Thursday 2 May 2013

Το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται... το κάτι παραπάνω, κάτι ποιο πάνω από τον σεβαστό ΙΒΑΝ.

Από δω... πάνε για τους Πορτοκαλί?
Η θέση μας σε σχέση με τα 3 κύρια ονόματα που "κυκλοφόρησαν" στην πιάτσα... καθώς και μερικά άλλα.
ΝΑΙ στον Μπεν Σιμόν, τον Ισραηλίτη προπονητή της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει "αδελφός" που να διαφωνεί με την επιλογή του "αρκούδου Μπένι", κι αν χρειαστεί να αποζημιώσουμε την άεκ με κάποια χρήματα, για να τον πάρουμε? να το κάνουμε. Ο Κύριος Σιμόν δεσμέυεται με ενός έτους επιπλέον συμβόλαιο στην άεκ.

ΟΧΙ στον Πάμπο Χριστοδούλου, έχουμε Respect για τον Πάμπο, αλλά μακρυά από 'μας, δεν θα δούμε ποτέ το ΑΠΟΕΛ να παίζει το ελκυστικό ποδόσφαιρο που όλοι μας ονειρευόμαστε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
ΟΧΙ στον Δώνη, στον ποιον? κατά αρχάς, ποιος είναι αυτός? τι έχει να επιδείξει? Απολύτως τίποτα, αυτοί που τον σκέφτηκαν πρέπει το λιγότερο να είναι αντιεποελλίστες.
Λίγος σεβασμός στο ΑΠΟΕΛ παρακαλώ όταν γράφετε ονόματα σαν του Δώνη ή του άλλο του Εθνικού νάνου Νιόπλια.

Οι λύσεις που ακούγονται για Κόντης - Πουρσαιτίδης, είναι άκαιρες και άκυρες.
ΟΧΙ τώρα, όχι αυτή τη στιγμή.

Θέμα Τιμούρ δεν παίζει, και ούτε πρέπει να παίξει ποτέ.
Ο Τιμούρ αποτελεί μέρος μιας άλλης ιστορίας, ανήκει σε άλλη ομάδα, είναι οπαδός της αντιπάλου μας. Δεν μπορεί ο Τιμούρ να κάνει το κάτι παραπάνω στο ΑΠΟΕΛ, πάντα θα πλανάτε επάνω του η σκιά της ανόρθωσης.

Ίσως ο Ζόρζε Κόστα της ΑΕΛ να ήταν μια καλή επιλογή αλλά μόνο σαν τελευταία επιλογή, χωρίς να διασαλευτούν οι καλές σχέσεις που κτίσαμε τελευταίως  με την αέλ.

Σε σχέση με την επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ομάδα, τασσόμαστε υπέρ της επιστροφής του συμπαθούς Μαρίνου στην ομάδα μας... εξ άλλου κι ίδιος δηλώνει φαν ΑΠΟΕΛ.
Το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται... το κάτι παραπάνο... κάτι ποιο πάνω από τον σεβαστό ΙΒΑΝ.

No comments:

Post a Comment