Sunday 20 April 2014

Κάποιοι καλά κάνουν να προσέχουν... προειδοποιεί ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

au-79.net
Πασχαλινές ευχές και Προειδοποιήσεις κατά πάντων από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΕΛ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ εύχεται σε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες και ολόκληρο τον ελληνισμό Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε αδέλφια έχει φτάσει και νιώθουμε ότι είναι περιττό να κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο, αφού ο κάθε ένας ΑΠΟΕΛίστας ξεχωριστά ζει και αναπνέει για την Τρίτη και ετοιμάζει τον εσωτερικό του κόσμο για ένα παιχνίδι που είναι ορκισμένος να το κερδίσει.

Το ΓΣΠ αναμένεται να είναι γεμάτο και όσοι θα έχουν την τύχη να είναι εκεί, με πάθος και ψυχή θα στείλουν το μήνυμα σε όλους τους αντιΑΠΟΕΛίστες ότι ΕΜΕΙΣ θα είμαστε πρωταθλητές.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταθέσουν την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να τιμήσουν στο ακέραιο την βαριά φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ και με φανατισμό και δύναμη να φτύσουν αίμα για να πάρουμε την νίκη.

Τις τελευταίες 3 αγωνιστικές βλέπουμε τα βρώμικα παιχνίδια συγκεκριμένων διαιτητών, συγκεκριμένων παραγόντων της ΚΟΠ και συγκεκριμένων ομάδων που κάνουν τα πάντα γα να μην χάσει ούτε και ένα βαθμό η αελ, με αποκορύφωμα τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα της Λεμεσού με ανόρθωση και ομόνοια αντίστοιχα. Αυτή είναι η κατάντια αυτών των μίζερων που πουλάνε την ιστορία της ομάδας τους για να μην πάρει τον τίτλο ο ΑΠΟΕΛ. Μα αυτό που φοβούνται θα το πάθουνε και είναι εκεί που θα κάψουμε την Κύπρο ολόκληρη. Όσο για τους κύριους οι οποίοι θα κληθούν να διαιτητεύσουν το παιχνίδι της Τρίτης, να μην τολμήσουν να κάνουν ούτε και ένα λάθος σφύριγμα εναντίων του ΑΠΟΕΛ, γιατί πλέον δεν είναι αποδεκτά ούτε τα ανθρώπινα λάθη γι αυτό και ξεκαθαρίζουμε από τώρα την θέση μας για να έχουμε και μετά την συνείδηση μας ήσυχη.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι στην Νότια κερκίδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της Τρίτης θα υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί με πολιτική περιβολή και αν κρίνουμε από τα πολλά περίεργα πράγματα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, ένα είναι το μήνυμα μας. ”Κάποιοι να προσέχετε, Έξω οι ρουφιάνοι”

Σχετικά με την Δικαστική και το  κλείσιμο της Νότιας κερκίδας για 2 παιχνίδια, η απόφαση είναι για μια ακόμη φορά παρατραβηγμένη και γελοία. Για μια ακόμη φορά κάποιοι άσχετοι κάθισαν γύρω από ένα τραπέζι και έκαναν τα δικά τους χωρίς να λογαριάζουν τίποτα και κανένα. Ο τροχός της τύχης γυρίζει και για εσάς κύριοι και είναι καιρός που θα βρείτε μπροστά σας τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Σχετικά με τα πιο πάνω, κάποιοι στην Νότια πρέπει να καταλάβουν ότι οι οργανωμένοι δεν δέχονται ενέργειες οι οποίες στερούν από όλους τους υπόλοιπους το δικαίωμα της Νότιας, το δικαίωμα του πυρήνα, το δικαίωμα της ΔΙΚΗΣ μας κερκίδας. Ο κάθε ένας μας ξεχωριστά πρέπει να ζυγίσει τα πράγματα και οι ενέργειες του να μην στερούν από το ΑΠΟΕΛ την μεγάλη του δυναμική που είναι ο κόσμος του .

Το παιχνίδι για μας ξεκινάει από την Δευτέρα με το πάρτι στο Φαν Κλαμπ το οποίο την Τρίτη θα είναι ανοικτό από το πρωί και η μεγαλύτερη πορεία με μοτοσυκλέτες που έγινε τα τελευταία χρόνια θα αναχωρήσει στις 4.30μμ.

ΟΛΟΙ ME ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

ΜΑ-ΣΗ-ΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ,

Εκ φύσεως ανώτεροι..

No comments:

Post a Comment