Wednesday 8 January 2014

ΑΠΟΕΛ 1-0 ΑΕΛ, Το πείραμα πέτυχε, η παρθενιά του Πέτεφ έσπασε


Αποστολή εξετελέσθει, το πείραμα πέτυχε, η παρθενιά του Ιβάϊλο Πέτεφ έσπασε, ο Νόμος του ΓΣΠ επεκράτησε. Κι όλα αυτά στον 1ο αγώνα κυπέλλου απέναντι στις γατούλες του παράγοντα νομοθέτη πλουτή.  Ο 2ος επαναληπτικός αγώνας, θα διεξαχθεί στο Τσίρειο σε 2 εβδομάδες.

Το τελικό σφύριγμα του διεθνή διαιτητή Τσαγγάρη βρήκε την ομάδα μας νικήτρια με 1-0. Ένα παιγνίδι που έγινε χωρίς θεατές στο κρύο ΓΣΠ, και στο οποίο τελικά επεκράτησε η ομάδα μας.
Τελικό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ, ΑΠΟΕΛ - αέλ 1-0. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Sheridan.

Το παιγνίδι.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ήταν ένα κακό παιγνίδι στο οποίο ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με τον Σιέρινταν μετά από ασίστ του εντυπωσιακού σήμερα Μαντούκα. Ένα προβάδισμα που κινδυνέψαμε προς το τέλος να χάσουμε, ευτυχώς ο "γάτος της αέλ" ήταν άστοχος.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν κατώτερο τον περιστάσεων, κι ο προπονητής με τις τόσες αλλαγές, φάνηκε να υποτιμά κάπως το παιγνίδι, δεν εξηγείται αλλιώς το αρχικό σχήμα. Η ομάδα δεν είχε πάθος, δεν είχε δύναμη και είχε πολλά λάθη. Σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα... είναι προβάδισμα πρόκρισης.
Σημαντική η νίκη, στα χέρια μας είναι πλέων η πρόκριση.

Μετά το τέλος.
Στη λήξη του αγώνα είχαμε αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων με αποτέλεσμα ο Τσαγγάρης να κιτρινίσει τον Νεκτάριο και να δείξει κόκκινη στον Ντε-ντέ που κτύπησε αδικαιολόγητα τον Μ.Σέρτζιο.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης δήλωσε: "Είμαστε σοβαρή και δυνατή ομάδα με οργάνωση. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε έστω και με 1-0 ". "Έχουμε μικρό προβάδισμα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Adorno". "Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, παιχνίδι τακτικής".

Το σχόλιο μας.
Εξαιρετική ταινία καράτε από τους λεμεσιανούς της αέλ, ήταν όλοι απίθανοι αλλά στο τέλος νίκησε ο καλός! ΑΠΟΕΛ!!!

Ξεχώρισε 
Ο Πιπίνης, ο οποίος εξουδετέρωσε στην κυριολεξία τον Μορέιρα.

ΤΟΥΙΤΕΡ
Σε συνέχεια της επικοινωνίας του Μπάρντο με τον κόσμο, μέσο του Τουίτερ, έστω και αν δεν έπαιξε, δεν παρέλειψε να... μην σχολιάσει... "Πολύ καλή νίκη σήμερα. Μπράβο. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Καληνύχτα σε όλους"
Δήλωση στο Τουίτερ ανέβασε κι ο μεγάλος Τουιταράς, Sheridan: "Χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου εντός έδρας γκολ, κρίμα που δεν υπήρχαν οπαδοί να το πανηγυρίσουμε μαζί".

ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας - ΑΠΟΕΛ. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημα του ΑΠΟΕΛ ή από το διαδίκτυο. apoelfc.com.cy

Άδειες κερκίδες
Νέα τιμωρία για τον ΑΠΟΕΛ, από τα γεγονότα στην Ορόκλινη. Κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στην Σαλαμίνα.
Οι εγκληματίες της ΚΟΠροδικαστικής τιμώρησαν επίσης την Ανόρθωση, και δυστυχώς αυτή η τιμωρία ίσως επηρεάσει κι εμάς. Ακόμα ένας αγώνας χωρίς φιλάθλους.?

Τα στιγμιότυπα ΒΙΝΤΕΟ

No comments:

Post a Comment