Saturday 30 August 2014

Αποχή την Κυριακή, το 1ο μέτρο του ΠΑΝΣΥΦΙ για τη κάρτα Φιλάθλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, αποφάσισε σαν πρώτο μέτρο διαμαρτυρίας εναντίων της κάρτας φιλάθλου, την αποχή από τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας στο ΓΣΖ. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΔΣ του συνδέσμου:

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ υπενθυμίζει στους απανταχού αντι-ΑΠΟΕΛίστες πως ο ΑΠΟΕΛ είναι για 3η φορά στους ομίλους του Champions League (ναι, την κορυφαία θα λέγαμε διασυλλογική διοργάνωση) και θα πρεσβεύσει άξια τον κυπριακό ελληνισμό ξανά στα σαλόνια της Ευρώπης. Συγχαρητήρια σε όλους όσους έβαλαν το λιθαράκι τους στην επιτυχία της Τρίτης (26/08/2014) γράφοντας ακόμα μια χρυσή σελίδα στην σύγχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛισμού!
Μάριο Σέρτζιο @apoelfc 
Ξεκινώντας λοιπόν το νέο πρωτάθλημα, το πρώτο μέτρο που έχει αποφασιστεί εκ μέρους του συνδέσμου μας είναι όπως ΑΠΕΧΟΥΜΕ από το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την αεκ. Έχει πλέον ξεκαθαρίσει πως οι πραγματικοί στόχοι της κάρτας και των ΗΔΗ υφιστάμενων νόμων της δεν έχουν να κάνουν καθόλου με την πάταξη και την καταστολή της βίας αλλά με το φακέλωμα, όχι μόνο των οπαδών αλλά και όλων όσων θέλουν  να παρακολουθούν το «λαϊκό» άθλημα του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Πολλοί προσπαθούν να ερμηνεύσουν τον όρο φακέλωμα στα δικά τους μέτρα, σε αυτά δηλαδή που τους βολεύει να είναι. Σας διαβεβαιώνουμε λοιπόν «κύριοι» ότι μέσα από αυτά που προνοεί αυτός ο τρομονόμος, θα επακολουθήσει κάτι πολύ οδυνηρό και πρωτόγνωρο για τους οπαδούς της Κύπρου. Το έχουν ήδη βιώσει σε άλλες χώρες και το μόνο που είχαν πετύχει είναι να διώξουν τον κόσμο από τα γήπεδα και να καταστρέψουν αρκετές ομάδες, με τρανό παράδειγμα τις ομάδες της Ιταλίας.

Σε κανένα σημείο αυτού του νομοσχεδίου δεν φαίνεται ξεκάθαρα πως θα επέλθει η καταστολή της βίας και το μοναδικό συμπέρασμα που έρχεται στο μυαλό όλων μας είναι ποιοι και πόσοι θα επωφεληθούν (€) από όλο αυτό το καλοστημένο πλάνο. Για αυτούς και άλλους τόσους πολλούς λόγους, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ αποφάσισε αποχή από το παιχνίδι της Κυριακής.

Καλούμε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες όπως σεβαστούν και υιοθετήσουν την απόφασή μας και με την βοήθεια όλων να πράξουμε τα μέγιστα έτσι ώστε το ποδόσφαιρο να μείνει όπως του αρμόζει, με χρώμα, παλμό και καυτές έδρες. Θα επανέλθουμε την ερχόμενη εβδομάδα με ολοκληρωμένη θέση για τις μετέπειτα αποφάσεις μας για το θέμα της κάρτας οπαδού.

Κλείνοντας, καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ όπως αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα του Φούτσαλ, και  παρευρεθεί στο τελευταίο από τα τρία παιχνίδια που θα γίνει το Σάββατο στις 19:30 στο στάδιο «Ελευθερία» για να πανηγυρίσουμε την είσοδο μας ΚΑΙ στο Φούτσαλ στους ομίλους του Futsal Cup.

Υ.Γ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Υ.Γ.2 Δεν δεχόμαστε συγχαρητήρια από κανένα προδότη και μιζαδόρο. Τα συγχαρητήρια σου μόνο σε τουρκοκυπριακές ομάδες. ΟΥΣΤ

Υ.Γ.3 Τα U19 του ΑΠΟΕΛ μπήκαν ομίλους γρηγορότερα από εσάς ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Υ.Γ.4 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ!

Υ.Γ.5 Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ διοργανώνει τουρνουά φούτσαλ στις 07/09/2014 στο G.C.School. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές ομάδων στο 96321794.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ,

Εκ Φύσεως Ανώτεροι.

Εκ φύσεως ανώτεροι..

4 comments:

  1. Ρε κοπέλια....θυμηθείτε το σύνθημα "μόνο σου ρε θρύλε δεν σ' αφήσαμε ποτέ"....Πάμε στο Γ.Σ.Ζ. να πάρουμε το διπλό και να επιστρέψουμε στη πόλη μας. Έτσι εν κερδίζουμε τίποτε...μόνο στερούμε τον κόσμο που την ομάδα μας. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!! ΓΙΑ ΤΟ Α.Π.Ο.Ε.Λ. ΜΑΣ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ, ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
    ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

    ReplyDelete
  2. Christoforos Tofaros31 August 2014 at 12:56

    "Πολυ λανθασμένη η συγκεκριμένη απόφαση.η ομαδα αξίζει το χειροκρότημα και οχι την τιμωρια σας κύριοι του πανσυφι ."

    ReplyDelete
  3. Βράχος μες το κύμα31 August 2014 at 12:57

    Λάθος η απόφαση..
    κι εμείς που πιστέψαμε, νέα ηγεσία ΠΑΝΣΥΦΙ νέος αέρας
    μια από τα ίδια

    ReplyDelete
  4. Giorgos Shiakallis31 August 2014 at 12:59

    "Timorate tin omada g la8oi alwn!!"

    ReplyDelete