Thursday 11 September 2014

Δεν μας τα λέει καλά ο κύριος Νασιμέντος... αν όμως μας τα λέει σωστά... τι γίνεται;

Δεν μας τα λέει καλά ο κύριος Νασιμέντο... αν όμως τα λέει καλά; Τι γίνεται; Αν ο άνθρωπος όντως δέχθηκε απειλές, τότε έχουμε πρόβλημα, και μάλιστα σοβαρό.

Δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι "τέτοια" ο ΑΠΟΕΛ, ακούγαμε για παρόμοιες καταστάσεις με απειλές εκφοβισμούς, πιστόλια, μαχαίρια και άλλα πολλά και τα προσπερνούσαμε γιατί απλά αυτά δεν μας άγγιζαν εμάς, ήταν συνθήκες άγνωστες και ακατανόητες για μας, γι αυτό επαναλαμβάνω, αν ο κύριος Νασιμέντο λέει την αλήθεια τι γίνεται;
Τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να είναι ΑΠΟΕΛλίστικο.

Όμως, αν τα λέει καλά ο Νασιμέντος, τότε είναι πολλά τα ερωτήματα και πρέπει να απαντηθούν.

Ποιος κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη απειλή; Ενεργούσε μόνος του; ή κατόπιν εντολών; κι αν ναι; από ποιους; και κυρίως γιατί;

Αν όμως τίποτα από τα ποιο πάνω δεν συμβαίνει (που πιστεύω ότι έτσι θα είναι) τότε ο κύριος Νασιμέντος μένει εκτεθειμένος και οφείλει να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του περί "φανατικοί οπαδοί τον απείλησαν με... πυροβολισμό με τρύπα στο σώμα, με θάνατο κλπ γιατί υποστήριξε λέει, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες";

Οφείλει η Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να μην μείνει απαθής και να κρυφτεί πίσω από την δήλωση "σε εμάς δεν ανέφερε για -απειλές- και ότι φεύγει για προσωπικούς λόγους" διότι πλήττετε το κύρος του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη αλλά και της ίδιας της Διοίκησης.

Είναι χρέος του Δ.Σ. να προστατέψει το καλός νοούμενο συμφέρων του ΑΠΟΕΛ που δεν είναι άλλο από το ΚΑΛΟ όνομα που με κόπο και μόχθο κατάφερε να δημιουργήσει η ομάδα μας στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου και όχι μόνον.
Στα τόσα χρόνια που "τρέχω" τον ΑΠΟΕΛ από τα τσιμέντα του παλιού ΓΣΠ μέχρι σήμερα, δεν έχω ξανακούσει ουδέποτε κάτι τέτοιο για κανέναν από τον ΑΠΟΕΛ.
Ο ΑΠΟΕΛ σαν εργοδότης, υπήρξε άψογος στις σχέσεις του τιμώντας τα συμβόλαια και τις συμφωνίες με τους εκάστοτε υπαλλήλου του, είτε παίκτες είτε άλλους, κανείς δεν έχασε ποτέ χρήματα από τον ΑΠΟΕΛ, ούτε καν στα πέτρινα χρόνια, ακόμα και την εποχή που μας έκαναν "κατάσχεση" τα Τρόπαια από τις βιτρίνες του σωματείου και πάλιν κανείς δεν έμεινε εργασιακά εκτεθειμένος.

Να θυμίσω την ποιο πρόσφατη περίπτωση του ΣΙΚΟΡΑ... (και όχι μόνον) τον πληρώναμε για να κάνει διακοπές στον ΑΠΟΕΛ 2-3 χρόνια και ουδέποτε τον "απειλήσαμε" για διακοπή συμβολαίου, γι αυτό μου είναι δύσκολο να πιστέψω αυτά που ισχυρίζεται ο Νασιμέντος, επειδή είναι έξω από την "φιλοσοφία" του ΑΠΟΕΛ.

Μπορεί ο άνθρωπός να μην ταίριαζε με το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ, μπορεί να ήταν εκτός τόπου και χρόνου, μπορεί να έγινε λάθος με την πρόσληψη του, όμως κανένας σόφρων ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΑΣ δεν θα λειτουργούσε έτσι.

Ο ΝεκτάριοςΠετεβίνος σε δηλώσεις του το πρωί στο SSFM είπε σχετικά: «Η απόφαση του κ. Νασιμέντο να παραιτηθεί όπως μας είπε ήταν για προσωπικούς λόγους και η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέση. Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι εννοεί με τη λέξη «απειλές», εμείς ξέρουμε ότι η απομάκρυνση του ήρθε μετά από κοινή συνεννόηση και στην ανακοίνωση για την αποδέσμευση του τονίστηκε ότι αποχωρεί σαν φίλος. Αν έχει κάτι που κράτησε για τον εαυτό του, καλό θα ήταν να το είχε αναφέρει όταν έφευγε».

Θα αναμένουμε την συνέχεια..

Ενημέρωση Άνδρου Ευαγόρου


5 comments:

  1. En kala pu ta lali...en esis pu en xerete

    ReplyDelete
  2. Na pa na gamithi o nacimento monon apoel

    ReplyDelete
  3. Γιώργο διάβασε ξανά το άρθρο... όχι μόνο τον τίτλο

    ReplyDelete
  4. Charis Charalambous11 September 2014 at 21:09

    Pe te mas Je me pkion pekti ta ixan oi opadoi?

    ReplyDelete
  5. "Re Apoelgroup tuto to gnoriza prin kan to grapsete.. opos ke na exi efie pleon.. ke ne lio elipse na ton derun. apilisantoν mes ton arxagkelo"

    ReplyDelete