Monday 10 August 2015

Οι Δανεικοί και η Ενίσχυση


Μετά τον δανεισμό του Άλεξ Κωνσταντίνου στην Δόξα Κατωκοπιάς, σειρά παίρνουν ακόμα δυο ποδοσφαιριστές, ο Shokos κι o Valmir Nafiu.

Η τεχνική ηγεσία έχει καταλήξει σε αυτή την απόφαση και η επιτροπή προγραμματισμού βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με συγκεκριμένη ομάδα, για να παραχωρηθούν οι δυο ποδοσφαιριστές, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα πάνε και οι δυο στην ίδια ομάδα.

Η μεταγραφική ενίσχυση είναι δεδομένη, οπωσδήποτε χρειαζόμαστε απαραίτητα νέο αμυντικό, αναπληρωτή του Μάριο Σέρτζιο και που παράλληλα να μπορεί να παίζει και στο κέντρο της άμυνας.

Τα μεταγραφικά σενάρια και οι αποκλειστικότητες των ιστοσελίδων έχουν πάρει φωτιά, με διάφορα ονόματα υποψηφίων να παρελαύνουν από τις στήλες τους, όπως του Ιταλού Luca Antonini της Genoa χθες, του Liassine Cadamuro της Real Sociedad προχθές, του νέου Μπόρδα αντιπροχθές και πάει λέγοντας... γι σήμερα και αύριο θα δούμε.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Πολύ ξεχωριστή η περίπτωση του Ιταλού Luca Antonini, ενός παιδιού γέννημα θρέμμα της μεγάλης ΜΙΛΑΝ με αρκετές συμμετοχές με την ομάδα του Μιλάνου. Μετά την υπογραφή του 1ου επαγγελματικού συμβολαίου με την Μίλαν, η Μιλανέζικη ομάδα άρχισε να τον παραχωρεί δανεικό σε διάφορες ομάδες για να αποκτήσει τις απαραίτητες εμπειρίες. Αυτό κράτησε μια 8ετία, από το 2001 μέχρι το 2008. Το 2008 επιστρέφει στην ομάδα του Μιλάνου όπου για 5 χρόνια (2008/13) παίρνει φανέλα βασικού μετρώντας 81 συμμετοχές στην βασική ομάδα. Το 2013 πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Γένοβας όπου παραμένει μέχρι σήμερα έχοντας 33 συμμετοχές στην βασική ομάδα. Ο Luca Antonini κρίνεται εξαιρετική περίπτωση, τώρα... το κατά πόσο μπορεί να κατηφορήσει για το νησί της Αφροδίτης και τον ΑΠΟΕΛ, είναι άλλη κουβέντα. Ίδωμεν.
  • Η είδηση της Ιταλικής tutto mercato, ΕΔΩ!
  • Το βιογραφικό του Luca Antonini, ΕΔΩ!

Ενίσχυσης συνέχεια... η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε επιθετικό. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η χρονιά δεν βγαίνει μόνο με τρεις επιθετικούς. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.

Τρία τέρματα στους τέσσερις επίσημους αγώνες της ομάδας μέχρι τώρα... κανένας από τους 3 επιθετικούς, Leal-Piatkowski-Πιέρος, δεν σκόραρε.

Στα 9 φιλικά παιγνίδια που έδωσε μέχρι τώρα ο ΑΠΟΕΛ οι, Πιέρος και Piatkowski πέτυχαν από 2 τέρματα και ο Leal 1, από ένα σύνολο 14 τερμάτων που σκόραρε η ομάδα.

Αρχάγγελος:
Μια νέα εβδομάδα ξεκινά στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο. Μπορεί να έχουμε νέα ημερολογιακή βδομάδα τίποτα όμως δεν αλλάζει αφού οι προπονήσεις δεν σταμάτησαν ποτέ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Σούπερ καπ, με αντίπαλο την Α.Ε.Λεμεσού την Τετάρτη στις 20:00 στο ΓΣΠ, έχει αρχίσει και άπαντες είναι σε ετοιμότητα.

Στην ψεσινή προπόνηση, όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά χωρίς κανένα απρόοπτο, με μοναδική εξαίρεση τον Ισπανό Iniaki Astiz που εμφάνισε συμπτώματα ίωσης, κατακαλόκαιρα, με αποτέλεσμα να περιοριστεί στο σπίτι.

Ανάμεσα στα ευχάριστα, ξεχωρίζει η επιστροφή των, Μάριο Αντωνιάδη και AMORIN σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Στους ποδοσφαιριστές, Στάθη Αλωνεύτη και Urko Pardo, παραχωρήθηκε ρεπό για την χθεσινή μέρα, έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζονται για την ώρα αφού η επιστροφή τους αργεί πολύ.

- Τα εισιτήρια για το Σούπερ Καπ, όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ!


- Οι νέες στολές της ομάδας μας για την νέα σεζόν, από σήμερα στο Orange Shop

Team | apoelgroup.com


No comments:

Post a Comment