Wednesday 19 March 2014

Πόσο με αηδιάζει η ιδέα ότι θα είμαστε μαζί στο ίδιο γήπεδο...


Τσακίστε τον κομματικό μηχανισμό!
Ο στόχος της ίδρυσης του αθλητικού παραρτήματος του ακελ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Χρειαζόταν το διαχρονικά προδοτικό κόμμα της αριστεράς να εισέλθει στους κόλπους του ποδοσφαίρου για να καταφέρει να «μαντρίσει» παλιούς και νέους ψηφοφόρους οι οποίοι με το που έρχονται σε αυτό τον κόσμο μπαίνουν στη διαδικασία διαμόρφωσης (δια της επιβολής) αντίληψης, απόψεων και εκμάθησης επιλεκτικών ιστορικών γεγονότων.

Ξεκινώντας από την εδον, τις μαθητικές και φοιτητικές αριστερές παρατάξεις του ακελ ξεκινά το πρώτο στάδιο της ολοκλήρωσης ενός «σωστού» ακελικού. Μετά οι «ικανότεροι» παίρνουν χορηγία για σπουδές ή/και εργάζονται στο κόμμα.

Φυσικά πάντα με το αζημίωτο αφού πέραν της τυφλής υποταγής που πλέων οφείλουν στο κόμμα αναγκάζονται να καταβάλλουν και μέρος του μισθού τους προς το αλάνθαστο, άμοιρο ευθυνών και πάντα καινοτόμο κόμμα του λαού! Οι πιο αδύνατοι βολεύονται σε κάποια άλλη δουλειά και εν τέλει όλοι στο τέλος της μέρας (θελημένα και μη) βρίσκονται υποταγμένοι στο κόμμα που άνδρωσε μεγάλες μορφές του τόπου όπως τους χριστόφια, κατσουρίδη, ευαγόρου κοκ.

Δεν είναι τυχαίο που το ακελ δυνάμωσε πολύ κατά τη διάρκεια της (καρα) στημένης «χρυσής» δεκαετίας των πάλε ποτέ ζητιάνων. Δεν είναι τυχαίο που για να καταφέρεις να εισέλθεις στους κόλπους του δήθεν «αθλητικού» σωματείου πρέπει να είσαι μέλος του ακελ. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων των φιλότουρκων οπαδών τους βρίσκονται είτε ακριβώς μέσα ή πλησίον των λαϊκών οργανώσεων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο σεραφειμ-λι σε ομιλία του πριν την εκλογική τους συνέλευση είπε ξεκάθαρα ότι το νέο ΔΣ θα πρέπει να εναρμονιστεί πλήρως με το καταστατικό του ακελ…! Φυσικά στη συνέχεια το διόρθωσε αντικαθιστώντας το ακελ με τη λέξη ομόνοια λες και έχει καμιά διαφορά. Εδώ ταιριάζει γάντι το «Γλώσσα λανθάνουσα τ‘ αληθή λέγει»!

Όλα αυτά αναφέρνονται για ένα και μοναδικό λόγο. Το σημερινό παιχνίδι όσο και αν παρουσιάζεται εδώ και χρόνια σαν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ τέτοιο. Δεν έχουμε μπροστά μας ένα αθλητικό σωματείο, ούτε οι αντιπάλοι στις εξέδρες είναι οπαδοί. Μπροστά μας έχουμε ένα πολιτικό κόμμα και απέναντί μας τους ψηφοφόρους τους. Μπροστά μας έχουμε όλους αυτούς που από το 55-59 συνεχίζουν ακάθεκτοι να ασελγούν πάνω στην Ελληνική Κύπρο και απέναντί μας όλους αυτούς που υπακούν τις εντολές των εκάστοτε ηγετών του κομμουνιστικού κόμματος Κύπρου χωρίς βούληση και καθόλου χρονοτριβή.

Αδέλφια… το σημερινό παιχνίδι δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός αγώνας. Το ΑΠΟΕΛ μας καλείται να τα βάλει ξανά με τον κομματικό μηχανισμό του ακελ και να τον συνθλίψει όπως ακριβώς κάνει ακατάπαυστα εδώ και χρόνια! Στην κερκίδα το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο γιατί άλλο να είσαι οπαδός και να γουστάρεις και άλλο να είσαι δημιούργημα ενός καλοσχεδιασμένου μηχανισμού που σε παρέλαβε μόλις γεννήθηκες και που δεν πρόκειται να σε αφήσει ποτέ! Στους δρόμους της Λευκωσίας μας η πορτοκαλί πομπή θα παραλύσει και πάλι το κυκλοφοριακό σύστημα και τα flash θα αναβοσβήνουν ασταμάτητα. Στο πορτοκαλί Νότιο πέταλλο οι σημαίες του ΑΠΟΕΛ και του Έθνους θα ανεμίζουν περήφανα και ο κόσμος θα στήσει άλλο ένα οπαδικό πάρτυ προστάζοντας τους παίχτες να ΒΑΛΟΥΝ ΓΚΟΛ…! Και εκεί ο κόσμος θα γυρίσει ανάποδα…

Αναμένουμε στο γήπεδο η θέληση των παικτών για νίκη να υπερβεί τα φυσιολογικά επίπεδα. Άλλωστε ο εχθρός είναι γνωστός… και δεν σηκώνει κανένα οίκτο!

Όσο με αηδιάζει η ιδέα ότι θα είμαστε μαζί στο ίδιο γήπεδο… άλλο τόσο με ανεβάζει η σκέψη του να σας βλέπω ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ σκυθρωπούς, ανήμπορους και εντελώς αφημένους στο έλεος της πορτοκαλί λαίλαπας!

Οι π…τσες πράσινο λαγουδάκι είναι αμέτρητες αλλά ποτέ αρκετές… ετοιμαστείτε για άλλη μια προσθήκη στην ήδη βεβαρυμένη κολοτρυπίδα σας!

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΠΛΥΤΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ!

Μενεπτόλεμος

*Το άρθρο δεν αντιπροσωπεύει τις επίσημες θέσεις του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ.

**Ο αρθρογράφος εκφράζει καθαρά τις δικές του προσωπικές απόψεις.

Εκ φύσεως ανώτεροι..
au-79.net

No comments:

Post a Comment