Wednesday 9 April 2014

Με το Βλέμμα στραμμένο στο "Αντώνης Παπαδόπουλος"

Το μυαλό είναι στραμμένο στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος "Γλαύκου Κληρίδη" και του Κυπέλλου Κύπρου - "Κόκα Κόλα", λογικό όμως είναι η Διοίκηση Πετρίδη να κάνει επαφές για τα θέματα συμβολαίων που την απασχολούν, δεν μπορούν να μείνουν την τελευταία στιγμή και να τα τρέχουν όλα. (εδώ το σχετικό άρθρο)
Δόξα - ΑΠΟΕΛ
Στο αγωνιστικό κομμάτι, προέχει η αναμέτρηση με την Δόξα Κατωκοπιάς για το κύπελλο. Ο αγώνας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή Γιώργο Δώνη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παγκίτες ποδοσφαιριστές.

Με εντελώς νέο πρόσωπο ο ΑΠΟΕΛ μετά και το 4-1 του πρώτου αγώνα, ο σημερινός είναι τυπικής διαδικασίας. Ο προπονητής θέλει να δοκιμάσει και τους υπόλοιπους παίκτες που έχει στο ρόστερ του, αλλά και να ξεκουράσει, δίνοντας ανάσες στους βασικούς.

Θέλει να δει σίγουρα τον Γκόμεζ, τον οποίο προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ολόκληρο το 90λεπτο.
Ο Μάριος Ηλίας, ο Μαρίνος Σατσιάς, κι ο Τάσος Κίσσας, πολύ πιθανόν να τους δούμε στην ενδεκάδα.

Από πλευράς προσέλευσης κόσμου δεν περιμένουμε τίποτα το ιδιαίτερο, από τη μια το σκορ του πρώτου αγώνα και από την άλλη το μη εμπορικό όνομα του αντιπάλου θα κρατήσουν τον κόσμο στο σπίτι και μπροστά στην LTV.

Το 4-1 δεν αφήνει πολλά περιθώρια ενδιαφέροντος από τον κόσμο, ο κόσμος στρέφει το ενδιαφέρον του στο επόμενο παιγνίδι που είναι το εκτός έδρας ντέρμπι με την ανόρθωση των χιλίων προβλημάτων, στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Από πλευράς Δόξας, ο κ.Σοφοκλέους θα κατεβάσει κι αυτός τους αναπληρωματικούς, αφού χρειάζεται τους βασικούς, για την μάχη σωτηρίας που δίνει για παραμονή στην Α κατηγορία.

Ο αγώνας με την χομόνοια την περασμένη αγωνιστική, ήταν μια χαμένη ευκαιρία  για την ομάδα να μειώσει τη διαφορά που την χωρίζει από την αελ, μετά και την ισοπαλία της Λεμεσιανής ομάδας, βεβαίως το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κι η αελ, ότι έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά και να ξεφύγει βαθμολογικά, κάτι που δεν κατάφερε τελικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και τα παιδιά κάτω των 12 ετών, μπορούν να μπουν δωρεάν.
Τα ταμεία στο Μακάρειο ανοίγουν στις 15.00.

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΩ
Δόξα Κατωκοπιάς
Δόξα – ΑΣΙΛ 9-0
Ολυμπιακός – Δόξα  1-3, 0-6
Δόξα – Ένωση Νέων Παραλιμνίου 1-0, 1-0

ΑΠΟΕΛ
Διγενής Ορόκλινης – ΑΠΟΕΛ 2-4 (παράταση)
ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ 1-0, 1-0
Αλκή – ΑΠΟΕΛ 0-0, 0-3

Ο Ελλαδίτης προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε για την αποστολή με της Δόξα τους εξής 22 ποδοσφαιριστές.

Χιώτης, Κίσσας, Amorin, Oliveira, Kaka, Borda, Ηλία, Αντωνιάδης, Σολωμού, Sergio, Πιπίνης, Αλεξάνδρου, Χαραλαμπίδης, Σατσιάς, Morais, Benachour, Manduca, Gomes, Αρτυματάς, Sheridan, Adorno, Santin.

Εκτός αποστολής ο κος Δώνης άφησε τους: De Vincenti, Σωτηρίου, Τζιαμάς, Παπαφώτης, Vinicius, Αλωνεύτης, Pardo.

Γρίφος η σημερινή 11αδα, πιθανών να δούμε τους ποιο ακόλουθους:
Κίσσας
Σολωμού - Μπόρδα - Κακά - Πιπίνης / Ηλία
Χαραλαμπίδης - Σατσιάς - Αρτυματάς - Αλεξάνδρου/Γκόμεζ
Σαντίν - Σέρινταν

Λέτε να συναντηθούμε στον τελικό?

No comments:

Post a Comment