Friday 2 May 2014

Μπαίνουμε σε μια περίοδο 21 ημερών, όπου τα πάντα θα κριθούν μέσα σε αυτές τις 21 μέρες.

Μπορεί να φορτώνουμε ορισμένα σοβαρά αμυντικά λάθη στον Ολιβέιρα, όμως ή ήττα για τον ΑΠΟΕΛ από τον Ερμή, ήρθε ενώ απουσίαζε ο Ολιβέιρα με τις κίτρινες κάρτες.

Θέλουμε να επανέλθουν στα άκρα της ομάδας οι Αλωνεύτης και Χαραλαμπίδης και να ξεκινήσουν στην αρχική 11αδα. Δεν μπορούν να παραγνωρίζονται τέτοιοι έμπειροι και ποιοτικοί παίκτες για να γίνονται πειραματισμοί, 4 εκατοστάρια πριν τον τέρμα της κούρσας του πρωταθλήματος.


Το αυριανό παιγνίδι, θα περάσει όλο από το πόδια του Νούνο Μοράις, ενός παίκτη που είναι διαχρονικά από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας μας.

Δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στους "επόμενους αγώνες", αλλά στον "επόμενο αγώνα" και στον "κάθε επόμενο αγώνα", διότι το είπαμε ξανά και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε διαρκώς. Για να μπορέσουν να υπάρξουν οι υπόλοιποι αγώνες, πρέπει να νικήσεις τον "επόμενο αγώνα" που δεν είναι άλλος από τον αυριανό στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα.

Μπαίνουμε σε μια περίοδο 21 ημερών, όπου τα πάντα θα κριθούν μέσα σε αυτές τις 21 μέρες.

Οι μέρες που πέρασαν, αξιοποιήθηκαν από τον προπονητή για να δεξιωθεί τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους χώρισε σε 2 ομάδες, τους Ελληνόφωνους και τους μη Ελληνόφωνους.
Τους μη Ελληνόφωνους τους συνάντησε τις προηγούμενες μέρες, ενώ ψες ήταν η σειρά των Ελληνόφωνων. Με την κίνηση του αυτή ο Δώνης θέλησε να βελτιώσει και να δυναμώσει το κλίμα και τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές του.

Το τέλος έχει πλησιάσει, κι αυτός ο τίτλος δεν πρέπει να χαθεί, ήταν το κυρίαρχο μήνυμα του Δώνη στις συναντήσεις με τους παίκτες τους.

Διαιτητές θα είναι ο Γιώργος Νικολάου με βοηθούς τους Αθηνόδωρο Ιωάννου και Μιχάλη Μαρίνου.

Ο Απόλλωνας παίζει αύριο το τελευταίο του χαρτί για την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

No comments:

Post a Comment