Thursday 19 June 2014

Βασιλιάς ΚΑΡΛαΟΣ ο 4ος - έκλεισε ακόμα μια μεταγραφή

twitter.com/CarlaoOfficial
Έκλεισε η συμφωνία με τον 28χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Κάρλος Ρομπέρτο Ντα Κρουζ Τζούνιορ, πιο γνωστό σαν Καρλάο.
Ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης συνεχίζει να κάνει τα λόγια πράξεις «Τα καλύτερα έρχονται…» είχε δηλώσει προχθές, κι αναμένουμε τον επόμενο.

ΑΠΟΕΛ και ΚΑΡΛΑΟ μέσω του ατζέντη του, συμφώνησαν τελικά σε όλα, έδωσαν τα χέρια κι έπεσαν οι πρώτες υπογραφές.

Σήμερα οι 2 πλευρές έδωσαν συνέχεια -αφού το ξενύχτησαν ψες βράδυ- στη συνάντηση τους και κατέληξαν μετά από ένα σκληρό παιγνίδι πόκερ από την πλευρά του ατζέντη του Καρλάο, στη τελική συμφωνία.

Τέλος καλό όλα καλά ο 28χρονος Κεντρικός αμυντικός αποτελεί και επίσημα μέλος της ποδοσφαιρικής Οικογένειας του Αρχαγγέλου, για τα επόμενα (2). δύο χρόνια

Το αίσιο τέλος της μεταγραφής του Ντα Κρουζ, βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους, όλους όσους συνέβαλαν στην διεκπεραίωση της μεταγραφής, από τον Πρόεδρο Πετρίδη και το ΔΣ του, μέχρι το προπονητή Γιώργο Δώνη, τον κ. Τεχνικό Διευθυντή κ. Νασιμέντο καθώς και την ομάδα προγραμματισμού.
carlaooficial.com
Η Ευρωπαϊκή προοπτική των Ομίλων του Champions League, υπήρξε τελικά, ουσιαστικός παράγοντας για τον 28χρονος άσο για να κατεβεί στην Λευκωσία, όσο δε για τους οικονομικούς όρους, κι αυτοί τον άφησαν τελικά απόλυτα ικανοποιημένο.

Ο ατζέντης του Καρλάο, ακύρωσε την ψεσινή του αναχώρηση από το νησί αφού προέκυψαν διαφορές στην πορεία των συζητήσεων, με αποτέλεσμα η συνάντηση να κρατήσει ως αργά. Μετά και το αίσιο τέλος στη σημερινή συνάντηση και τη θετική κατάληξη της μεταγραφής, αναχωρεί από την Κύπρο εμφανώς ικανοποιημένος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εμπορική αξία του Καρλάο, είχε φθάσει στα 1,76 εκατομμύρια Στερλίνες, δλδ γύρω στα 2 εκατομμύρια ΕΥΡΩ, μας πληροφορεί η ιστοσελίδα transfermarkt.co.uk
Carlão
Personal information
Full nameCarlos Roberto da Cruz Júnior
Date of birthJanuary 19, 1986 (age 28)
Place of birthSão PauloBrazil
Height1.82 m (6 ft 0 in)
Playing positionCenter backDefensive Midfielder
Club information
Current clubAPOEL, Cyprus
Number
Youth career
2005–2006Corinthians
Senior career*
YearsTeamApps(Gls)
2006–2008Corinthians24(3)
2008–2014
2014-201?
Sochaux
Apoel fc
128
?
(2)
?
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of May 29, 2011.
† Appearances (Goals).

twitter.com/CarlaoOfficial
carlaooficial.com
wikipedia.org/wiki/Carlao

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ: apoelfc.com.cy
Καταρχήν συμφωνία με Carlao
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούν 19, 2014
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Carlos Roberto Da Cruz Junior.

Η συμφωνία βρίσκεται υπό την αίρεση της καθόδου του ποδοσφαιριστή στη Κύπρο και της επιτυχούς αξιολόγησης του μέσα από τις ιατρικές εξετάσεις.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε αφού ξεκαθαρίστηκε στον εκπρόσωπο του, πως ισχύει η συμφωνία που αρχικά συμφωνήθηκε μέσα στο οικονομικό πλαίσιο που έθεσε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ανασταλτικός μέσος και αριστερός ακραίος αμυντικός. Είναι 28 χρονών.

Αναμένεται η κάθοδος του στην Κύπρο εντός των επόμενων ημερών.

No comments:

Post a Comment