μπαίνει στην θέση του Αντωνιάδη για να ντεπουτάρει κι αυτός με την σειρά του.
79 μεγάλη απειλή του Ορλάντο ΣΑ, ευτυχώς η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι.
80΄ 2η κίτρινη και κόκκινη στον Σακέτι κι αέλ μένει με 10 παίκτες
82΄ο Σέρινταν στην θέσεξ του Χαραλαμπίδη.
83΄ακολουθεί ακόμα ένα χαμένο κόρνερ με εκτελεστή τον Στάθη.
84΄Μικροσυμπλοκές ανάμεσα στους επαγγελματίες παίκτες και στα τεχνικά επιτελεία, κανείς δεν κατάλαβε πως ξεκίνησαν.
Δεν παίζεται καθόλου ποδόσφαιρο.
87΄κόρνερ με τον Αλωνεύτη πάει στο τίποτα.
88΄φάουλ στον Αλωνεύτη έξω από την περιοχή, το εκτελεί ο ίδιος στο πουθενά.
5 λεπτά καθυστερήσεις.
Τέλος παιγνιδιού, δεν παίχτηκε παιγνίδι στο Β΄μέρος, αρκετές σκόπιμες καθυστερήσεις από την αέλ, ήταν φανερός ο στόχος της μη ήττας.

Αποτυχία του διεθνή διαιτητή Αναστασίου ο σημερινός αγώνας, δυστυχώς είναι πολύ λίγος.
Ο Μπε-Μπε έπρεπε να είχε αποβληθεί  κι αυτός με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Καμία από τις αλλαγές του Δώνη δεν φάνηκε καθόλου στο παιγνίδι.
Στιγμιότυπα του παιγνιδιού...

No comments:

Post a Comment