Thursday 19 June 2014

Εντός της ημέρας το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ στο θέμα της μεταγραφής του Καρλάο

Υπαναχώρηση από τα προσυμφωνηθέντα. Οι οικονομικοί όροι και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, τα αγκάθια της υπαναχώρησης.

Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για να μπουν οι τελικές υπογραφές, ο ατζέντης του Καρλάο ανέτρεψε το σκηνικό προβάλλοντας νέες αυξημένες απαιτήσεις, τη στιγμή μάλιστα που την Δευτέρα ο Καρλάο είχε στείλει γραπτώς, θετική απάντηση.

Έτσι είναι όμως αυτές οι δουλείες, θέλουν γερά νεύρα αντοχής, αφού το κυριότερο σε ένα συμβόλαιο, είναι οι αρχικοί όροι που μπαίνουν σ΄αυτό. Ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του, κι ο ατζέντης του Βραζιλιάνου κοιτάζει να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για τον πελάτη του.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η μεταγραφή Καρλάο, είναι στο "αέρα" κι αυτό είναι πολύ ανησυχητικό σε σχέση με τον προγραμματισμό αλλά και με τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν ορισμένοι ατζέντηδες.

Ο παίκτης παραμένει ο κύριος μεταγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ.

Πρέπει κι εμείς με τη σειρά μας να σταματήσουμε να θεωρούμε  την προοπτική των ομίλων σαν ένα επιπλέον κίνητρο για τέτοιας εμβέλειας παίκτες, διότι στους ομίλους δεν είμαστε.
Άλλο η προοπτική κι άλλο η εξασφαλισμένη συμμετοχή. Αλλιώς θα ήταν ο μεταγραφικός προορισμός αν είχαμε σίγουρη την είσοδο μας στους ομίλους.
Ποδοσφαιριστές τέτοιας εμβέλειας είναι πραγματιστές κι όχι οραματιστές όπως εμείς. Μετρούν ξανά και ξανά τα δεδομένα τους, γι αυτούς η μεταγραφική περίοδος τώρα ξεκινά και οι φιλοδοξίες τους είναι ψηλές, ιδιαιτέρως οι οικονομικές και οι οποίες δυστυχώς δεν συμβαδίζουν με τις οικονομικές δυνατότητες του ΑΠΟΕΛ.

Άλλο το Πάνω Ράφι κι άλλο το έξω καλάθι προσφορών.

Το μόνο θετικό είναι ότι ο ατζέντης παραμένει στη Λευκωσία και σήμερα θα επαναληφθούν οι συζητήσεις.

Το ότι δεν βγήκε άσπρος καπνός από το κονκλάβιο των γραφείων του ΑΠΟΕΛ δεν σημαίνει και αποτυχία της μεταγραφής.

Μπορεί να λιγοστεύει μεν ο χρόνος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά έχουμε ακόμα αντοχές.

1 comment:

  1. Vassos Vlachos19 June 2014 at 12:37

    Τα καλύτερα έπονται

    ReplyDelete