Monday 10 August 2015

Paciencia: Παιχνίδι που είναι στους στόχους του ΑΠΟΕΛ - Η διάσκεψη για το Super Cup


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, η συνέντευξη Τύπου του ΑΠΟΕΛ και της Α.Ε.Λεμεσού, για τον αγώνα του Super Cup που θα γίνει την Τετάρτη στις 20:00 στο στάδιο της πρωτεύουσας ΓΣΠ.

Οι 2 ομάδες εκπροσωπήθηκαν από τους Αντιπροέδρους, Χάρη Φωτίου και Γιάπα, τους Προπονητές, Ντομίγκος Πασιένσιας και Χριστάκη Χριστοφόρου και τους Αρχηγούς Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και Μάριο Νικολάου.

Την ΚΟΠ εκπροσώπησε ο Α' Αντιπρόεδρος κύριος Χάρης Λοϊζίδης.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ μίλησαν οι, Χάρης Φωτίου, Ντομίγκος Πασιένσιας κι ο Αρχηγός Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Χάρης Φωτίου:
- Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.
- Η ομάδα είναι σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό στάδιο.
- Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
"Καλή τύχη στην ΑΕΛ και εύχομαι να εκπληρώσει όσο το δυνατό περισσότερο τους στόχους που έθεσε για τη νέα χρονιά. Για το ΑΠΟΕΛ είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μεταξύ άλλων σημαντικών αγώνων. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το Super Cup  που χάσαμε πέρσι από τον Ερμή. Είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο αγωνιστικό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το στόχο μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές μας. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και ο καλύτερος εύχομαι να κερδίσει και ελπίζω να είναι η δική μας ομάδα."

Ντομίνγκος Πασιένσιας:
- Είναι ένα παιχνίδι που είναι στους στόχους του ΑΠΟΕΛ.
- Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας.
"Είναι μεγάλη μου χαρά που θα διεκδικήσω αυτό το τρόπαιο. Είναι ένα παιχνίδι που είναι μέρος των στόχων του ΑΠΟΕΛ. Είναι ο τρίτος τίτλος της χρονιάς και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πάνω από όλα να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος. Όταν ήρθα εδώ το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα ήταν το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι."

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης:
- Τα παιχνίδια με την ΑΕΛ είναι πάντα σημαντικά.
- Είναι ένα παιχνίδι τίτλου αλλά και ένα παιχνίδι προετοιμασίας για το Τσάμπιονς Λιγκ.
"Τα παιχνίδια με την ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικά και κρίνουν τίτλους. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές με τη συμπεριφορά μας θα πρέπει να βοηθήσουμε να γίνει ένας αθλητοπρεπέστατος αγώνας. Να ευχηθώ να γίνει ένας καλός αγώνας και ο καλύτερος ας κερδίσει."

Ο αρχηγός της ΑΕΛ Μάριος Νικολάου ανέφερε:
"Με τη σειρά μου να συγχαρώ το ΑΠΟΕΛ για τις επιτυχίες του στην Ευρώπη και εύχομαι να φτάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι της Τετάρτης θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο γιατί ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι ποδόσφαιρο"

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Χάρης Λοϊζίδης, συγχάρηκε τις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους στον αγώνα ως αποτέλεσμα της καλής πορείας τους στην προηγούμενη χρονιά.

Τα Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη διάσκεψη τύπου στο QUICK Photo Gallery

Photo Gallery by QuickGallery.com

και στο ApoelGroup Download.

Team | apoelgroup.com


No comments:

Post a Comment