Thursday 9 January 2014

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση (09/01/2014)


Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ παρατηρούμε ότι μετά την αλλαγή διοίκησης στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ, έχει ξεσπάσει ένας άνευ προηγουμένου πόλεμος εναντίων της ομάδας μας. Τα καραγκιοζιλίκια της ΚΟΠ  και της δικαστικής, έχουν ξεφύγει και από τα όρια θεατρικής παράστασης σκιών και πλέον οι κύριοι έχουν γίνει επικίνδυνοι για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και για την κοινωνία γενικότερα.

Οι συνεδριάσεις της Δικαστικής Επιτροπής με πρώτο και καλύτερο τον Αντιπρόεδρο της, έχουν καταντήσει πλέον σε συναντήσεις μιας ομάδας ραφτών φτηνής ποιότητας που κόβουν, ράβουν ότι θέλουν και ότι γουστάρουν χωρίς όρια, κανονισμούς και το σημαντικότερο εμπεριστατωμένες δικαιολογίες.

Η ΚΟΠ (με ότι και να σημαίνουν για εμάς τα αρχικά της) του Προέδρου της και του Γενικού Διευθυντή της, κρύβεται σαν φοβισμένο πλασμάτακι που τρέμουν τα ποδαράκια του  πίσω από τις αυστηρές οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με πράγματα και καταστάσεις που ταλανίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο,
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

τους κόκκινους και κίτρινους φακέλους που πηγαινοέρχονται, την εισχώρηση του υπόκοσμου στις διοργανώσεις της, τις απειλές προέδρων ομάδων κατά διαιτητών και οδηγεί συνειδητά και με μαθηματική ακρίβεια το Κυπριακό Ποδόσφαιρο προς την καταστροφή.

Αυτοί οι κύριοι δεν συγκινήθηκαν ΠΟΤΕ να καλέσουν τους οργανωμένους οπαδούς σε συναντήσεις για να συζητηθούν σημαντικά θέματα, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάθονται σε μια καρέκλα και να παίρνουν καταστροφικές αποφάσεις εναντίων ομάδων και οργανωμένων.

Σας βαρέθηκε ο κόσμος κύριοι της ΚΟΠ και εμείς δεν θα σας ανεχθούμε άλλο. Δεν μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και βρίσκεται την εύκολη λύση να φταίξετε τους οπαδούς, οργανωμένους και μη. Εσείς είστε οι υπεύθυνοι για το κατάντημα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και κανένας οπαδός. Παίζεται με την νοημοσύνη του κόσμου και έχετε καταντήσει την ομοσπονδία ένα ξέφραγο αμπέλι. Μα το παιχνίδι σας, αργά ή γρήγορα θα τελειώσει και όλες οι βρωμιές σας θα βγούνε στην φόρα με αποδείξεις.

Είναι καιρός όλα τα σωματεία, οι πρόεδροι ομάδων και γενικότερα όλοι οι εμπλεκόμενοι, να βγουν στην αντεπίθεση και να υποστηρίξουν με φανατισμό τα συμφέροντα του ποδόσφαιρο μας.

Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ δεν θα ανεχθούμε άλλο αυτή την μεταχείριση από όργανα της ΚΟΠ γι αυτό είμαστε αποφασισμένοι και ορκισμένοι να λάβουμε μέτρα που όμοια τους ο ποδοσφαιρικός κόσμος δεν έχει ξαναζήσει. Καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, οργανωμένους και μη, να είναι προετοιμασμένος και προς Θεού εκείνη την ημέρα μην μας κατηγορήσετε ότι καταστρέψαμε το ποδόσφαιρο, άλλοι το καταστρέφουν, απλά εμείς θα βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα.

Υ.Γ1 Ανοικτή συνεδρία την Παρασκευή 10/1 στις 7.00μμ για συζήτηση για τα όσα συμβαίνουν με την ΚΟΠ και την Δικαστική.

Υ.Γ2 Η πορεία το Σάββατο 11/1 αναχωρεί από το Φαν Κλαμπ στις 1.30μμ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι

Εκ φύσεως ανώτεροι..

ΠΗΓΗ au-79.net

No comments:

Post a Comment