Thursday 29 May 2014

Δεν ανακαλούν τις παραιτήσεις τους - Δεν είναι προς το συμφέρων τους

Είναι φυσιολογικό να εμμένουν στις παραιτήσεις τους τα παραιτηθέντα μέλη του Εφετείου, κι ο λόγος είναι πολύ απλός.

Αν ανακαλούσαν και εκδίκαζαν την έφεση του ΑΠΟΕΛ, θα έπεφτε η πρωτόδικη απόφαση της δικαστικής, και θα έπρεπε έτσι να κατακυρώσουν το παιγνίδι υπέρ του ΑΠΟΕΛ, κάτι που δεν είναι προς το συμφέρων τους να κάνουν.

Τα συμφέροντα τους είναι υπέρ της αέλ και ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, και ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαν να πετύχαιναν την μη εφαρμογή του νόμου, ήταν η παραίτηση... και αυτό έκαναν.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, τα υπόλοιπα μην τα ψάχνετε.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, τέρμα τα παραμύθια.


Έπεσαν οι μάσκες - ΟΛΟΙ τους ΑΝΤΙΑΠΟΕΛ. (ούλλοι οι σιύλλοι μια γενιά έλεγε κι ο παππούς μου)


Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για το εφετείο. cfa.com.cy
Εμμένουν στις παραιτήσεις τους τα μέλη του Εφετείου.
Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014
Ο Πρόεδρός της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης επικοινώνησε απόψε με τον παραιτηθέντα Πρόεδρο του Εφετείου κ. Χάρη Κυριακίδη και του εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη  της Ομοσπονδίας  και όλων των Σωματείων τόσο προς τον ίδιο όσο προς τα μέλη του Εφετείου,  αλλά και προς το θεσμό γενικότερα.
Επίσης, του ζήτησε όπως ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να μπορέσουν να εκδικάσουν το συντομότερο δυνατό την Έφεση του ΑΠΟΕΛ στην απόφαση της Δικαστικής για τον αγώνα με την ΑΕΛ.
Ο κ. Κυριακίδης, αφού διαβουλεύτηκε με τα υπόλοιπα μέλη του Εφετείου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΚΟΠ πως , ομόφωνα,  ο ίδιος και οι συνεργάτες του εμμένουν στις παραιτήσεις τους.
Μετά την εξέλιξη αυτή, αύριο το απόγευμα, η Εκτελεστική Επιτροπή σε συνεδρία της η οποία έχει ήδη καθοριστεί, θα προσπαθήσει να εξεύρει άτομα για να αποτελέσουν τη σύνθεση του Εφετείου.

5 comments:

  1. κάθε πράμα σε τούτον τον τόπο (ΜΠΑΝΑΝΊΑ) έχει και την τιμή του ...... του ΕΦΕΤΊΟΥ πια είναι ???

    ReplyDelete
  2. ενας γιατρος παιρνει ορκο οτι θα καμνει τη δουλεια του αμερόληπτα. το ιδιο εν ισχύη τζιε γαι τουτους; γιατι επαρετησαν;
    να το δοκουν της αελ, εν απλο

    ReplyDelete
  3. Exei 10 meres pou prospathite na parete ena xartino prwtathlima.
    i krotida apodixtike pws den travmatise kanenan kai o logos tis diakopis einai asteios, antitheta oi opadoi tou apoel eklepsan, viopragisan apopirathikan na skotosoun me ta gemata anapsixtika pou eklepsan kai petaxan ston agwnistiko xoro... H parastasi sas htan athlia kai oi ithopioi sas komparsoi, mpite sto gypedo katestimenes kotoules kai xeirokrotiste tous pragmatikous prwtathlites otan to sikosoun! AEL LAOS PRWTATHLIMA!... xeftilismenoi oloi sas, i AEL eprepe na kanei efesi gia na zitisi to prwtathlima sta xartia afou telika o kaka travmatistike monos tou, alla exoume axioprepia kai athlitoprepia!, agnwstes lexeis googlarete tes!

    ReplyDelete
  4. Apoel Apoellara30 May 2014 at 00:24

    Η κκελλέ σας εν μέστην ΒΟΥΡΚΑΝ ρε αελλίστουθκια - πέτετο τζιε του παπά σας του Φώτη τζιε του άλλου του μιχάλη του καθηγητή
    ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ReplyDelete
  5. ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 0-0. ΟΙ ΜΕΤΡ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ ΚΟΡΦΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

    ReplyDelete