Tuesday 12 November 2013

ΑΠΟΕΛ 3-0 ΑΛΚΗ, Η πίεση του βαθμολογικού πίνακα, μας υποχρεώνει σε νίκες όπως της σημερινή


Χωρίς να μας εντυπωσιάσει το ΑΠΟΕΛί, και παίζοντας σ΄ ένα παιγνίδι "αγγαρείας", πήραμε μια επαγγελματική νίκη με τον Μάριο Μπούντιμιρ να πετυχαίνει τα πρώτα του 2 γκολ στο πρωτάθλημα. Κερδίσαμε 3-0 την ήδη διαβαθμισμένη στη Β κατηγορία Αλκή, στο πατατοχώραφο στάδιο του ΓΣΠ.
Ο Λαίφης με αυτογκόλ πέτυχε το τρίτο γκολ προ του επερχόμενου Σολωμού, στερώντας την ευκαιρία από τον Άθω να χριστεί σκόρερ στο φετινό του ντεμπούτο με την ομάδα μας.

Δίκαιη η νίκη της ομάδας που έφτιαξε μερικές ακόμη ευκαιρίες αλλά πέρασαν όλες ανεκμετάλευτες.
Ο αγώνας δεν προσφέρεται για σοβαρή κριτική, ένεκα και της δυναμικότητας του αντιπάλου.
Πανηγυρίσαμε την 5η φετινή νίκη είμαστε στη 6η θέση της βαθμολογίας.

Πολύ καλός ο Βινίσιους που με 2 δικές του ασίστ στον Μάριο Μπούντιμιρ μπήκαν τα δυο γκολ του ΑΠΟΕΛ.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Ο Μπούντιμιρ πήρε ακόμα μια ευκαιρία από τον Δώνη. Ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, είχε καλή παρουσία, πέτυχε 2 γκολ και δικαίωσε τον προπονητή του για την επιμονή του στο άτομο του.

Οι νεαροί της Αλκής, Χαραλάμπους, Λαίφης και Λίλης, έδειξαν καλά στοιχεία, και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Το μέλλον τους ανήκει.Ο νεαρός Λίλης αναχωρεί για την Τζένοα της Ιταλίας για να ενταχθεί στην ομώνυμη ομάδα με την οποία υπόγραψε συμβόλαιο. Η Τζένοα αγωνίζεται στην Σίρια Α της Ιταλίας και είναι στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Καλή τύχη στον νεαρό.

Το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προσπάθησε για το γρήγορο γκολ.
Η Αλκή όμως έπαιζε με διπλή άμυνα ζώνης κάτι που δυσκόλευε το παιγνίδι της ομάδας μας.

Στο 16΄ ήρθε η πρώτη ευκαιρία, ο Σέρτζιο μετά από κάθοδο του μέσα στην περιοχή, έδωσε ωραία πάσα στον Σωτηρίου ο οποίος από ευνοϊκή θέση αστόχησε κι μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Στο 26΄ ο Βινίσιους με ωραία ενέργεια μέσα από την περιοχή σέντραρε στον Μάριο Μπούντιμιρ ο οποίος με κεφαλιά καρφωτή πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ.
Η Αλκή απείλησε με ισοφάριση στο 45 αλλά το σουτ του νεαρού Λαίφη έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 56΄ ο Μαντούκα, μετά από πασά του Μπενασούρ, σούταρε απελπιστικά ψηλά έξω.
Στο 66΄ ο Βινίσιους έδωσε κάθετη πάσα στον Μπούντιμιρ, ο οποίος με μονοκόμματο πλασέ από το ύψος της επανορθωτικής και προς τα μέσα, νίκησε για 2η φορά τον Στυλιανού. Άψωγη η εκτέλεση επιπέδου Πρέμιερ-σιηπ Αγγλίας.
Στο 70΄ο Πιέρος Σωτηρίου έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία, όπου μέσα από την περιοχή, το πλασέ του πήγε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Αλκής.
Στο 73΄ ο Χαραλάμπους της Αλκή είχε ευκαιρία να μειώσει το σκορ, αλλά ο Πάρντο με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 77΄ ήρθε το τρίτο γκολ με αυτογκόλ του Λαϊφη, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει την σέντρα σουτ του Καμπράλ την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του προ του επερχόμενου Σολωμού.
Στο 89΄ δυνατό σουτ του Σολωμού από θέση εντός της περιοχής, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 90+2 ο Κωστάκης Αρτυματάς με ένα δυνατό φιλόδοξο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, αναδείχθηκε από την ιστοσελίδα μας, ο Βινίσιους με τον Μπούντιμιρ στη Β θέση.

Προπονητής....
Ο Γιώργος Δώνης είπε πολλά, όμως εμείς ξεχωρίσαμε την προειδοποίηση του κ.Δώνη προς την Διοίκηση "Μην με κοροϊδέψετε όπως έκαναν στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ"

Οι ενδεκάδες...

ΑΠΟΕΛ : Πάρντο, Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Μπόρδα, Καμπράλ, Βινίσιους, Μοράις (80′ Αρτυματάς), Μπενασούρ (62′ Χαραλαμπίδης), Σωτηρίου (73′ Σολωμού), Μαντούκα, Μπούντιμιρ

Αλκή : Στυλιανού, Λίλλης, Χαραλάμπους, Φυλακτού, Δημητρίου, Μουσταφά, Χριστούδιας, Κυπριανού (75′ Κατελάρης), Χριστοφίδης, Λαΐφης, Χριστοφή

Κίτρινες...
Σέρτζιο

Ενδιαφέροντα..
Ο αγώνας διεξήχθη χωρίς φιλάθλους ένεκα της γνωστής τιμωρίας της ομάδας μας.

Είχαμε την πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα των, Άθω Σολωμού και Κωνσταντίνου Αρτυματά, οι οποίοι μπήκαν σαν αλλαγή στον αγώνα.

Για πρώτη φορά αγωνίστηκε σαν βασικός ο Πιέρος Σωτηρίου.

Ο χορτοτάπητας του ΓΣΠ ούτε για βοσκοτόπι δεν έκανε.

Διατησία...
Απαρατήρητη

No comments:

Post a Comment