Monday 6 October 2014

APOELfutsal 3-3 Vegakameratene, καταδικασμένοι ακόμα και με νίκη

@apoelgroup @apoelcomcy
Οι Σλοβάκοι πάνε στο ELITE round κι εμείς στο Cyprus Λιγκ, κι όμως με μια ισοπαλία ή με νίκη των Σλοβάκων, περνούσαμε, όμως... οι Σλοβάκοι αδιαφόρησαν αφού είχαν ήδη εξασφαλισμένη την πρόκριση, μάλιστα και στην περίπτωση της τριπλής ισοβαθμίας, αυτοί που θα έμενα έξω, θα ήμασταν εμείς. Δυστυχώς η ήττα της πρεμιέρας με 1-5 αποδείχτηκε καταστροφική.

Slov-Matic 1-5 Berettyóújfalu, APOELfutsal 3-3 Vegakameratene, ευχαριστούμε #APOELFUTSAL

Ισόπαλος 3-3 έληξε το 3ο και τελευταίο αγώνα της ομάδας μας στο Main Round του UEFA Futsal Cup με αντίπαλο την Vegakameratene και αποχαιρέτησε τον θεσμό με ψηλά το κεφάλι.

Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ αρχικά με 1-0 και συνέχεια με 3-1 κατάφερε μετά από μεγάλη εμφάνιση και λίγο πριν την εκπνοή να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 3-3.

Αρχικά οι Νορβηγοί προηγήθηκαν με 2-0, ο Xuxa μείωσε σε 2-1 όμως στην συνέχεια με ένα ακόμα γκολ η Νορβηγική ομάδα  κατάφερε και προηγήθηκε με 3-1 αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας έχει την υπεροχή, πίεσε τον αντίπαλο και κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία στάδια του αγώνα να μειώσει αρχικά με τον Τουμαζή και στην συνέχεια να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τον Johny το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1: Berettyóújfalu 3 αγώνες 6 βαθμούς
2: Slov-Matic 3 αγώνες 6 βαθμούς
3: APOEL 3 αγώνες 4 βαθμούς
4: Vegakameratene 3 αγώνες 1 βαθμός

Η ομάδα μας έχοντας 4 βαθμούς στην διοργάνωση αποκλείστηκε ως 3η αφού η MVFC Berettjóújfalu κέρδισε με 5-1 την Slov-Matic στον τελευταίο αγώνα και πήρε την πρόκριση μαζί με τους Σλοβάκους στο Elite Round της διοργάνωσης. (apoel.com.cy)

No comments:

Post a Comment