Saturday 5 April 2014

Ξύπνα Πετρίδη

Σοφοκλέους Vs Πετρίδης σημειώσατε 1.

Κ. Πρόεδρε, ΔΕΥΤΕΡΙΟ υπάρχει μόνο στον Ιππόδρομο καθώς και στο φετινό Κυπριακό Πρωτάθλημα.
Αν στον Αρχάγγελο και στο Δ.Σ., το έχετε πάρει απόφαση ότι αρκείστε με την 2η θέση; να μας το πείτε να το γνωρίζουμε.

Με τις δηλώσεις περί Πρωταθλητισμού, δεν μας πείθετε ότι το θέλετε πραγματικά, εκτός κι αν είναι ψηλά τα πριμ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και δεν συμφέρει.

Την ώρα που εσείς ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ο Σοφοκλέους και οι παρατρεχάμενοι του, αλωνίζουν στο Παρασκήνιο και έχουν πάρει την διαιτησία με το μέρος τους. Παίρνουν τα σφυρίγματα που χρειάζονται κι εμείς το αντίδωρο της παρηγοριάς.

Δ.Σ. - Προπονητές - Αστέρια Ποδοσφαιριστές:
Δεν είδα κανενός σας, να γυαλίζει το μάτι του, κι ο νοών νοείτω.

Στο ΓΣΠ σήμερα έγινε ένα παιγνίδι... κανείς δεν ήταν εκεί.
Κανείς δεν πήρε το μήνυμα ότι απαγορεύονται οι απώλειες!
ΧΑΛΙΑ εμφάνιση σε ακόμη ένα ντέρμπι. Όλοι αδικαιολόγητοι!

14 comments:

  1. Charis Vasileiou6 April 2014 at 15:35

    Που πηγε η ομαδα σημερα μετα το 30; Αδικαιολόγητη !
    Μήπως ελέγχει κάποιος άλλος το παραςκηνιο ; 2 σερί ματς να μην μας δίνουν πεναλτι ; Η Αελ να παιρνει ανύπαρκτο πεναλτι ; Να διορίζεται ο τάχα ΑΠΟΕΛιστας Νικολαιδης που να μην έχει νίκη το ΑΠΟΕΛ με αυτόν τον διαιτητή ; Ξυπνατε γιατι το πρωταθλημα δεν θα παιχθεί στο γηπεδο !!!
    Μπράβο σε Απόλλωνα που έπαιξε για την ιςτορια του ! Μακάρι να βγω λαθος και να τιμήσουν και οι άλλοι την ιςτορια τους οπως έκαναν σημερα και την επόμενη αγωνιστική !

    ReplyDelete
  2. Re xipnate ouloi sas enen monon oi pextes pou ften. Emeis san opadoi ti kamnoume re pou en metrimeni ekinoi pou fonazoun sinthimata. Pos tha anevasis re tin omada sou otan en fonazete re na erkeste gipedo ke na diate psishi re evarethika na erkounte ouloi oi kanapedatoi ke na kamnoun ke tous proponites FONAZETE re empsixoste tin omada sas!!!

    ReplyDelete
  3. Παμπίνα Αποέλ6 April 2014 at 15:37

    μάλλον φοβήθηκε απο καμιά πόμπαν ο μαυροφορεμένος άχρηστος
    Αν είναι δυνατό να ακυρώνουν πεντακάθαρα γκολ γιατί έτσι θέλουν ΕΛΕΟΣ

    ReplyDelete
  4. Georgia Kyperounda6 April 2014 at 15:38

    Penalty katharotato panw ston Mantouka! Stravomara o diaititis!!!!

    ReplyDelete
  5. Yiannis Ioannou6 April 2014 at 15:40

    με 1 νικη και μια ισοπαλια εναντιον της ΑΕΛ ειμαστε πρωταθλητες....επιπλεον...η ΑΕΛ δεν μπορει να κανει 3 νικηφορα αποτελεσματα στους αγωνες της με ΟΜΟΝΟΙΑ-2 φορες-και ΑΠΟΛΛΩΝΑ....

    ReplyDelete
  6. ΤΙ ...ΛΕΝΕ
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΧΟΧΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΙΥΝ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗ ΧΟΜΟΝΟΙΑΣΠΟΡ!!!
    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ....
    Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΜΕΝΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2015. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟΕΛ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟΤΑΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΟ ...DEAL ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ...ΕΣΑΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ, ΔΘΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2018 ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 2+1.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΕΝΕΙ, Ο ΔΕ ΕΦΡΑΙΜ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΝΕΙ.
    ΧΟΧΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!
    ΝIAU, NIAU!!!

    ReplyDelete
  7. Σωκράτης Λεπτός6 April 2014 at 15:44

    Για το πεναλτυ δε θα συζητησω...το ειδαμε απο τη νοτια...μονο τυφλος δε θα το εβλεπε...ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ..ας βαλουν λιγο περισσοτερο ΠΑΘΟΣ και ΨΥΧΗ...αυτο που ειδαμε σημερα δεν ηταν ΑΠΟΕΛ...
    ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...

    ReplyDelete
  8. ΑποεΛ τρομοκρατια6 April 2014 at 15:45

    ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ

    ReplyDelete
  9. Thrilos Panikos Tromokratia6 April 2014 at 15:46

    Φοράς το πράσινο το χρώμα της πουτάνας
    Ρουφιάνοι κιʼοι χιλιάδες οπαδοί
    Σε τρέχουν οι αντίπαλοι σου (χ)ομόνοια
    Της κύπρου η ΠΟΥΤΑΝΑ είσαι εσύ
    Οι οπαδοί σου όλοι πρόβατα και κότες
    Τέτοιο λαό ρουφιάνο δεν θα ξαναβρώ
    Μουννόπανα προδότες καταδότες
    Αυτοί που έχω μάθει να γαμώ
    Σκατομουνόπανο για λίγο λογικέψου
    Και βάλε το μυαλό... να θυμηθεί
    Το πέταλο σας απ΄τις 10/5
    Ανήκει μόνο στους πορτοκαλί

    ReplyDelete
  10. Δεν τον αδικώ τον Δώνη, εκ των πραγμάτων δεν έχει την εμπειρία του πρωταθλητισμού άρα δεν ξέρει ότι στην κρίσιμη καμπή επιβάλλεται να παίρνεις ελεγχόμενο ρίσκο, διότι εκεί (στην κρίσιμη καμπή) χωρίς ρίσκο δεν έχεις κέρδος. Αυτά τα πράγματα τα δίδαξε ο Ιβάν κατ΄επανάληψη, αλλά ο Δώνης δεν ήταν εδώ να τα δει. Οι οπαδοί μας που ήταν εδώ τόσα χρόνια και έβλεπαν και έμαθαν, ήξεραν τι έπρεπε να γίνει σήμερα για να πάρουμε το παιχνίδι. Έχει κάνει θαύματα ο Δώνης με τον φετινό ΑΠΟΕΛ, και είναι άδικο να του καταλογίσει κάποιος ευθύνη για το γεγονός ότι του λείπει η εμπειρία του πρωταθλητισμού. Δυστυχώς, κανείς δεν γεννιέται έμπειρος. Αλλά ρε Δώνη μου, αφού είδες ότι το να το παίζεις safe με τους χοχους δεν σου δίνει νίκη, γιατί το επανέλαβες? Πάρε το ρίσκο σου, παίζεται εδώ το πιο κρίσιμο πρωτάθλημα. Να΄ναι καλά ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που μας κράτησε στο παιχνίδι.
    Τα περί διαιτησίας τα αγνοώ. Ναι ευνοήθηκε ξεδιάντροπα η αέλ, Ναι είχαμε πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Αλλά με ενοχλεί ως ΑΠΟΕΛ να επικαλούμαι την διαιτησία. Ομάδα που θέλει πρωτάθλημα και ομίλους Τσ.Λ. επιβάλλεται να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα κρίσιμα παιχνίδια. Και αν χρειάζεται, ναι, να κερδίζει και τα κοράκια.
    Συνεχίζουμε με ψυχραιμία και πίστη. Όλοι μαζί, ο καθένας από το πόστο του, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
    ‪#‎VAMOS_APOEL

    ReplyDelete
  11. Andreas Erotokritou6 April 2014 at 16:23

    men ginis glastra petridi opos ton fibo xipna ospoy pon gliora

    ReplyDelete
  12. Xristos Kleovoulou AU Vii IX6 April 2014 at 16:24

    Ine sto nosokomio o dietis.maxountai na tou kanoun epembasi gt estrabokatapie to penalty. Antropiiiii.... Monon APOEL...

    ReplyDelete
  13. Dikastis Dikaios6 April 2014 at 16:24

    siga re efaan mas tzie mas ena penalty tzie kleete oulloi sas.en ta exoumen anagki touta.na paiskoume mpala na to piasoume me tin aksia mas

    ReplyDelete
  14. Constantinos Ioannides6 April 2014 at 16:26

    Pareas mas..

    ReplyDelete