Thursday 9 January 2014

Η αγανάκτηση του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ - Ανοικτή επιστολή στον Χαράλαμπο Προύντζο


Αγαπητέ Χαράλαμπε,

Πριν από λίγο πληροφορήθηκα για την νέα τιμωρία της ομάδας μας κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που έγιναν στην Ορόκλινη.

Σίγουρα τα επεισόδια που έγιναν είναι καταδικαστέα από όλο το φίλαθλο κοινό και ειδικά από τους αγνούς και υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους της ομάδας μας.

Θεωρώ όμως, χωρίς σε καμία περίπτωση να προσπαθώ να τα δικαιολογήσω, ότι δεν μπορεί η ΚΟΠ και γενικότερα η πολιτεία να περιμένει από ένα σωματείο/εταιρεία να είναι υπόλογο/η της σχεδόν μηδαμινής μειοψηφίας κάποιων, όπως πολύ συχνά και εύστοχα αποκαλούμε, ανεγκέφαλους και ειδικά σε αγώνα εκτός έδρας.

Τι μπορούσε να κάνει η εταιρεία ΑΠΟΕΛ - και η κάθε εταιρεία ΑΠΟΕΛ, για να τα αποτρέψει;
Τι εφόδια και εξουσίες έχει για να το πράξει;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Είναι καιρός επιτέλους να σταματήσουν μερικοί να κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Η πολιτεία και συγκεκριμένα η αστυνομία οφείλει μόνο και μόνο με την παρουσία της και τα κατάλληλα μέτρα να αποτρέπει ακόμη και αυτούς τους λίγους να μπουν στον πειρασμό να δημιουργήσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα για τον απλούστατο λόγο ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στις πράξεις τους.

Αν ένα ενήλικο μέλος μιας οικογένειας συλληφθεί για κάτι παράνομο που έπραξε δεν θα συλληφθεί και τιμωρηθεί και όλο του το σόι, σωστά; Για τους λίγους πρέπει να υποφέρουν όλοι; Και ο φοιτητής που έρχεται Κύπρο στις διακοπές να δει την ομάδα του, και ο συνταξιούχος που το ποδόσφαιρο είναι από τις λίγες χαρές που έχει να προσμένει και τόσοι άλλοι τι φταίνε; Και στο κάτω κάτω ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι οι τιμωρίες αυτές θα συμμορφώσουν τους ταραξίες.

Και δεν μιλώ μόνο για την δική μας ομάδα αλλά είναι κάτι που όλα τα σωματεία πρέπει να δουν συλλογικά για ένα κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από την επιβίωση των σωματείων αυτές τις δύσκολα οικονομικά εποχές που περνούν. Πόσο μάλλον όταν δέχονται απανωτά τέτοιες εξοντωτικές ποινές.

Θα μπορούσε κάποιος να γράψει βιβλίο αναπτύσσοντας το ολο θέμα αλλά αυτός δεν ειναι ο σκοπος. Όπως λέει και η λαϊκή φράση "τα λόγια είναι φτώχεια" θέλουμε να δούμε πράξεις και αυτές οι πράξεις θα πρέπει να υλοποιηθούν το συντομότερο για το καλό όλων εμάς που αγαπάμε την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο.

Με εκτίμηση
Μιχάλης Αρτεμίου

10 comments:

  1. Panayiota Vissiki9 January 2014 at 00:28

    ΚΟΠ ΓΑΜΙΕΣΑΙ. Εφάτε και εσπάσεται κανεί !!!

    ReplyDelete
  2. ΑποεΛ τρομοκρατια9 January 2014 at 00:29

    κοπ ΚΑΡΙΟΛΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ....

    ReplyDelete
  3. Georgiou Christos9 January 2014 at 00:31


    re gamo tin kop sas mesa

    ReplyDelete

  4. ΑΑΑΑΑ... ΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ Η κοπ

    ReplyDelete

  5. MONO APOEL...

    ReplyDelete
  6. Nikolas Skoullos Orange9 January 2014 at 00:32


    ΚΟΠ(ΡΙΕΣ)

    ReplyDelete
  7. Charalambos Prountzos9 January 2014 at 00:33

    Καλησπέρα φίλε. Ενημερώθηκα κι εγώ πριν από λίγο. Η ομάδα ζει τραγικές στιγμές με τις συνεχείς τιμωριες. Το θέαμα του αδειου ΓΣΠ σήμερα με την ΑΕΛ ήταν καταθλιπτικό. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση της Δικαστικής όμως δεν μπορούμε να αποδεχθουμε συμπεριφορές που μας εκθέτουν, μας ζημιωνουν και καταστρέφουν οτι με κόπο και χρήμα καταφέραμε να κτισουμε. Από τις αντιδράσεις είναι πλέον ξεκάθαρο οτι οι αντοχές και ανοχες όλων των υπολοίπων φιλάθλων της ομάδας έχουν εξαντληθεί. Σ' αυτό θα κτισουμε κι εμείς. Όσο για την Πολιτεία, πίστεψέ με θα την θέσουμε προ των ευθυνών της.

    34 minutes ago via mobile

    ReplyDelete
  8. andria chira ‏@andr1ach9 January 2014 at 00:36

    Εχει και πιο κατω;;; Αλκή: Αφαίρεση 9 βαθμών, πάει στο... -21!

    ReplyDelete
  9. ΚΟΠ ΚΑΡΙΟΛΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
    ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?ΞΙΜΑΡΟΣΣΙΙΛΟΙ ΕΠΗΡΑΜΕ ΣΑΣ ΠΡΕΦΑ - ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ..ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΙΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΚΟΥΜΕ...

    ReplyDelete