Thursday 16 January 2014

2 εισιτήρια διαρκείας.. στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ

Δυστυχώς οι επιλογές από τον πάγκο εξακολουθούν να με απογοητεύουν, και εξηγούμαι...
Θυσιάσαμε 2 θέσεις στο ρόστερ μας για να κρατήσουμε μέχρι συνταξιοδοτήσεως, 2 παίκτες με την απόλυτη μηδενική προσφορά στον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια. Κι όμως μπορούσαμε αυτές τις 2 θέσεις να τις δίναμε σε 2 ταλέντα από τις Ακαδημίες μας. Θα έπαιρναν, εμπειρίες, θα ακολουθούσαν την αποστολή, θα έκαναν προπόνηση με την Α΄ομάδα, κι όταν θα έστρεφα το βλέμμα προς τον πάγκο θα χαμογελούσα με αισιοδοξία και δεν θα με έπιανε η σημερινή κατάθλιψη.

Έχω στο ρόστερ μου τον Μαρίνο Σατσιά, ένα παίκτη που είναι στα 35 του, με ένα συμβόλαιο μικτού κόστους περίπου 120 χιλιάδες.
Η φετινή του προσφορά ήταν 0 αγωνιστικά λεπτά, μπήκε σαν αλλαγή στους αγώνες με Εθνικό και Άρη για να συμπληρωθεί ο χρόνος των καθυστερήσεων και να πάρει το πριμ της νίκης(?).

Στην περσινή χρονιά είχε συνολικά 23 λεπτά συμμετοχή, τα 20 με την Πάφο όταν κέρδιζα 6-0 και τα υπόλοιπα 3 με την χομόνοια όταν ήθελα να κάνω καθυστερήσεις στο 4-3. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα και στο 0-1, δεν κατέγραψε κανένα αγωνιστικό λεπτό, διότι με την είσοδο του δέχθηκε φάουλ, το οποίο εκτελέστηκε σε νεκρό χρόνο από τον Πίντο χαρίζοντας μας την νίκη και το πρωτάθλημα.
Στους αγώνες Κυπέλλου δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, ούτε πέρσι ούτε φέτος. Χρόνος συμμετοχής 0 λεπτά.
Στα δε παιγνίδια της Ευρώπης, έχει το απόλυτο 0 και στα 2 τελευταία χρόνια. Η τελευταία του Ευρωπαϊκή συμμετοχή ήταν το 11/12 και τα τιμητικά 12 λεπτά στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με την ΡΕΑΛ στο 5-2.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον Μάριο Ηλία, ένα ποδοσφαιριστή στα 34 του και με συμβόλαιο μικτού κόστους 100 χιλιάδες.
Η φετινή του προσφορά στο πρωτάθλημα είναι το απόλυτο 0 σε αγωνιστικό χρόνο, ενώ πέρσι έπαιξε μόνο 2 ενενηντάλεπτα με Άχνα και Άεκ.
Στο κύπελλο δεν έχει αγωνιστή σε κανέναν αγώνα, και στις 2 χρονιές.
Στην Ευρώπη φέτος δεν είναι δηλωμένος, ενώ πέρσι δεν αγωνίστηκε σε κανέναν αγώνα. Η τελευταία του Ευρωπαϊκή συμμετοχή ήταν τη χρονιά 11/12 στο εκτός έδρας 0-0 με την Ζενίθ για 44 λεπτά.

Αγάπη και σεβασμός στον Αρχηγό Μαρίνο και στον ποδοσφαιριστή Μάριο?
ΝΑΙ και χίλια ευχαριστώ για την διαχρονική προσφορά τους στην ομάδα... όμως, έπρεπε να τους είχε γίνει η τιμητική τους και να είχαν αποχωρήσει από την ομάδα εδώ και 2 χρόνια.

4 comments:

  1. Ioannis Dimitriou16 January 2014 at 21:06

    σταματατε ρε....εν οι μονοι πραγαμτικοι ΑΠΟΕΛιστες!εκαμανμας τοσααααα....εβοηθησαμας παντα εννα υπαρχει θεση στο παγκο για τουτους!!

    ReplyDelete
  2. Παμπίνα Αποέλ16 January 2014 at 21:07

    Ιωάννη τους ευχαριστουμε για οτι εκαναν στο ΑΠΟΕΛ όμως ειναι θέσις κρατημένες και δεν μπορουμε να φερουμε παιχτες.. Ο Γιάννος, ο Στυλιανού, αυτοι γιατι δεν έμειναν στον πάγκο?

    ReplyDelete
    Replies
    1. σωστή η Παμπίνα

      Delete
  3. Neofytos Neofytou16 January 2014 at 21:10

    En toutoi pou prepei na peksun gia na dume xairi!!

    ReplyDelete