Thursday 15 May 2014

Τρόπαιο! Τρόπαιο! ΜΕΣΑ στη Λεμεσό

Τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας, λίγο πολύ είναι γνωστά.

Η συλλογική προσπάθεια από όλους, είναι αυτή που θα δώσει τον τίτλο στην ομάδα.
Οι παίκτες βαρόμετρο είναι αυτοί που έχουν και τις περισσότερες φετινές συμμετοχές, και καλούνται μεθαύριο να σηκώσουν την ομάδα στους ώμους τους, εξάλλου από τα δικά τους πόδια, περνά ολόκληρο το παιγνίδι του ΑΠΟΕΛ.

Η συνεχής παρουσία τους στα περισσότερα παιγνίδια της ομάδας, έχει δημιουργήσει ένα συμπαγή πυρήνα με πνεύμα ομαδικότητας και όλοι τους γνωρίζουν το παιγνίδι του άλλου.

Πάνω στους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές στον φετινό μαραθώνιο, θα βασιστεί ο Γιώργος Δώνης για να αντιμετωπίσει την αέλ στον "τελικό" του Πρωταθλήματος.
Εμείς θα επιχειρήσουμε να σας δώσουμε το Τ.Π. "Τελικό Πλάνο" στο οποίο φαίνεται καθαρά ότι, οι μέχρι τώρα συμμετοχές, μας δίνουν και την 11αδα:

Η πρώτη 3αδα:
Ποδοσφαιριστές όπως ο Μάριο Σέρτζιο με 34 συμμετοχές, ο Ούρκο Πάρντο με 33, κι ο Νούνο Μοράις επίσης με 33, αποτελούν την ραχοκοκαλιά της 11αδας και ήταν εκεί στα 34 από τα 35 παιγνίδια πρωταθλήματος του ΑΠΟΕΛ, μέχρι τώρα. Από αυτούς τους τρεις θα ξεκινήσει κι η αρχική 11αδα.

Η δεύτερη 3αδα:
Στη συνέχεια ακολουθούν, οι Βινίσιους και Χαραλαμπίδης οι οποίοι έχουν 31 παιγνίδια πρωταθλήματος στα πόδια τους, ενώ παραπόδας και με 30 παιγνίδια, ακολουθούν Ολιβέιρα και Αλωνεύτης. Ο Βινίσιους με τον Χαραλαμπίδη θα είναι οι επόμενοι που θα ξεκινήσουν στην αρχική 11αδα. Ο Δώνης προβληματίζεται με την θέση του Ολιβέιρα ένεκα της πολύ καλής παρουσίας του ΚΑΚΑ στον προηγούμενο αγώνα, με τα 2 γκολ που πέτυχε αλλά και την υπεροχή του ΚΑΚΑ στην αντίπαλη περιοχή στα στημένα. Ο Στάθης δύσκολα προλαβαίνει, όμως πιστεύω πως θα είναι στην αποστολή με ότι αυτό συνεπάγεται, εξάλλου ο προπονητής είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η πρώτη 2αδα:
Ο Γουστάβο Μαντούκα έχει 28 συμμετοχές μέχρι τώρα και η παρουσία του στο μεθαυριανό παιγνίδι κρίνεται απαραίτητη, πέραν του είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι τώρα, ο Μαντούκα είναι κι ο ιθύνων νους της ομάδας. Ο Δώνης τον θεωρεί σαν τον στυλοβάτη της ομάδας. Στη συνέχεια έχουμε τον Αμορίν με 27 συμμετοχές, κι η παρουσία του στα μετόπισθεν αποτελεί εγγύηση, η μεγάλη άνοδος και η σταθερότητα του Αμορίν με τον ερχομό του Δώνη φαίνεται και στα στατιστικά του παίκτη αλλά και στην συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας. (καλύτερη άμυνα με 25 γκολ κατά)

Η δεύτερη 2αδα:
Ο Αργεντίνος Τομάς Ντε Βινσέντι με 15 συμμετοχές στην ομάδα, απόκτημα της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, μετρά ήδη 12 γκολ και είναι ο 2ος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Μαντούκα που είναι πρώτος με 13, θα ξεκινήσει οπωσδήποτε το παιγνίδι. Όπως όλα δείχνουν το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλυφθεί από τον Μάριο Αντωνιάδη κι ο οποίος μετρά 15 συμμετοχές στην ομάδα του Δώνη. Ο προπονητής φαίνεται να τον εμπιστεύεται και για τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς θα είναι επιφορτισμένος και με την επιτήρηση του Μοντέιρο.

Ο Τελευταίος για την 11αδα:
Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Γιώργου Δώνη, ακούει στο όνομα 11ος παίκτης. Ποιος είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει την τελευταία θέση στην αρχική 11αδα; Υπάρχουν 6 ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αγωνιστούν. Βαρόμετρο για την τελευταία θέση στην 11αδα θα παίξει το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή. Σέρινταν - Γκόμεζ - Σαντίν - Μπενασούρ - Ατόρνο - Νεκτάριος Αλεξάνδρου, είναι και οι 6 υποψήφιοι με τις περισσότερες πιθανότητες να πηγαίνουν σε Νεκτάριο ή Γκόμεζ με σενάριο ακόμα και για Σέρινταν.


Team > apoelgroup.com 


No comments:

Post a Comment