Friday 31 January 2014

«Σκόρπισε» την Ένωση… και βλέπει Ομόνοια!! Ε.Ν.Π. – φουτσαλικό ΑΠΟΕΛ 1-13


Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζει την επέλαση της προς τον τίτλο η ομάδα futsal του Σωματείου μας.

Η ομάδα μας στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος επικράτησε με επιβλητικό τρόπο  μέσα στην Σωτήρα της Ε.Ν.Π. με 13-1, διατήρησε την διαφορά στο +8 από την Ομόνοια και πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι με την αιώνια αντίπαλο.

Οι παίκτες του Γιώργου Πλατή πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, ήταν σοβαροί καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, πειθαρχημένοι εντός αγωνιστικού χώρου, κατάφεραν και έφτασαν σε ψηλά επίπεδα απόδοσης δείχνοντας παράλληλα σ’ ένα ακόμα δύσκολο αγώνα και έδρα την ποιότητα που διαθέτει το φετινό ΑΠΟΕΛ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα μοίρασε πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την απόδοση και την συνολική τους συμπεριφορά στον αγώνα, καλώντας τους παράλληλα να χαμηλώσουν τους τόνους, να ξεχάσουν το παιχνίδι με την Ε.Ν.Π. και να στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο μεγάλο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Στο αγωνιστικό τομέα τώρα η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις της αφού ο Ομήρου με κοντινό πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Το τέρμα ανέβασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας μας η οποία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κατάφερε και πέτυχε άλλα 5 τέρματα με τον Leo να πετυχαίνει hat-trik και τους Αλεξίου, Χριστοδούλου να βρίσκουν δίκτυα ανεβάζοντας το σκορ στο 6-0.
Ανάλογο ξεκίνημα είχε η ομάδα και στο 2ο ημίχρονο αφού σε διάστημα 7 λεπτών πέτυχε άλλα 4 γκολ. Ο Xuxa πέτυχε αρχικά το 7-0, ο Ομήρου πέτυχε άλλα δύο κάνοντας hat-trik και τον Χριστοδούλου να πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του.

Η Ε.Ν.Π. στην συνέχεια μείωσε σε 10-1 με την ομάδα μας να ολοκληρώνει το επιβλητικό πέρασμα της από την Σωτήρα (13-1) με ένα γκολ του Ιακώβου που επέστρεψε από τραυματισμό μετά από αρκετό καιρό και 2 τέρματα του Στέφανου Ιωάννου.

Εξαιρετική η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών μας στον αγώνα κόντρα στην Ένωση αφού κανείς δεν υστέρησε από πλευράς απόδοσης.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι με την Ομόνοια το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο Λευκόθεο.

No comments:

Post a Comment