Wednesday 9 April 2014

Φάκελλος Ντε Βινσέντι


Στη προψεσινή συνάντηση του Προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη με τον Τομάς Ντε Βινσέντι και τον Αργεντινό Ατζέντη του, σε εστιατόριο της Πρωτεύουσας, έγινε μια συζήτηση μεταξύ των 2 πλευρών και επιβεβαιώθηκε η θέληση και των 2, για να συνεχίσουν την συνεργασία τους και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι μια σημαντική εξέλιξη και ένα σημαντικό πρώτο βήμα, θα προχωρήσει η συνεργασία αν εξασφαλιστεί και η σύμφωνος γνώμη του Ολυμπιακού Πειραιώς, που όπως είναι γνωστό έχει τα μεταγραφικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Οι ενδείξεις πάντως είναι θετικές και από τις 2 πλευρές και θα βρεθεί η φόρμουλα για να συνεχιστεί η συνεργασία μας με τον Αργεντινό Μάγο της μπάλας.


Ο Τομάς Ντε Βινσέντι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει αρκετή ποιότητα στην ομάδα μας, κι αυτό φάνηκε και στο τελευταίο ντέρμπι με την χομόνια όπου η απουσία του ήταν αισθητή, παρ' όλον που στους τελευταίους αγώνες, οι εμφανίσεις του, δεν ήταν οι αναμενόμενες, κι ούτε τόσο καλές όσο σε προηγούμενους αγώνες, εν τούτοις κρίνεται απαραίτητος για το αγωνιστικό πλάνο της νέας χρονιάς.

Ο κόσμος τον έχει λατρέψει και δεν θα ήθελε να δει τον Αργεντινό σούπερ σταρ να κουνάει μαντήλι από τον Αρχάγγελο... κι ο Πρόεδρος Πετρίδης το γνωρίζει πολύ καλά.

Ο ρόλος του Ολυμπιακού Πειραιώς είναι σημαντικός στο θέμα αυτό, και έτσι οι 2 πλευρές δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν για την ώρα, παρά να περιμένουν τις όποιες εξελίξεις πιθανόν να προκύψουν από το Πειραιώτικο στρατόπεδο, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψιν, την φημολογούμενη απομάκρυνση του Ισπανού προπονητή Μίτσελ και την κάθοδο ενός νέου προπονητή, που οπωσδήποτε ο νέος προπονητής θα ζητήσει να παρουσιαστούν στου Ρέντη όλοι οι δανικοί παίκτες για να σχηματίσει ιδίαν άποψη, κάτι που ονειρεύεται κι ο ίδιος ο Ντε Βινσέντι.

Ας μην κοροϊδευόμαστε, αν ο Ντε Βινσέντι έχει την ευκαιρία να μείνει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού θα του κάνει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αν όμως οι προθέσεις τους στο Πειραιώτικο σύλλογο είναι να πάει και πάλι δανεικός σε άλλη ομάδα, τότε η ομάδα μας αποτελεί ασυζητητί την πρώτη και ιδανική προτίμηση του ποδοσφαιριστή, εξάλλου το δήλωσε και ο ίδιος, ότι η προοπτική να αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη τον ενδιαφέρει πολύ, πέραν από τη δεδηλωμένη αγάπη που τρέφει ο ίδιος προς τον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του.

Who is Who
O Tomás Sebastián De Vincenti όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι 25 χρόνων και γεννήθηκε στο Buenos Aires της Αργεντινής στις 9 του Φλεβάρη το 1989.
Με την ομάδα μας αγωνίστηκε σε 10 αγώνες και έχει πετύχει 8 τέρματα, ενώ έχει δεχτεί και 5 κίτρινες κάρτες. Παρ όλη την φήμη του καρτάκια που τον ακολουθεί, εν τούτης δεν έχει δεχτεί ποτέ κόκκινη κάρτα στην επαγγελματική του καριέρα.

Σχεδιασμός νέας περιόδου
Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε πορεία σχεδιασμού, παράλληλα με τις άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, και μελετούνται υφιστάμενα συμβόλαια, είτε με στόχο τις ανανεώσεις είτε τις αποδεσμεύσεις ή και ακόμα την αναπροσαρμογή συμβολαίων όπου χρειάζεται και εκεί που είναι εφικτό.

Το μεταγραφικό είναι κάτι που θα μας απασχολεί έντονα για το επόμενο διάστημα, σε σχέση με αναχωρήσεις και προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Πρόεδρος το δήλωσε ευθαρσώς ότι, πρόθεση του είναι ο προϋπολογισμός να μειωθεί όπως επίσης και το ρόστερ που πιθανών να κατέβει στους 25 παίκτες.

Προετοιμασία και Προπονητικό κέντρο
Παράλληλα, στο θέμα προετοιμασίας, υπάρχει αλλαγή πλάνων από πλευράς Δ.Σ. με το προπονητικό κέντρο στην Αυστρία να αποτελεί οριστικά παρελθόν.
Τέλος λοιπόν στο προπονητικό κέντρο προετοιμασίας της ομάδας στην Αυστρία, τα τελευταία 8 χρόνια έβαλε η Διοίκηση Πετρίδη.
Έχουν αναχωρήσει με εντολές του Δ.Σ. ο βοηθός του κυρίου Δώνη και ο Τιμ Μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Σαββίδης για την Ολλανδία και την Πολωνία για να επισκεφτούν 2 συγκεκριμένα προπονητικά κέντρα στις 2 αυτές χώρες.

1 comment:

  1. “Θέλω πολύ να μείνω στο ΑΠΟΕΛ. Νιώθω ΑΠΟΕΛίστας, είμαι πολύ άνετος εδώ”!

    ReplyDelete