Thursday 13 March 2014

Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί τους πιστούς που βρέθηκαν στο Λευκόθεο

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση
Σ’ένα παιχνίδι απόδειξης της απόλυτης οπαδικής πίστης και αφοσίωσης, ο τεράστιος κόσμος του ΑΠΟΕΛ λίγο έμεινε να γκρεμίσει το Λευκόθεο με τις φωνές του την περασμένη Τρίτη, αναγκάζοντας τους αντιπάλους να παλαβώσουν και να φύγουν με σκυμμένα τα κεφάλια, σ’ένα αγώνα που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα.

Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τους πιστούς που έδωσαν δύναμη στην καλαθοσφαιρική μας ομάδα να πάρει την νίκη και να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το πρωτάθλημα. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Παρασκευή 14/3 στις 7.00μμ στην Λάρνακα και καλούμε τους ΑΠΟΕΛίστες να το παρακολουθήσουν μαζί μας στο Fan Club με σούβλες, συνθήματα και μπύρα.


Ευχή όλων, η ομάδα να επιστρέψει με το διπλό από το Κίτιον και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα..

Το Σάββατο 15/3 στις 4.00μμ η ποδοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει τον Εθνικό στο ΓΣΠ σε ένα καθοριστικό παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Παρά τις απουσίες που έχει η ομάδα, είμαστε σίγουροι ότι όσοι θα φοράνε την γαλαζοκίτρινη φανέλα, θα μασάνε σίδερα και μαζί με τους άρρωστους στην κερκίδα θα πάρουν την νίκη. Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο Λευκόθεο και με 90 λεπτά φωνή να σπρώχνει την ομάδα για την νίκη.

Υ.Γ. Το πορτοκαλί ηφαίστειο θα κάνει μετασεισμούς μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη……

 ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ,

Εκ φύσεως ανώτεροι..

Εκ φύσεως ανώτεροι.. au-79.net/

No comments:

Post a Comment