Tuesday 22 April 2014

Πλουτής σε συνεχή κρίση πανικού... ΑΠΟΕΛ-αέλ ΓΣΠ 18:00

Με τον έμμισθο υπάλληλο νομοθέτη της αέλ, κύριο(;) Πλουτή Αβραάμ, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή κρίση πανικού, θα ασχοληθούμε μετά το ντέρμπι, για την ώρα προέχει πρώτα ο αγώνας, η ΝΙΚΗ κι η κατάκτηση της κορυφής.
και τώρα οι 2 τους ... ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ
Η Νίκης μας σήμερα είναι αδιαπραγμάτευτος όρος και το γκρέμισμα της γατούλας από την κορυφή, είναι εκ των ων ουκ άνευ. Θέλουμε να κλείσουμε τα στόματα των αντιπάλων παραγωντίσκων.

Το σκαρφάλωμα στην κορυφή του βαθμολογικού Πίνακα είναι ο (ΑΝ.ΣΚ.) - Αντικειμενικός Σκοπός. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως μια ολόκληρη χρόνια κρίνεται από την έκβαση και το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι.

Είναι πολύ σημαντικό το σημερινό παιγνίδι, όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη, κάτι που του είναι έναςευχάριστος πονοκέφαλος αλλά συνάμα και σπαζοκεφαλιά για το ποιους 11 θα παρατάξει τελικά.

Στην αριστερή πλευρά και στη θέση του τιμωρημένου Αντωνιάδη, σοβαρό προβάδισμα έχει ο Χρίστος Πιπίνης ενώ πιθανότητες έχει κι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Οι υπόλοιποι αμυντικοί είναι σίγουροι ότι θα ξεκινήσουν και αναφέρομε στους Σέρτζιο, Ολιβέιρα και Αμορίν, ενώ η θέση του Πορτιέρου ανήκει στον Ούρκο.

Ερωτηματικό μένει ποιος θα πλαισιώσει τον Μοραίς στη μεσαία γραμμή, με τους Αρτυματά και Γκόμεζ να είναι και οι 2 υποψήφιοι, η πρόβλεψη μας εδώ πάει στον Αρτυματά.

Στα άκρα θα έχουμε Αλωνεύτη και Ατόρνο και στην κορυφή τους Μαντούκα και Ντε Βινσέντη. Το δεξί μπροστινό άκρο, μπορεί κάλλιστα να καλυφθεί εξίσου το ίδιο από τους Μαντούκα ή Ντε Βινσέντη, σε ένα τέτοιο σενάριο, τότε στην κορυφή θα ανέβει Ατόρνο.
Η συμμετοχή του Ατόρνο είναι η πιθανολογούμενη έκπληξη που γινόταν λόγος όλη τη βδομάδα.

Σαντίν και Σέρινταν θα είναι οι λύσεις από τον πάγκο, ίσως κι ο Νεκτάριος αν δεν μείνει στην άμυνα.

Ο Μπίδης δεν προβλέπεται να έχει θέση στον αυριανό αγώνα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φυσικά.

Ο Δώνης έχει προετοιμάσει την ομάδα με κάθε σοβαρότητα, ενώ σε μια παράλληλη κίνηση εμψύχωσης των παικτών, οι Πορτοκαλί κατέβηκαν χθες στον Αρχάγγελο και παρακολούθησαν την προπόνηση, όπου με συνθήματα και πυρσούς έφτιαξαν ωραία ατμόσφαιρα.

Ο πρώτος της βαθμολογίας, είναι πάντα το φαβορί κι αυτή τη στιγμή και με βάση τους αριθμούς, οι αέλ φαίνεται να υπερτερεί της ομάδας μας, και είναι κάτι που έχουν όλοι συνειδητοποιήσει στον Αρχάγγελο, εξ ου κι ο Δώνης δούλεψε πάνω σε ειδικό πλάνο ολόκληρη τη βδομάδα.

Η επίθεση θα δώσει την Νίκη, κι η άμυνα θα την διασφαλίσει.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής: ΜΑΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Α' Βοηθός Διαιτητής: ΤΟΥΡΟΣ ΔΩΡΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής: ΣΠΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ
4ος Διαιτητής: ΗΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ
Παρατηρητής: ΠΑΠΑΒΑΡΝΑΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

No comments:

Post a Comment