Thursday 11 September 2014

Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ και από τον ΠτΔ κ. Αναστασιάδη

Δεν μπορούσε ο ΑΠΟΕΛ να είναι απών από τις χαρές της Εθνικής μας ομάδας.

Με την ευκαιρία λοιπόν της μεγάλης επιτυχίας της Εθνικής πάνω στη Βοσνία, ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του συγχαίρει τους πρωταγωνιστές.

Συγχαρητήρια στην ΕΘΝΙΚΗ είχε στείλει χθες κι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτηση του στο Twitter, αλλά και ο Πρόεδρος της Βουλής κος Γιαννάκης Ομήρου.

ΑΠΟΕΛ: Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα
Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπ 11, 2014
Πρόεδροι, Αναστασιάδης και Ομήρου
O Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ θα ήθελαν να συγχαρούν την Εθνική μας ομάδα για την επιτυχία της, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βοσνία.
Η αγωνιστική τους προσπάθεια ήταν αξιέπαινη και το αποτέλεσμα που εξασφάλισαν στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δίνει υποσχέσεις και για ένα μέλλον με προοπτική.

Ο ΑΠΟΕΛ ως η ομάδα που συνεισφέρει περισσότερο στην Εθνική ομάδα, αφού διατηρεί στις τάξεις του, μεγάλο αριθμό Διεθνών ποδοσφαιριστών, χαίρεται με τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας και εύχεται σε όλα τα μέλη της καθώς και στο τεχνικό της επιτελείο, ανάλογη συνέχεια και στις επόμενες της αναμετρήσεις. 

1 comment:

  1. Να τα βλέπουν μερικοι που την αποκαλουν Κρατική τάχα αντί ΕΘΝΙΚΗ.
    Μπράβο σε όλους και ελπιζω να υπάρξει συνέχεια.
    Την Ελλάδα αγαπώ αλλά και εσένα Κύπρος ...

    ReplyDelete