Friday 2 May 2014

Αποστολή με Απόλλωνα και Αστυνομικά μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα του Τσιρείου

Ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα Απόλλων - ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ εκστρατεύει στο Τσίρειο με όλα του τα αστέρια, αυτό που μένει είναι ο κ. Δώνης να βρει την 11αδα που κερδίζει χωρίς άλλους πειραματισμούς.

Αποστολή για Απόλλωνα (7η αγ/κη (22) apoelfc.com.cy
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα (Σάββατο 18.00) στο Τσίρειο.

Αμέσως μετά ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Pardo, Χιώτης, Amorin, Αρτυματάς, Oliveira, Gomes, Sheridan, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Adorno, Πιπίνης, Αντωνιάδης, Vinicius, Benachour, Manduca, Morais, Borda,
Mario Sergio, De Vincenti, Αλωνεύτης, Santin, Kaka.


Εκτός αποστολής έμειναν οι Ηλία, Σατσιάς, Κίσσας, Παπαφώτης, Τζιαμάς, Σωτηρίου, Σολωμού.

Σατσιάς και Ηλία, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν συμπτώματα ίωσης.


Μέτρα Ασφαλείας Απόλλων-ΑΠΟΕΛ apoelfc.com.cy
Εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Μαΐου, 2014 και ώρα 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει τις ακόλουθες διευθετήσεις:

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:00 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Σε συνεννόηση με τα δύο Σωματεία συμφωνήθηκε όπως στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ, παραχωρηθεί η ανατολική κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, η δυτική κερκίδα.

Η είσοδος 4 στην ανατολική κερκίδα (κερκίδα φιλοξενούμενων οπαδών του ΑΠΟΕΛ) θα παραμείνει κλειστή και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα χρησιμοποιήσουν ΜΟΝΟ την είσοδο 3 (νοτιανατολικά).

Ως εκ τούτου, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ να χρησιμοποιήσουν την υπόγεια διάβαση του Αγίου Αρσενίου (βόρεια του Παρακαμπτηρίου Δρόμου) για να περάσουν κάτω από τον αυτοκινητόδρομο για σκοπούς πρόσβασης στο Στάδιο, αφού η προσβασιμότητα στις ανατολικές κερκίδες θα είναι ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ. Γι’ αυτό και καλούνται να ΜΗΝ σταθμεύσουν στη βόρεια πλευρά του Τσιρείου Σταδίου με κατεύθυνση τη Λευκωσία, για να μην υποστούν ταλαιπωρία και υποχρεωθούν να κάνουν ολόκληρο κύκλο, για να κατευθυνθούν στην οδό Αγίας Φυλάξεως και στην συνέχεια, στην οδό Στέλιου Κυριακίδη.

Σημειώνεται εμφαντικά ότι η πρόσβαση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ θα είναι εφικτή ΜΟΝΟ από την Νοτιανατολική πλευρά (Οδό Στέλιου Κυριακίδη).

Τα ταμεία στο στάδιο θα ανοίξουν για τους οπαδούς και των δύο ομάδων η ώρα 15:15. Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα λειτουργήσουν δύο ταμεία μόνο στην νοτιοανατολική πλευρά του σταδίου (Πλησίον Εισόδου 3).

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να κατευθυνθούν μέσω του αυτοκινητόδρομου στον Κυκλικό Κόμβο Αγίας Φυλάξεως και με τη βοήθεια των τροχονόμων, να εισέλθουν στην οδό Αγίας Φυλάξεως και ακολούθως, στην οδό Στέλιου Κυριακίδη και να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου. Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να χρησιμοποιήσουν την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου - Στέλιου Κυριακίδη και να σταθμεύουν στη δυτική πλευρά του σταδίου.

Η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και από τις δύο κατευθύνσεις από τη συμβολή της με την οδό Αναστάση Αντρέου από η ώρα 15:15 μέχρι το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα και την αποχώρηση των φιλάθλων.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Η Αστυνομία θα βρίσκεται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τις διευθετήσεις του πιο πάνω αγώνα, είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή (Αpplication – Cyprus Police) της Αστυνομίας, καθώς επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter, Google Plus) και καλούνται οι οπαδοί όπως ενημερώνονται για τις όποιες επιπρόσθετες πληροφορίες μπορεί να προκύψουν.

No comments:

Post a Comment