Sunday 6 April 2014

Τον θυμό της προηγούμενης να τον αφήνεις την επομένη...

Τον θυμό της προηγούμενης να τον αφήνεις την επομένη... κι όμως σήμερα είμαι ακόμα ποιο πολύ θυμωμένος. Τελικά ποιος θέλει αυτόν το Τίτλο; ΜΟΝΟΝ ο κόσμος;
Ζητείται τελική προσπάθεια... έστω 1 Σουτ.
Σε δυο συνεχόμενους αγώνες με την ομόνοια, είναι αδιανόητο ο τερματοφύλακας μας να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα κι ο αντίπαλος πορτιέρο να είναι θεατής.
Όταν ο Στάθης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα να μένει στον πάγκο, είναι απλό, χωρίς να παραγνωρίζω τη προσφορά του πολυτιμότερου μου παίκτη.

Ο Χαραλαμπίδης δεν μπορεί να έρχεται από τον πάγκο να βάζει 2 γκολ της ανύπαρκτης Δόξας που παραδόθηκε πριν καν κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο, και να νομίζει ότι έκανε το καθήκον του. Τι έκανες με την ομόνοια όταν μπήκες στο παιγνίδι;
Όταν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση από τον πάγκο για να πάρει το παιγνίδι και βασίζεται στον φετεινό Χαραλαμπίδη... είναι τραγικό.

Ο Σέρινταν, είχε την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας και την σπατάλησε, το ίδιο και στον πρώτο αγώνα με την ομόνοια.

Ο Μπενασούρ δεν έχει θέση στον ΑΠΟΕΛ, ούτε είχε ποτέ, πότε θα το χωνέψετε?

Είχε θέση σε αυτή την ομάδα ο Γκόμεζ και δεν είχε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου? Έλεος!

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε:
Ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες, πιο πολύ στα υπόλοιπα παιγνίδια και δυσκολότερα στους αναμεταξύ μας αγώνες με την αέλ. Δεν βλέπω πως μπορεί να κερδηθεί 2 φορές η αέλ από αυτό το ΑΠΟΕΛ, διότι μια νίκη μόνο, δεν αρκεί, υπερτερούν και στην ισοβαθμία, απλά μαθηματικά.

Δεν έχει αλλάξει, ούτε χάθηκε κάτι, η διαφορά παραμένει στους -3, απλά ο ΑΠΟΕΛ δεν πείθει ότι μπορεί να ανεβεί στη Α΄θέση, και τα παιγνίδια λιγοστεύουν, έμειναν 7 τελικοί.

Οι ευθύνες του προπονητή Δώνη είναι μεγάλες και δεν τις ανάλαβε, είναι άπειρος στον πρωταθλητισμό και στην πίεση του Πρωταθλητισμού, μένει ανεξεταστέος.
Συνεχίζει να μην έχει κατασταλάξει στη βασική 11αδα κι όμως είναι στην ομάδα εδώ και 5 μήνες, κι ας είναι αήττητος για 21 παιγνίδια πρωταθλήματος κι ας έχει στα συν του ένα σωρό άλλα θετικά ρεκόρ, η ουσία είναι μία, η αέλ παραμένει πρώτη εδώ και 29 αγωνιστικές.

Ήρθαν τα ύστερα του κόσμου, καταξιώνεται ο Καΐάφας σαν προπονητής της ομόνοιας με 2 χιλιάδες ευρώ τον μήνα συν οδοιπορικά, κι ο δικός μας δεν μπορεί να τον κερδίσει.
Στην μάχη των προπονητών είχαμε: Καΐάφας Vs Δώνης =3-0, τρεις φορές ήρθε το 0-0.

Κανείς δεν μπορεί να μένει στο απυρόβλητο, και με τα λόγια του καλού παιδιού δεν παίρνουμε τίτλο, τα δε πανηγύρια να τα αφήνουμε στο τέλος.

Το αν η ομάδα συνεχίζει να κάνει μια τρελή αήττητη πορεία, να έχει συνεχόμενες νίκες, να σπάει τα ένα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, και ούτω καθ΄εξής, αλλά στο τέλος να μην καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής, δεν μου λέει κάτι.
Να υπενθυμίσω ότι πέρσι η ομάδα ήταν Πρωταθλήτρια με πολύ καλά στατιστικά, και με παρουσία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους, κι όμως δεν βραβεύτηκε σαν η καλύτερη ομάδα.

Όταν οι αδιάφοροι ομονοιάτες, πορώνονταν, περνώντας το λεωφορείο της αποστολής από τους κηφήνες, εμείς τι κάναμε για να ξυπνήσουμε τους παίκτες και να συνειδητοποιήσουν τι εστί ντέρμπι με τους ακατονόμαστους?

Πολύ απλά μοιράζαμε αυτόγραφα στα βουνά και στα λαγκάδια.
Αυτά κύριοι στο τέλος - ΟΧΙ τώρα, δεν τα μηδενίζω, αλλά αφήσαμε τον γάμο για να πάμε για πουρνάρια? Δεν είναι δυνατόν να πέφτουμε σε τέτοιες παγίδες.

Πρόεδρε, υποσχέθηκες, πως γύρισες σοφότερος. Έξυπνος είσαι, βρες τις λύσεις όσο είναι ακόμα καιρός. Το παρασκήνιο βοά.

Η ομάδα δεν "τράβηξε" στα ντέρμπι με την ομόνοια. Είναι αδιανόητο, η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος να μην μπορεί να σκοράρει σε 180 λεπτά με τους χόχους.... μαγικά να μας έκαμναν το γκολάκι μας θα το βάζαμε.
Δεν μου φταίνε τα συστήματα όταν σε 2 παιγνίδια με την ομόνοια δεν τα καταφέρνω να βάλω έστω 1/2 τέρμα.
Στατιστικά η ομάδα σκοράρει 2.15 γκολ ανά αγώνα, που και πως χάθηκε αυτό το στοιχείο στους αγώνες με την χόμο;

Εν κατακλείδι, καλώ τους φίλους ΑΠΟΕΛλίστες να μην προστρέξουν στις ραδιοφωνικές εκπομπές, του κάθε αντιαποελλίστα ραδιοφωνικού παραγωγού του "δήθεν αντικειμενικού" και να αρχίζουν τα κλαψουρίσματα... είμαι ΑΠΟΕΛ κι η κλάψα δεν μου πάει.
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι σοβαρός και τέτοιου είδους εκπομπές δεν του πάνε.
Αφήστε να βγει ο Καφετζής, ο Τσιουπής, ο Φορτηγατζής, ο Ντιβιντίς, ο Πυτζάμας και τόσα άλλα αστέρια και απλά γελάστε.

Είμαι ΟΠΑΔΙΚΗ ιστοσελίδα και έχω υποχρέωση να ασκώ καλόπιστη κριτική, κι όχι να μοιράζω απλόχερα ευχολόγια.

ΑΠΟΕΛ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ






7 comments:

  1. Andreas Savvides6 April 2014 at 18:24

    Νομίζω τουτος ο Πλουτης Αβρααμ της ΑΕΛ εχει καιρο που πίνει απο τα ληγμένα του Λεμεσιανου και λέει αρλούμπες

    ReplyDelete
  2. ‏@apoelpsychosnet @npetevinos
    E Nεκταριε μου ξυπνατε!!! Ζητήστε ξένους διαιτητές. Ημαστουν κοντά να χαθούν τα πάντα!

    ReplyDelete
  3. ‏@tsivitzin
    Είναι αδιανόητο ο προπονητής να είναι πιο αιχμηρός στις δηλώσεις του από την διοίκηση..... @apoelfcofficial @npetevinos @apoelworldcom

    ReplyDelete
  4. Kyriakos Kyriakou7 April 2014 at 08:56

    Etsi einai eisai kathigitis ohi opos kati site @apoelnet pou mono siferonta e3ipireti

    ReplyDelete
  5. Nikolas Skoullos Orange7 April 2014 at 09:16

    ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ο ΧΑΡΑΛΜΠΙΔΗΣ 4.5 ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΝΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ..ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ 4.5 ΤΟΥ ΑΛΩΝΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΝΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

    ReplyDelete
  6. Christoforos Tof7 April 2014 at 09:16

    itheles parapanw?to 4misi ine sxetika antiproswpeftiko tis parousias k twn 2 sto sigkekrimeno agwna

    ReplyDelete
  7. Μιχάλης Χριστ.7 April 2014 at 09:17

    ρε φιλε, με ο ενας επαιξε καλα εχτες, με ο αλλος. ηταν τζαι οι δυο παρων-απων. η διαφορα ειναι, οτι φετος οτι ο Αλωνευτης εν ο mvp της ομάδας μεχρι στιγμης, τζαι ο Χαραλαμπιδης σε ελαχιστα ματς επαιξε μαππα. Φυσικα εν καρτερω που τον Χαραλαμπιδη να εν ταχυς τζαι εκρηκτικος οπως στα 20-25 του, τουτο εν αδυνατο που τη στιγμη που πατησε τα 33, αλλα τουλαχιστον να εν ομαδικος, να μεν παρακρατα την μαππα, τζαι να βουττα χωρις λογο σαν τον δυτη.

    ReplyDelete