Thursday 20 March 2014

Η ασέβεια προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ από την Primetel

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Μακεδονίας – Ανακοίνωση (20/03/2014)

Αρχικά να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ μας, για την πανάξια κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος στην ιστορία μας. Χαιρόμαστε που το ΑΠΟΕΛ μας δεν αποτελεί απλά ένα ποδοσφαιρικό σωματείο, αλλά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ που μεγαλουργεί σε όλα τα αθλήματα και όλα τα επίπεδα σε αθλητικό, εθνικό και κοινωνικό.

Αυτόν τον ΑΠΟΕΛ θέλουμε εμείς, όπως και αυτόν τον Πρώτο Παίκτη της ομάδας μας να βλέπουμε σε όλα τα τσιμέντα. Έναν Πρώτο Παίκτη βγαλμένο απ’ τα παλιά ένδοξα Πορτοκαλιά σακάκια. Έναν Πρώτο Παίκτη που μέσα από τις ιαχές του έδινε το νόημα στους αντιπάλους, ότι παραπάνω από μια περιποιημένη ΑΠΟΕΛιστική πούτσα δεν πρόκειται να πάρουν. Έναν Πρώτο Παίκτη που έσπρωχνε στους 7 ουρανούς λεβέντες παίκτες μας. Έναν Πρώτο Παίκτη που για να πάρει μεταγραφή πρέπει να σκάσουν για την πάρτη του άπειρα ποσά. Όλα τα λεφτά χθες ο μαγικός κόσμος του ΑΠΟΕΛ που έκανε το Λευκόθεο να ζήσει μεγάλες μοναδικές στιγμές.
EimasteAxaparoitel > primetel
Και επειδή αυτός ο κόσμος απαιτεί τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ, καιρός κύριοι της EimasteAxaparoitel να βγάλουμε 2-3 θέματα προς τα έξω για την εχθρική στάση που δείχνετε απέναντι στην ΟΜΑΔΑ μας. Στο χθεσινό αγώνα απέναντι στους ζητιάνους της χώρας, τα ξεφτέρια της EimasteAxaparoitel, που τόσο αναβαθμισμένο είναι το προϊόν που παρέχουν, είχαν την φαεινή ιδέα να ανοίξουν το live streaming του αγώνα 5’ λεπτά πριν την έναρξη, γιατί εκείνη την ώρα τελείωνε το απόλλωνας-άρης.


Όπως ήταν αναμενόμενο 5 λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι η ζήτηση και η επίσκεψη στο live streaming της EimasteAxaparoitel του ΑΠΟΕΛ – τσιγγάνα τουρκογύφτισσα είχε ανεβεί στα ύψη και έγινε το αναμενόμενο να πέσει ο σέρβερ της σελίδας. Εν τέλει το πρόβλημα της σελίδας διευθετήθηκε στο 25’ του αγώνα. Στην συνέχεια ο αγώνα εκτός από κακής ποιότητας εικόνας, εκτός από πάρα πολλών κολλημάτων της σύνδεσης, η περιγραφή του αγώνα θύμιζε ζωντανή μετάδοση από το ράδιο κηφήνες.

Ο δημοσιοκάφρος Κ.Παπαρόπουλος που μετέδιδε το αγώνα έβγαζε τόσο μεγάλο μίσος για την ομάδα μας και τόσο μεγάλο θαυμασμό για την ομάδα της καρδιάς του που μόνο προκλητική ήταν η περιγραφή του. Σε φάση ποδοσφαιριστή μας έσχιζε πανιά για το ότι ο Μοράις έχει δεχτεί 2η κίτρινη και πανηγύριζε για αποβολή του παίκτη μας, χωρίς όμως ο παίκτης μας να έχει φάει την 1η κίτρινη για να γίνει η αποβολή. Σε φάση πέναλτι της δικής μας ομάδας δυσκολευόταν να ανοίξει το στοματάκι του για να εκφέρει άποψη, ενώ αντίθετα σε περίπτωση της ομαδούλας του δεν χρειαζόταν καν replay για την φάση, «ήταν οφθαλμοφανές με την πρώτη ματιά». Ακόμα, στη φάση που ο βοηθός είχε δεχτεί αντικείμενα από οπαδούς όπως είπε, χωρίς να διευκρινίζει από ποιους, αδυνατούσε με 4 διαφορετικές λήψεις να εκφέρει άποψη αν η μπάλα είχε βγει έξω. Τέλος, το πιο αστείο για αυτή την γελοία εταιρεία, κοντά στο 75’ για σκορ αγώνα η ταμπέλα έγραφε ΑΡΗΣ – GeΝ (ίσως τζένοα, ποιος ξέρει) 29 – 0!!!!! Όλο αυτό το πακέτο στην εκπληκτική τιμή των 10 ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται πρόβλημα από την  EimasteAxaparoitel για την ομάδα μας, αφού σε άλλο αγώνα μας είχαν γράψει σαν όνομα Apoerl. Αφού οι κύριοι της EimasteAxaparoitel αδυνατούν να σεβαστούν τον ΑΠΟΕΛίστα, τότε και ο ΑΠΟΕΛίστας θα τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Μαύρο στην εταιρεία σας. Ενδεχόμενη συνεργασία με τα τηλεοπτικά της ομάδας μας είναι ήδη ανεπιθύμητη.

Τέλος ευχόμαστε δύναμη στα αδερφία μας στη Κύπρο για την στήριξη που δίνουν στον ΑΠΟΕΛ μας όπου κι αν αγωνίζεται σε οποιοδήποτε άθλημα. Οι χιλιάδες των ξενιτεμένων οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ βρίσκονται ψυχικά δίπλα σας και τραγουδάνε μαζί σας σε κάθε σύνθημα.  Καλή συνέχεια, καλή αντάμωση στις πιο γλυκές κούπες του Μάη.

Υ.γ. Για του λόγου του αληθές παραθέτουμε και τις 2 φωτογραφίες της EimasteAxaparoitel. (Κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση)
primetel
Υ.γ.2. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Υ.γ.3. ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Α.Π.Ο.Ε.Λ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ο ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (Est. 2005)

Εκ φύσεως ανώτεροι.

Πηγή... au-79.net / apoelgroup.com / facebook.com/APOELsalonica

No comments:

Post a Comment